marți, 23 februarie 2016

Despre dragoste si muzica...


„Cea mai frumoasă zi va fi mereu ziua în care te-ai născut. Pentru că înseamnă tot ce nu pot fi eu şi am putut fi prin tine, tot ce nu pot spera şi sper acum cu tine, tot ce nu am putut aduna singură şi adunăm împreună. Tu eşti hohotul din râsul meu, eşti palma ce şterge lacrima, eşti visul pe care nu l-am avut niciodată, ca fiind nepermis. Cu tine totul e permis, liber, curat, senin, interesant, încurajator. Cu tine e iubire. Cum să nu iubeşti ziua iubirii? Din ea s-au desprins celelalte făcându-le posibile prin tine. Şi cel mai frumos lucru e..... că fiece zi, împreună, pare a fi....prima zi. Mulțumesc, dragul meu. Să-mi trăieşti sănătos!” - Adriana Tîrnoveanu
Doherty a dedicat-o lui Barat la un concert solo in 2008, dupa ce acesta a fost spitalizat cu pancreatita acuta.The Apology Song - The Book of Life Soundtrack, a unui film vazut recent la televizor pe unul din canalele speciale, melodia de final de Diego Luna si Gustavo Santaolalla ne-a placut foarte mult.


Rubrica - meloman pentru o zi.

xoxo

12 comentarii:

 1. Ce frumos!
  Mereu transmiti atat de mult prin intermediul unei imagini perfecte, randuri bine alese si cateva melodii de nota 10. :)
  Pupici

  RăspundețiȘtergere
 2. Cred ca voi sarbatoriti Dragobetele! :)

  RăspundețiȘtergere
 3. E foarte frumos citatul! Sa va iubiti la fel ca in prima zi <3

  RăspundețiȘtergere
 4. .citeam, din promo, fara sa deschid articolul,și-mi spuneam: „Măi, ce seamănă cuvintele astea cu cele care-mi trec mie des prin minte, cand e vorba de sotul meu sau despre iubirea noastra”. Deschid articolul și gasesc surpriza. A cata oara de la tine? Nici nu mai contabilizez. Daca asta ti-ai notat tu, candva, eu nu pot decat sa fiu emotionata. Zi cu iubire, zile viitoare la fel și....mulțumiri. Esti minunata.

  RăspundețiȘtergere
 5. lovely day dear;)xoxo

  http://glampond.blogspot.it

  RăspundețiȘtergere
 6. Minunat, atat poza cat si citatul!

  RăspundețiȘtergere
 7. Doi oameni care se iubesc si natura. Ce poate fi mai frumos de atat?
  Superba imaginea! <3

  RăspundețiȘtergere
 8. Fainã alegerea ta !
  Mi-a placut tare mult articolul tau!

  RăspundețiȘtergere
 9. Frumos ,felicitari!
  Placuta alegerea ta!
  Multe salutari!

  RăspundețiȘtergere

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!