Treceți la conținutul principal

Testat: Spuma de baie levantica, Earth Friendly Baby


Astazi m-am tuns din nou, mai scurt ca de obicei si m-am cocosat putin in timpul procesului dar stiam ca o sa imi revin dupa baie.



Trei bai spumante intr-o luna, lavanda, iata subiectul review-ului de astazi: Spuma de baie cu levantica pentru bebelusi de la Earth Friendly Baby primita spre testare prin programul blogger de la Organic Baby.
Descriere:
Spuma de baie cu arome placute: musetel, levantica, mandarina, care fac multa spuma pentru a face baia o joaca. Earth Friendly Baby este mandru ca poate oferi aceasta spuma de baie fara paraben. Parfum prospat, spuma bogata si curatare temeinica in acelasi timp. Si daca tot nu este de ajuns, lasa pielea bebelusului foarte fina, gata pentru masaj, imbracat si nani !
Cantitate:370 ml
Pret: 45 lei

Spuma de baie este conceputa pentru bebelusi dar asta nu m-a impiedicat sa o aleg pentru un rasfat cu parfum de lavanda. Ambalajul este usor de folosit, capacul fie il desfiletezi, fie printr-o simpla apasare. Am mai avut de a face cu acest sistem prin apasare la unele sampoane si fie apelam la sot, fie il lasam deschis de teama sa nu-mi ranesc unghiile. Mirosul este preponderent de levantica, ma relaxeaza de la deschidere.
 
*deschideti imaginea in alta fereastra pentru marire*
Ingrediente : Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Decyl Glucoside, Cocamidopropyl HydroxySultaine, Glycerine, Aloe Barbadensis extract*, Lavendula Angustifolia oil*, Hibiscus Sabdariffa extract*,Lavendula Angustifolia Extract*, Anthemis Nobilis extract*, Citrus Aurantium Bergamia extract*, Papaver Orientale Seed extract*, Rosa canina extract*, Cymbopogon Schoenanthus extract*, Citrus Nobilis oil*, Citrus Grandis oil*, Foeniculum Vulgare oil*, Polysorbate 60, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Linalool, Limonene
*certified organic ingredient

Se recomanda doua capace, dar nu se spune si cantitatea de apa la care se face referire, pentru jumatate de cada in cazul meu e ok. Imi place sa mai dau drumul la apa pe parcurs decat o cada plina din prima si sa ies rapid pentru ca se raceste. Intr-o cada cu apa fierbinte nu ma bag, cum nu-mi place nici mancarea fierbinte. Asa ca pentru una plina e loc de inca un capac pentru o spuma consistenta.
Ofera apei o textura mai cremoasa datorita uleiurilor, pielea mai fina, ma relaxez cu fiecare baie, singurul lucru pe care l-as putea reprosa e ca as vrea o spuma prezenta mai indelung. Imi va ajunge pentru inca trei sau patru luni sau mai putin daca atenteaza si sotul la ea.

Parul mi s-a uscat asa ca va pup si... noapte buna!
Sa-mi spuneti ce parere aveti despre spumele de baie si care este preferata voastra.
Pe maine. :)

xoxo 

Comentarii

  1. Mi s-a facut dor de o baie lungaaa,cu multa spuma.Cred ca a trecut mai bine de un an de cand am inlocuit "rasfatul" acesta cu dusurile rapide.:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Iubesc spumele de baie, dar nu am una preferata. Imi place si mie lavanda, acum am una de la L'Occitane cu lavanda si imi place tare mult. Suna interesanta si aceasta. Sincer eu nu dozez niciodata produsele de genul acesta, torn sub jetul de apa pana face spuma pe care o doresc. Pupicei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De data asta am respectat indicatiile de pe ambalaj, de regula nu am vazut asemenea specificatii si turnam si eu direct din sticla la inceputul baii. pup!

      Ștergere
  3. Suna bine, mi-e asa dor de o baie lunga :X

    Te pup

    http://miu-miu.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. This bottle is too adorable! Sounds like a wonderful product.

    -- Alex at Cashmere Kangaroo

    RăspundețiȘtergere
  5. Cand aveam cada in baie ma mai rasfatam si eu cu spume deastea, de la Avon stiu ca am tot avut. Acum am una de la Lérbolario pe care o las la prietenul meu, eu neavnad cada acum, dar nu m-a impresionat mai mult ca cea Avon. Sa stii ca am observat ca la ambele spuma dura destul de putin, deci cred ca e o problema comuna.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sounds so great, I love Lavender!!!

    www.plogstyle.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Picea mea e fan lotiunea cu citrice din aceeasi gama. M-am uitat si eu la spuma asta dar la noi momentan merge orice spuma ca oricum o folosim doar pt jucat avand in vedere ca nu sta mult in cada. Si mai e ceva, eu nu suport mirosul de levantica asa ca am preferat sa nu imi agresez nasul! Suna insa foarte bine si e super ca e atat de spornica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut ca sunt si cu alte arome asa ca nu are rost sa te chinuie lavanda.

      Ștergere
  8. This sounds great..thx for sharing honey...:-)

    RăspundețiȘtergere
  9. Mi-ai facut pofta de o baie cu spuma....
    Este foarte tentant produsul pe care ni l-ai prezentat. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  10. Hi Mihaela, only the packaging is just so sweet! Sounds a like a very good bubble bath, love the lavender scent for body products! Kisses dear, have a good day! xo

    RăspundețiȘtergere
  11. Lavanda ♥ Suna foarte bine :*

    RăspundețiȘtergere
  12. Imi place cum suna si suna atat de relacant. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu astazi am periat toate covoarele din casa si am niste dureri de spate de imi vine sa mor.Sper sa-mi revin si eu dupa o baie fierbinte daca nu imi prind de mijloc ceva gros sa mai fac ceva pe ici colo..
    Pupici!
    Ana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand te doare e rost de pauza, nu iti doresti complicatii, si tu esti o mana de om, cere ajutor iubitului daca faci de una singura. Si maine e o zi cu toate ca ma apuca uneori nebunia sa vad totul gata cat mai repede si apoi sa ma odihnesc.
      Pupici, fata harnica!

      Ștergere
  14. un produs tare interesant :) cred ca miroase divin <3

    RăspundețiȘtergere
  15. Si mie imi plac produsele pentru bebei :) Iti lasa pielea asa catifelata :D

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu prea fac eu baie asa ca nu folosesc spumant, insa din cand in cand imi place sa ma rasfat

    RăspundețiȘtergere
  17. Mie imi plac foarte mult aromele de levantica si cred ca acel spumant e un adevarat deliciu. Sa-l folosesti cu placere!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu sunt fana a bailor cu spuma dar ma gandesc la Dia mea ca ar fi innebunita! Si m-as inscrie si eu, macar o data! :) Mi-ai facut o pooofftaa! :D
    Mie imi plac foarte-foarte mult ambalajele cu sisteme de inchidere-deschidere ca cel pe care-l are aceasta spuma de baie!

    Mihule drag, multumim pentru review!
    Pupicei multi de tot!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  19. Cand citesc de spumele de baie asa pofta mi se face si ma oftic ca eu am doar dus. :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noi ne-am gandit ca dus putem face si intr-o cada dar baie in dus nu.

      Ștergere
  20. This remembers me on the time when our kids were little and we bought also special products for babys and little kids :) Time goes by so fast, now they are already 18 and 20 ...

    Kisses

    www.dressedwithsoul.blogspot.de

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

Din lumea necuvantatoarelor

     De-a lungul timpului am avut in grija doar pisici si pesti. Pestii mi s-au parut cei mai sensibili, daca mediul in care traiesc nu este unul echilibrat apar boli, devin apatici. Alimentatia este foarte importanta si am mai scris despre asta , este importanta indiferent ca vorbim de oameni sau de animale, iar astazi va invit sa cititi povestea Oanei si animalutelor ei pe care am rugat-o sa ne impartaseasca din experienta sa cu cititorii blogului.  Toto, Oachi Mara si Porto        Ei bine, am animăluțe de când mă știu, mai exact de pe la 4 ani și îmi petreceam timpul î n casa cu curte a bunicilor mei din Galați. Încă de pe atunci (când nu exista mâncarea granule sau umedă specială pentru animale) existau formule sănătoase de hrană gătită pentru câini și pisici, care culmea trăiau sănătoși ani mulți, cățeii chiar până la 20-21 de ani. Un singur lucru mi-a spus atunci bunicul, v ă z â ndu-m ă că dau bomboane cățeilor din curte: Nu dulciuri! Niciodată! Sunt otravă

Thank you Michael Bolton for a great show!

2013 mi-a adus multe lucruri bune, pe cele rele vreau sa le dau uitarii, iar la un sfarsit de an exceptional nici nu mi-am imaginat de asemenea amploare. Vazusem cu cel putin o luna inainte ca va participa la Revelionul din aer liber Michael Bolton in Galati cu sprijinul primariei. Mi-am zis ca e o farsa. Nu stabilisem nimic pentru Revelion, voiam doar sa fiu cu sotul meu, sa dansam, sa am parte de liniste... si am avut! Am fost atat de... incat nu am cuvinte, completati voi! Poate pentru ca sunt racita si am dureri crunte de cap, poate ca acea senzatie nici nu poate fi descrisa in cuvinte. Am dansat, am aplaudat, am ovationat. Sufletul meu a fost hranit! Atat pot spune!

Basca, papion si paiete

In Londra am purtat buline, ieri am scos fusta la pozat, iarna stiti ca nu renunt la culori asa ca iata inca o tinuta in stilul meu caracteristic.  Fusesem anuntata ca vom avea parte de soare, mai cald teoretic, practic puteam raci cu propriile maini o sticla de bere insa nu imi era frig incat sa dau bir cu fugitii. Ne-am si distrat. O helanca gri din lana cu fusta conica verde din paiete insir pe pat, ma gandesc la jacheta neagra din imitatie de piele insa blazerul reiat il gasesc mai potrivit, urmeaza papionul, basca si in final geanta si cizmele. Gavroche style, glamour. Eu m-as prezenta asa la birou. Machiajul ochilor mi-a luat timp cel mai mult.