Treceți la conținutul principal

[Outfits] unleash the dogs










Imprimeul camasii cu catei mi-ar fi placut mai mult sa fie cu pisici, recunosc. Fermoarele fustei, piesa principala in cazul acestei tinute, felul in care m-am simtit purtandu-le impreuna, chiar si pentru cateva ore cat a durat sa fac pozele pentru toate tinutele pe care vi le-am aratat sau urmeaza m-au facut sa aleg un astfel de titlu pentru postare.
Fusta Tally Weijl este incredibil de sexy prin detaliile sale, fermoarele toate sunt functionabile, are talia inalta si mi-a placut cand am vazut ca se potriveste perfect ca nuanta cu o jacheta military pe care o aveam deja in garderoba. Azi v-am aratat-o intr-o tinuta mai de iarna, dar la primavara ma veti vedea si "la costum". :D
Am fost la tara, va multumesc frumos pentru gandurile si comentariile primite intre timp. Bunica am gasit-o plina de energie, am avut prea multe de discutat si prea putin timp. Ne-a spus un colind vechi si noi am filmat-o. <3
Sa aveti un weekend frumos, eu mai am cateva postari pentru voi pana la sfarsitul anului. E atat de aproape! :)
xoxo

Comentarii

  1. amazing outifit<3
    jessillesilv.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Great look on you... Love the coat and the earrings...
    http://sepatuholig.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place la nebunie tinuta ta! <3
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. E frumoasa camasa si cu catei si imi place si fusta. Iar tu esti foarte draguta, imi place foarte mult cum iti sta cu ruj rosu :)

    RăspundețiȘtergere
  5. si mie imi place mult camasuta.. :D:D
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  6. Hi Mihaela! You look so stylish and beautiful. I love your skin, is so bright and flawless. The blouse is so cute!:) Have a great weekend my dear, big kisses! xo

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce frumoasa e fusta, pacat ca n-am vazut-o cand era pe stoc... ce marime ai comandat? Ultima poza e preferata mea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Diana imi luasem marimea cea mai mica - 32, stii ca sunt subtirica :) este elastica. Multumesc :*

      Ștergere
  8. Cu asa tocuri eu as fi tot in cap! Concertul a fost foarte fain (Strauss Festival Orchestra), am hotarat sa mergem mai des, si tot mai des am hotarat sa port rochii. Pe tocuri am rezistat cam greu, dar cred ca a fost din cauza botinelor in sine, nu a tocurilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tocul e de 13 si platforma de 5 :D Stii ca am facut febra musculara de la atatea poze cu trepiedul? :D Fara sa vreau am facut genuflexiuni ca sa verific si sa setez de fiecare data cele 10 secunde cat sa apuc sa ma aranjez. :))
      Ma bucur ca a fost frumos, nici nu cred ca se putea altfel :) Rochii, good choice :)

      Ștergere
  9. Super tinuta! Imi place la nebunie camasa! Este transparenta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un sutien rosu cum am purtat eu abia se zareste, in fotografiile cu blit materialul apare mai lucios decat in realitate si "mai transparent". Materialul e fin si o am de pe Ahaishopping.

      Ștergere
  10. Minunata postarea! O camasa cu pisicute, este cu siguranta pe placul meu. Dar nici cea purtata de tine, nu se lasa mai prejos. Botinele, imi taie rasuflarea. Sunt sigura ca bunica ta s-a bucurat enorm de vizita.

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi amintesc ca am dat si eu tarcoale camasii cu catei! :)
    Fusta arata foarte bine si are un model ce te avantajeaza!
    Imi place ca esti vesela si odihnita, ma bucura sa citesc despre momentele pretioase petrecute alaturi de bunica!

    Pupicei multi de tot, Miha!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce mistooo e fusta...si eu imi doresc asa ceva de foarte mult timp, dar bineinteles ca nu gasesc :(, uneori lungimea nu e cea care trebuie, alteori fusta arata nasol in partea din spate...cea pe care o porti tu e perfecta; imi place la nebunie si paltonasul, e in genul boyfriend blazer?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da Georgia, eu ii zic oversized, dar cred ca e acelasi lucru cu stilul boyfriend.

      Ștergere
  13. Chiar imi place camasa :D Si incaltarile, daca poti sa crezi :)) (nu pentru ca ar fi urate, ci pentru ca nu sunt genul meu! dar o sa-mi cumpar si eu o pereche, cel mai probabil, sa fie in caz de nevoie.) Pups!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand le-am cumparat aveam impresia ca nu sunt de lac, de fapt nici in descriere nu era mentionat si firma "se mira" cum de am primit o pereche lacuita.
      Mersi Alina, mersi fetelor :*

      Ștergere
  14. Ce draguta e camasa si imi place si fusta. Si paltonasul!
    Despre fusta n-as fi spus ca arata asa bine in realitate daca m-as fi rezumat doar la poza pe site-ul celor de la Kurtmann.

    RăspundețiȘtergere
  15. Foarte frumoasa tinuta, fusta se potriveste perfect siluetei tale:)

    RăspundețiȘtergere
  16. Cât de mult îmi plac alegerile de astăzi! ♥
    Fusta îţi pune în valoare silueta, iar cămăşuţa o completează minunat. Detaliile ei o fac specială ♥.
    Mă bucur tare mult că ai avut parte de momente atât de dragi, de suflet. Să vă bucuraţi de-un weekend minunat, cu multe zâmbete şi poze frumoase ♥.

    RăspundețiȘtergere
  17. Such lovely blouse and earrings. Love them. :)
    fashionhappenss.blogspot.sk

    RăspundețiȘtergere
  18. Thats such a cute shirt and beautiful coat. Hope you're having a wonderful weekend hun!

    RăspundețiȘtergere
  19. Arati superb Mihaela!Esti gingasa si frumoasa, si acel ceva ce rar gasesti la o femeie..
    Te pup dulce!Sarbatori fericite :)

    RăspundețiȘtergere
  20. love your boots! tinuta e super, iti vine bine stilul asta.pupii

    RăspundețiȘtergere
  21. Tinuta iti vine foarte. Croiala fustei te avantajeaza.
    Toate piesele sunt foarte versatile si sunt convinsa ca le vei integra foarte usor intr-o multitudine de combinatii.

    RăspundețiȘtergere
  22. Minunata tinuta! Camasa mi se pare super, super draguta, iar fusta are un croi foarte sexy, in sensul bun al cuvantului. Love it! Imi plac tare si ghetutele, eu sunt fan plaatforme si tocuri! Esti foarte dulce si dragalasa, ai asa o fata expresiva!
    Te pup, cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  23. Incaltarile au facut valva. Si mie mi-au luat ochii din prima :X

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

Din lumea necuvantatoarelor

     De-a lungul timpului am avut in grija doar pisici si pesti. Pestii mi s-au parut cei mai sensibili, daca mediul in care traiesc nu este unul echilibrat apar boli, devin apatici. Alimentatia este foarte importanta si am mai scris despre asta , este importanta indiferent ca vorbim de oameni sau de animale, iar astazi va invit sa cititi povestea Oanei si animalutelor ei pe care am rugat-o sa ne impartaseasca din experienta sa cu cititorii blogului.  Toto, Oachi Mara si Porto        Ei bine, am animăluțe de când mă știu, mai exact de pe la 4 ani și îmi petreceam timpul î n casa cu curte a bunicilor mei din Galați. Încă de pe atunci (când nu exista mâncarea granule sau umedă specială pentru animale) existau formule sănătoase de hrană gătită pentru câini și pisici, care culmea trăiau sănătoși ani mulți, cățeii chiar până la 20-21 de ani. Un singur lucru mi-a spus atunci bunicul, v ă z â ndu-m ă că dau bomboane cățeilor din curte: Nu dulciuri! Niciodată! Sunt otravă

Thank you Michael Bolton for a great show!

2013 mi-a adus multe lucruri bune, pe cele rele vreau sa le dau uitarii, iar la un sfarsit de an exceptional nici nu mi-am imaginat de asemenea amploare. Vazusem cu cel putin o luna inainte ca va participa la Revelionul din aer liber Michael Bolton in Galati cu sprijinul primariei. Mi-am zis ca e o farsa. Nu stabilisem nimic pentru Revelion, voiam doar sa fiu cu sotul meu, sa dansam, sa am parte de liniste... si am avut! Am fost atat de... incat nu am cuvinte, completati voi! Poate pentru ca sunt racita si am dureri crunte de cap, poate ca acea senzatie nici nu poate fi descrisa in cuvinte. Am dansat, am aplaudat, am ovationat. Sufletul meu a fost hranit! Atat pot spune!

Basca, papion si paiete

In Londra am purtat buline, ieri am scos fusta la pozat, iarna stiti ca nu renunt la culori asa ca iata inca o tinuta in stilul meu caracteristic.  Fusesem anuntata ca vom avea parte de soare, mai cald teoretic, practic puteam raci cu propriile maini o sticla de bere insa nu imi era frig incat sa dau bir cu fugitii. Ne-am si distrat. O helanca gri din lana cu fusta conica verde din paiete insir pe pat, ma gandesc la jacheta neagra din imitatie de piele insa blazerul reiat il gasesc mai potrivit, urmeaza papionul, basca si in final geanta si cizmele. Gavroche style, glamour. Eu m-as prezenta asa la birou. Machiajul ochilor mi-a luat timp cel mai mult.