Treceți la conținutul principal

Happy Earth Day

Be yourself

Azi este Ziua Internationala a Pamantului, organizatii din intreaga lume incearca sa sensibilizeze populatia cu privire la problemele cu care se confrunta planeta noastra, in scoli au loc evenimente specifice. Este nevoie de mai multa atentie si responsabilitate din partea fiecarui cetatean pentru a trai intr-un mediu sanatos, pentru ca oamenii trateaza cu neglijenta zi de zi iar poluarea si distrugerea mediului duc implicit la distrugerea sanatatii fiecaruia dintre noi si a celor din jur.

Un filmulet pe care vreau sa vi-l aduc in atentie:


Ceea ce putem noi sa facem e sa nu mai aruncam, sa strangem gunoaiele si deseurile din jurul nostru, sa reciclam. Cum in cartier containerele pentru colectarea selectiva sunt golite la un loc am hotarat ca cel putin sticla si plasticul sa le strang si sa le duc cand merg la cumparaturi la statia de colectare Sigurec. Ultima oara cand am fost, un barbat in varsta vedea in fapta sa doar un voucher cu care sa-si cumpere o paine sau un pahar de bautura, pentru mine inseamna mai putine gropi de gunoi. 
Pentru obiectele mari, electrocasnice si multe altele, aveti posibilitatea de a chema o masina de colectare la domiciliu. 

Ce aruncam in natura se intoarce asupra noastra. Natura suntem noi...

natural look

Tinuta prezentata astazi am purtat-o de martisor, pentru ca atunci a fost mai frig am purtat in plus un pulover verde en coeur peste rochie si un sal mare floral peste jacheta. Mi-a placut foarte mult si am refacut-o, iar in locul gentutei gri am scos la plimbare din nou poseta din paie. Onduleurile au fost o surpriza placuta, nu am sperat sa ma tina o zi, daramite patru, fara fixativ. Bigudiurile metalice - mostenire de la mama - le-am pus pe parul umed si le-am tinut pe cap o jumatate de zi si o noapte. 
Nu imi aduc aminte pana acum sa ma fi machiat in culori neutre integral, full face, uite asa mai consum si eu din produsele de makeup. Un machiaj natural mai elaborat la care voi mai apela.

And back to the woods...
 
Faleza Inferioara a Dunarii

Straie de primavara

Tinuta de martisor

machiaj in culori neutre

peisaj de aprilie

fashion blogger outfit

Rochia alba in stil casual

Cum accesorizezi o tinuta cu o brosa florala

Combinatii chic

lady like look

eco friendly hair

O zi in natura

xoxo

Comentarii

  1. Ce look frumos, draga mea! Precum ti-am zis de atatea ori, imi placi nespus de mult cu parul lung, mi se pare ca iti completeaza perfect personalitatea si iti pune in valoare feminitatea. Este, desigur, doar parerea mea! :) Outfitul este reprezentativ pentru stilul tau, pe mine m-a cucerit clutch-ul, e absolut superb, am nevoie de ceva similar in colectia mea :P
    Minunate pozele, te pup, fata frumoasa si delicata! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc frumos, Simona, mi-ar placea sa ma trezesc cu parul cret si l-as mentine la lungimea asta. :)
      Clutch-ul a venit tocmai din Cluj, nu-i stiu povestea dar te inteleg, a fost dragoste la prima vedere.
      Te pup!

      Ștergere
  2. Beautiful outfit and photos! Love your coat.

    xo Azu

    www.raven-locks.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Esti o frumoasa, la infatisare, in ganduri, in atitudine. Chiar esti un model! Felicitari! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Mona pentru complimente, esti tu draguta cu mine. pup

      Ștergere
  4. La multi ani de Ziua Pamantului!
    Imi place tinuta cu tot cu machiaj si zulufi.Iti staa bine.Si mai important e cum tte simti tu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Uite, eu locuiesc la ţară de când mă ştiu, mai puţin perioada de liceu&facultate, desigur. Omul de la ţară are un simţ al curăţeniei deosebit, păstrează natura înconjurătoare într-un fel anume. Bine, nu generalizez că orăşenii sunt toţi împotriva naturii şi nici că ăi de la ţară sunt ecologişti convinşi, dar ponderea e vizibilă, trăirea aşijderea.
    De vreo 5 ani avem maşină care colectează gunoiul săptămânal. Vasăzică scoatem tomberoanele la poţi şi-i gata treaba. Ar fi frumos să fie aşa, pentru că deseori taman angajaţii de pe maşini fac cea mai mare mizerie. Să-ţi mai spun şi faptul (cred că-l ştii deja) că tomberoanele unde se face colectare selectată sunt puse în cele din urmă tot amestecat, că nu vin maşini pentru plastic, maşini pentru hârtie şi pentru menajer separat?
    Zi faină, curată şi luminoasă să fie la voi!
    p.s La ţinută nu am comentat, la unele lucruri chiar nu-s priceput, aşa că în astfel de cazuri e de preferat să tac decât să dau cu stângu-n dreptul cu nepriceperea mea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca educatie nu e, nimic nu e, bunul simt si asa mai departe, la sat sau la oras. Unele lucruri trebuie sa le faca oamenii care ne conduc, trebuie create conditii, servicii astfel ca gropile de gunoi sa se diminueze, ca tot "efortul" nostru sa nu fie in zadar. Degeaba ne pun tomberoane pentru selectare daca le amesteca, asa cum ai spus si tu, asa cum am scris si in articol.

      In unele sate am vazut si eu ca sunt tomberoane si ma bucur, la bunica inca nu, conteaza foarte mult ce fac angajatii mai departe, asa este. Bunica mea din pacate nu intelege impactul poluarii asupra mediului, ii voi mai explica, trebuie sa rezerv cateva zile pentru a face ordine in gospodarie.
      Un sfarsit de saptamana cald si linistit!

      Ștergere
  6. Woow! superb iti sta! Esti atre frumoasa si sa stii ca acest tip de machiaj iti vine foarte bine iar onduleurile se potrivesc manusa. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu stiu unde ai facut pozele, dar drumeagul acela din ultima poza este foarte frumos...Imi place combinatia de alb-rosu, nu m-as fi gandit ca poti marca martisorul si astfel. Parca ziceai de curand ca te-ai tunde din nou, iti sta frumos cu parul pe umeri, ai un aer putin nostalgic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe a patra fotografie am pus titlu cu numele locului, e paduricea de pe Faleza Inferioara a Dunarii, aici la noi, la Galati. Unde se vede masa din ciment, mai jos de ea era un morman "frumos" de gunoie lasate de oameni iresponsabili. Pe potecile acestea alearga cei ce doresc un suport mai moale decat betonul.
      Da, visasem ca m-am tuns iarasi, insa nu vreau foarte foarte scurt.
      Multumesc, Cornelia, weekend frumos!

      Ștergere
  8. Foart faine si pozele si tinuta. Lumina ste asa calda si placuta, iar decorul atat de potrivit!
    Pupici si weekend fain sa ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un fazan, ca si in alt an, am auzit prin desisul arbustilor de pe panta Falezei; imi place ca e un loc linistit si verde. :)
      Weekend frumos, te pup!

      Ștergere
  9. Îmi place mult sacoul si ideea unei astfel de ținute intr-o zi speciala. Cadrul este perfect, îmi plac locurile cu multă verdeață îmi dau o stare de bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveam fotografiile si am zis ca se potrivesc cu evenimentul. Multumesc. xo

      Ștergere
  10. Știi, e chiar păcat cu amestecatul asta a gunoiului chiar de catre serviciile care il colecteaza... Ma rog, nu-s chiar cea mai usa de biserica, dar incerc si eu sa adun mai selectiv gunoiul si pacat de efort...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vedem in jurul nostru gunoaie la tot pasul, ala care ajunge in apa, pe marginea drumului, pe varf de munte. Pana sa am gunoi de aruncat refolosesc cat de mult posibil, ideea e sa ne dam macar putin silinta, vom vedea diferente. :)

      Ștergere
  11. Sunt minunate pozele, esti foarte frumoasa Mihaela!!
    La noi aici se recicleaza, tot, nu exista containere pe strada. Si asa este in toata Elvetia. La inceput recunosc ca era putin frustrant, dar ne-am obisnuit pana la urma, acum mi se pare chiar normal :)
    Weekend frumos, te puup!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au implementat un sistem, speram sa ajungem si noi acolo astfel incat sa generam cat mai putine gunoaie.
      Multumesc frumos, saptamana faina, te pup!

      Ștergere
  12. Wow!you re so pretty in this look!
    Great shoots too.
    To day I ve spending the day gardering and planting flowers..
    http://helenamybeauty.over-blog.com/2016/04/obaba-nouvelle-collection-concours-obaba-new-collection-competition.html

    RăspundețiȘtergere
  13. Imi place foarte mult tinuta ta. S-a incadrata perfgect in peisajul de primavara combinat cu "aerul" de martisor pe care i l-ai oferit.
    Si coafura imi place la nebunie! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc tare mult, Dee, ma bucur ca iti place si tie!
      pupici

      Ștergere
  14. Inainte de toate - Doamne, ce bine te complimenteaza parul la lungimea asta! De onduleuri nu mai zic, iti vin absolut perfect! Esti superba, Mihaela!
    Frumos peisaj si frumos mesaj, pacat ca nu toti il asculta. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc frumos, Ale!
      E adevarat ca in tarana ne intoarcem dar macar sa fie curat, mai devreme sau mai tarziu speram sa ne iluminam cu totii. :)
      pupici

      Ștergere
  15. Minunate poze. este superb acest verde crud al naturii din această perioadă a anului. Iar roșul purtat de tine cu grație întregește atât de frumos tabloul naturii.
    O Duminică a Floriilor minunată, dragă Mihaela! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim frumos, incepe sezonul bujorilor apropo de rosu; saptamana linistita!

      Ștergere
  16. esti tare draguta :)
    sa nu mai aruncam? oare cand?? oare putem???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ar fi rau si cred ca nici imposibil, pana la un anumit nivel, macar sa murim incercand.
      pup

      Ștergere
  17. Mihaela, esti atat de frumoasa! Imi plac gandurile tale, imi place totul la tine. Sa ramai asa mereu!!! Combinatia alb ros mi-a placut mult. Eu nu prea o am cu culoarea rosie, insa de data aceasta imi place mult! Pupici veseli, Liuba x

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am indulcit-o cu nuante pamantii, aceasta combinatie de culori, ma bucur ca iti place. Multumesc draga mea pentru veselia ta!
      Te pup cu mult drag!

      Ștergere
  18. Sunt in totalitate de acord cu tine la acest articol!
    Tinuta ta este superba iar jacheta rosie chiar s-a potrivit pentru perioada martie...desi cat de frig este acum poti sa o porti din nou :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi place atat de mult jacheta incat o port mereu cand vremea imi permite, da as putea sa reconstitui tinuta initiala cu esarfa si puloverul, pana mai ieri a plouat.

      Ștergere
  19. cat esti de frumoasa! si ce-mi place floricica din piept!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E una din cele mai dragi si purtate brose pe care le-am facut.
      Multumesc. :)

      Ștergere
  20. you look absolutely beautiful!
    lovely white dress! so well paired with that red jacket.

    RăspundețiȘtergere
  21. You look so pretty! Love the dress, and red is definitely your colour!

    RăspundețiȘtergere
  22. Beautiful looks, lovely outfits!!! I like very much! <333

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

Din lumea necuvantatoarelor

     De-a lungul timpului am avut in grija doar pisici si pesti. Pestii mi s-au parut cei mai sensibili, daca mediul in care traiesc nu este unul echilibrat apar boli, devin apatici. Alimentatia este foarte importanta si am mai scris despre asta , este importanta indiferent ca vorbim de oameni sau de animale, iar astazi va invit sa cititi povestea Oanei si animalutelor ei pe care am rugat-o sa ne impartaseasca din experienta sa cu cititorii blogului.  Toto, Oachi Mara si Porto        Ei bine, am animăluțe de când mă știu, mai exact de pe la 4 ani și îmi petreceam timpul î n casa cu curte a bunicilor mei din Galați. Încă de pe atunci (când nu exista mâncarea granule sau umedă specială pentru animale) existau formule sănătoase de hrană gătită pentru câini și pisici, care culmea trăiau sănătoși ani mulți, cățeii chiar până la 20-21 de ani. Un singur lucru mi-a spus atunci bunicul, v ă z â ndu-m ă că dau bomboane cățeilor din curte: Nu dulciuri! Niciodată! Sunt otravă

Thank you Michael Bolton for a great show!

2013 mi-a adus multe lucruri bune, pe cele rele vreau sa le dau uitarii, iar la un sfarsit de an exceptional nici nu mi-am imaginat de asemenea amploare. Vazusem cu cel putin o luna inainte ca va participa la Revelionul din aer liber Michael Bolton in Galati cu sprijinul primariei. Mi-am zis ca e o farsa. Nu stabilisem nimic pentru Revelion, voiam doar sa fiu cu sotul meu, sa dansam, sa am parte de liniste... si am avut! Am fost atat de... incat nu am cuvinte, completati voi! Poate pentru ca sunt racita si am dureri crunte de cap, poate ca acea senzatie nici nu poate fi descrisa in cuvinte. Am dansat, am aplaudat, am ovationat. Sufletul meu a fost hranit! Atat pot spune!

Basca, papion si paiete

In Londra am purtat buline, ieri am scos fusta la pozat, iarna stiti ca nu renunt la culori asa ca iata inca o tinuta in stilul meu caracteristic.  Fusesem anuntata ca vom avea parte de soare, mai cald teoretic, practic puteam raci cu propriile maini o sticla de bere insa nu imi era frig incat sa dau bir cu fugitii. Ne-am si distrat. O helanca gri din lana cu fusta conica verde din paiete insir pe pat, ma gandesc la jacheta neagra din imitatie de piele insa blazerul reiat il gasesc mai potrivit, urmeaza papionul, basca si in final geanta si cizmele. Gavroche style, glamour. Eu m-as prezenta asa la birou. Machiajul ochilor mi-a luat timp cel mai mult.