Treceți la conținutul principal

Duminica in dungi si flori. Tutu roses print skirt


Nu stiu ce am avut in ultima perioada, dar in fiecare dimineata mai tarziu de opt nu mai puteam dormi. Ca un zombi ma desfasor, la pranz imi e somn, iar seara cad lemn. Cum nu dorm la amiaza nici ziua nu-mi pare productiva.


Evident ca si in weekend, asa ne-am organizat sa iesim pentru pozele cu noua fusta din tulle cu imprimeu floral. Iesise si soarele, pana m-am hotarat in privinta topului. Eu optasem pentru un tricou roz intens, iar dragul meu, pe langa faptul ca i-ar da foc fustei, sugera ceva mai potolit. Aerul a fost atat de rece pentru mine incat puteam sa-mi pus dresuri si bocanci. Inghetata ambulanta ma simteam. De acolo trebuia sa plecam la cumparaturi asa ca am sfarsit la a ma intoarce acasa si a-mi trage pantaloni lungi pe mine.

Tutu flowers print skirt - s-a calcat foarte greu, are un aspect sters fata de pozele de prezentare, are un material mult mai aspru fata de fusta tutu verde menta. "Nici aia nu-mi place, dar asta parca e o plasa de tantari cu imprimeu feminin" opina sotiorul meu. "Forma si lungimea iti vin bine, imi place" cu aceste ultime cuvinte atunci se merita si sa o prezentam, ii raspunsesem. Cum port de regula xs/s am ales marimea S. O jupa neagra si trei straturi de tulle. Bzzz... ce spuneti de plasa fusta mea? :)






Am purtat:
Cardigan Primark
Top Cache Cache
Balerini 






Sheinside.com has been redirected to SheIn.com now, actually just change the Name and URL, all things are quite still same, more big discounts and promotions in the following weeks.

xoxo

Comentarii

  1. lovely skirt
    new post: http://melodyjacob1.blogspot.com/2015/06/summer-style-kimono-inspiration.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti de-a dreptul diafana, fusta este adorabila, nu-i asculta pe "altii". In poze nu se vede frigul, dar sa stii ca azi-dimineata am dardait si eu marunt. Cica vine o noua era glaciara, hi, hi...Incalzirea globala e fumata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi place sa il intreb de fiecare data, daca se lasa cu complimente e cu atat mai bine, daca gasesc variante mai bune e si mai si. :)
      Partea proasta cu vremea e ca se chinuie mult si ploua putin, sper sa fie ok pentru pamant.

      Ștergere
  3. o fustita delicata ca tine Miha!

    RăspundețiȘtergere
  4. Constat ca iti creste parul foarte repede, parca ieri te-am vazut cu parul scurt :)
    Pupici, draga mea!

    www.descude.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Mie chiar imi place, nu stiu cum se vede "pe viu", dar in poze arata bine, si imprimeul, si pe tine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Materialul e lipsit de finete, pare zdravan cusuta si stiu ca daca nu era batos nu avea nici volum, consider prin comparatie cu modelul original, mult mai bogat in material. :)

      Ștergere
  6. The first photo is so charming! I really like this feminine outfit. Another thing I really like is the mix of prints. That floral skirt is just divine and it is so well paired with that pink blouse.
    The striped cardigan is so perfect with this skirt...as I said, I love to see striped worn with floral print.

    you are always so beautiful and elegant!

    http://modaodaradosti.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. The top and the skirt have a color in common. I love this combo print too. Dots, stripes (geometric) and flowers are my favorite. Thank you very much.

      Ștergere
  7. very nice outfit..i like your skirt
    kisses

    RăspundețiȘtergere
  8. Fustita este super! Imi place așa mult imprimeul! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  9. Im in love with the skirt, is so cute and romantic! You look like a modern ballerina Mihaela, this mix of prints is very fashionable and well layered, you nailed it! Many kisses! xo

    RăspundețiȘtergere
  10. Florals and stripes. I love this amazing look, Mihaela. And I love your hair, looks awesome, girl.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Thank you! My hair, oh Lenya, the wind ruined my hairdo. =))
      xo

      Ștergere
  11. M-am indragostit de fusta din poze. Arata foarte bine cu acel imprimeu floral :)

    RăspundețiȘtergere
  12. You look beautiful very sweet chic outfit.

    RăspundețiȘtergere
  13. How pretty you are! That lovely, feminine skirt with flower print suits you perfectly well, it's simple and sweet:) Besides, those snapshots are so lovely!
    Have a fabulous time!

    RăspundețiȘtergere
  14. Foarte bine te prinde tinuta asta. Cred ca ti-a mai crescut parul sau mi se pare. Esti cumva schimbata, din ce in ce mai frumusica :D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tomboy becomes a girl. :P Sa nu te surprinda cand voi reveni la frizura mea de rebela, acum inca e lasat la crescut, il mai finisez eu luna de luna dar sa vedem cat va dura. xo

      Ștergere
  15. in poze nu seamana a plasa, ci a fusta draguta :) iti sta bine! :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Mie imi place chiar si asa..nu e musai sa fie foarte colorat print-ul, kisses <3

    RăspundețiȘtergere
  17. Love this! This is such a romantic yet flirty outfit. It looks fabulous.

    the-creationofbeauty.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  18. Mie imi place la nebunie fust ta, chiar daca modelul e mai sters. <3
    E adorabila, feminina, delicata...un vis!
    Sa o porti cu drag.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  19. Cute shoots darling! You're marvellous!! I love the skirt!!
    Baci,
    Coco et La vie en rose - Valeria Arizzi

    RăspundețiȘtergere
  20. Mie imi place foarte mult delicatetea, finetea ta. Esti extrem de draguta.

    RăspundețiȘtergere
  21. OMG, love floral and stripes together, you look so cute dear like a doll <3 Kisses <3

    www.rakhshanda-chamberofbeauty.com

    RăspundețiȘtergere
  22. Foarte draguta tinuta, si mie imi plac fustitele si rochitele cu imprimeuri florale in culori vii. Iti vin foarte bine, iar pozele sunt foarte expresive. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  23. I love your skirt dear;)

    http://glampond.blogspot.it

    RăspundețiȘtergere
  24. My dear friend, I like you with this wonderful and perfect fitting pattern mix! With this outfit you are definitely the summer in person and I love it also that you are wearing these pink shades. Looks like you are really enjoying the summer!
    Hugs and kisses
    www.dressedwithsoul.com

    RăspundețiȘtergere
  25. Imi place foarte mult fustita si ai accesorizat-o perfect :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  26. Foarte frumoase fotografii! A fost o plimbare minunată!
    Numai bine şi zile frumoase, Mihaela. :-)

    RăspundețiȘtergere
  27. Va multumesc frumos penru aprecieri.
    Larisa, in poze am o fata de abia trezita. :D
    Thank you, all of you.

    xoxo

    RăspundețiȘtergere
  28. Imi place foarte mult tinuta, tu in orice te-ai imbraca esti foarte frumoasa! Ai chip frumos si o silueta de invidiat. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt si tinute care nu ma avantajeaza si le evit, probabil si din ceea ce afisez nu e pe gustul tuturor insa sper ca in orice sa se gaseasca macar o farama de inspiratie: combinatie de culori, forme, texturi sau detalii pentru poze sau sa aduca un zambet.
      Multumesc, te pup.

      Ștergere
  29. Esti prea frumoasa si "tutu skirts suit you the best". Cu parul lung o sa fii si mai frumoasa. Te pup tare scump! Liuba x

    RăspundețiȘtergere
  30. Miha, o astfel de conversatie s-ar putea desfasura si la noi in casa! Nu stiu cum de au barbatii nostri pareri atat de ferme in legatura cu fashionul?! Daca noi mai ezitam si ne intrebam oare, daca, in ce fel... ei nu, stiu una si buna! Ori le place, ori nu - cale de mijloc nu prea exista! :)))

    Intr-adevar, fusta arata diferit decat cea din pozele oficiale ale site-ului! Pe de alta parte, la Style gallery arata mereu altfel! :)) Vad ca si pretul e un pic sus! Dar sa stii ca mie imi place asa, cu aspectul asta patinat! Are aer vintage printul asta "blurat"! Iar intreaga combinatie e asa de girlish!!! Mie imi place mult, mult, mult! De un lucru imi pare rau: ca ai tremurat! Mergeau dresuri mate si bocancei, sa reeditezi povestea in toamna, spre bucuria lui L.! :)))

    Pup cu mare drag!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si ce priviri mirate imi arunca cand il rog sa-mi ofere argumente, mai mult ca nu-i place ce as vrea sa aflu... :)) In acele momente nu e hilar, dar e si asta un exemplu cat de diferit suntem construiti.

      Din start am ales-o pentru aerul vintage, mi-a placut imprimeul si era perfecta daca materialul era mai mult fin ca de voal. Cum obisnuiesc sa readuc cate o piesa in alt sezon, nu vad de ce nu as pune-o in practica, asa se obisnuieste si my dear. :D
      Pupicei, ma cherie!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

Din lumea necuvantatoarelor

     De-a lungul timpului am avut in grija doar pisici si pesti. Pestii mi s-au parut cei mai sensibili, daca mediul in care traiesc nu este unul echilibrat apar boli, devin apatici. Alimentatia este foarte importanta si am mai scris despre asta , este importanta indiferent ca vorbim de oameni sau de animale, iar astazi va invit sa cititi povestea Oanei si animalutelor ei pe care am rugat-o sa ne impartaseasca din experienta sa cu cititorii blogului.  Toto, Oachi Mara si Porto        Ei bine, am animăluțe de când mă știu, mai exact de pe la 4 ani și îmi petreceam timpul î n casa cu curte a bunicilor mei din Galați. Încă de pe atunci (când nu exista mâncarea granule sau umedă specială pentru animale) existau formule sănătoase de hrană gătită pentru câini și pisici, care culmea trăiau sănătoși ani mulți, cățeii chiar până la 20-21 de ani. Un singur lucru mi-a spus atunci bunicul, v ă z â ndu-m ă că dau bomboane cățeilor din curte: Nu dulciuri! Niciodată! Sunt otravă

Thank you Michael Bolton for a great show!

2013 mi-a adus multe lucruri bune, pe cele rele vreau sa le dau uitarii, iar la un sfarsit de an exceptional nici nu mi-am imaginat de asemenea amploare. Vazusem cu cel putin o luna inainte ca va participa la Revelionul din aer liber Michael Bolton in Galati cu sprijinul primariei. Mi-am zis ca e o farsa. Nu stabilisem nimic pentru Revelion, voiam doar sa fiu cu sotul meu, sa dansam, sa am parte de liniste... si am avut! Am fost atat de... incat nu am cuvinte, completati voi! Poate pentru ca sunt racita si am dureri crunte de cap, poate ca acea senzatie nici nu poate fi descrisa in cuvinte. Am dansat, am aplaudat, am ovationat. Sufletul meu a fost hranit! Atat pot spune!

Basca, papion si paiete

In Londra am purtat buline, ieri am scos fusta la pozat, iarna stiti ca nu renunt la culori asa ca iata inca o tinuta in stilul meu caracteristic.  Fusesem anuntata ca vom avea parte de soare, mai cald teoretic, practic puteam raci cu propriile maini o sticla de bere insa nu imi era frig incat sa dau bir cu fugitii. Ne-am si distrat. O helanca gri din lana cu fusta conica verde din paiete insir pe pat, ma gandesc la jacheta neagra din imitatie de piele insa blazerul reiat il gasesc mai potrivit, urmeaza papionul, basca si in final geanta si cizmele. Gavroche style, glamour. Eu m-as prezenta asa la birou. Machiajul ochilor mi-a luat timp cel mai mult.