Treceți la conținutul principal

Impresii si cumparaturi | Bonprix



Saptmana trecuta un mesaj ma anunta de venirea unui colet, nu s-a intamplat atunci iar a doua zi s-a repetat mesajul. Abia il asteptam, o parte din articole le-am luat cu mine in concediu, ramane la intoarcere sa vedeti si voi care au fost acelea si cum le-am purtat.

Nu stiu de ce aveam impresia ca aceasta a fost a doua comanda pe Bonprix, prima data, ca si a doua oara, i-am cumparat sotului cardigane potrivite pentru birou, pantaloni si un hanorac. Insa de data aceasta mi-am ales articole doar pentru mine, asta doar din categoria "de imbracat". Altfel am mai adaugat in cos si o perie pentru scame pe care inca nu am desfacut-o pentru ca cea pe care o am in casa nu o mai gasesc. E in vreo cutie bagata si tare mi-e urat sa rascolesc, oricum e diferita, cu un soi de lipici. Si un set de doua draperii scurte pentru dormitor. Pentru cand vom finaliza cu renovarile. Cam asta e culoarea pe care o vrem si pe pereti. Avem un tapet pregatit cu imaginea unei paduri inundate de razele soarelui. Ca in fiecare dimineata sa ma simt ca in padure.

Daca prima oara i-am nimerit marimile, citind cu atentie comentariile celorlaltor cumparatori, a doua oara am riscat si am luat pe marimi diferite, dupa cum erau disponibile, insa avand ideea de rezerva ca cele mari le pot oferi cadou rudelor. Asadar nu as fi gresit nicicum. Erau mai multe articole pentru barbati anii trecuti, probabil stocul se va reface. Doresc camasi slim fit cu imprimeu si simple, mai multe modele de cardigane, pentru barbati, fireste.

Pentru mine au stat altfel lucrurile, dupa tabelul pus la dispozitie as purta marimea 34/36 pentru partea de sus a corpului si 32 in partea de jos, insa comentariile imi complica putin alegerile. Sunt de ajutor, evident. Pe alocuri imi dadea de inteles ca pana si cea mai mica marime mi-ar fi prea mare, dar daca nu imi venea la bust. Mi-am zis sa incerc, fiind primele articole de dama achizitionate de pe Bonprix, imi vor fi reper pentru viitor. Asadar iata impresiile mele!


Din categoria articolelor pentru casa, draperiile scurte au un material foarte fin, le-am prins de proba peste perdeaua actuala si sunt semiopace. Mi-ar mai trebui inca o draperie pentru un aspect mai bogat, iar daca nu voi gasi la bucata, mai iau inca un set. Pretul - in jur de 45 lei - e ok oricum pentru mine. Setul au banda de incretire, mai trebuie sa cumpar carligele din plastic si sina.
Peria e in jur de 14 lei, ramane sa revin cu impresii dupa folosire, momentan nu stiu daca am facut o alegere buna. Daca o are careva mi-ar placea sa-mi scrieti despre ea. Cu multumiri!


Pentru o garderoba echilibrata adauga si culori deschise, mai mult alb, mi-am zis. Si pana nu probezi nu ai cum sa afli ca unele culori nu ti se potrivesc. Conteaza tare mult cum si in care partea a corpului sunt purtate. De exemplu, cu fusta verde-menta imi sta bine, de aceea mi-am si luat topul cu volanas in talie, insa odata imbracat arata mai palida ca oricand. Oricat am incercat sa-i gasesc o combinatie am inteles ca nu voi mai face asta. Marimea e 32/34 si imi este prea larg in talie. Nu ma multumeste.

Aceeasi marime e si bluza cu dantela pe piept, gat si pe maneci. Manecile lungi o fac potrivita pentru persoanele inalte, materialul este plin, foarte elastic. Mi-ar fi placut sa aiba un aspect mai pretios, mai vintage pentru pretul sau. Cam maricica bluza, dar nu ma deranjeaza.

Tot din categoria topuri si bluze mi-am ales un top alb vaporos. Materialul e semitransparent, marimea 34 e mare, dar in cazul acestuia nu am nici o obiectie. Vine fain oversized. E clar ca l-am adaugat in bagajul de vacanta!


Si nu in ultimul rand sa va arat si pantofiorii, cat i-am purtat prin casa nu au dat semne sa jeneze, urmeaza sa ii scot la proba de foc. Marimea mi se potriveste, cea pe care o port de obicei. Cel putin la incaltaminte stiu ca imi pot cumpara linistita, wishlistul creste pe zi ce trece. Oricum nu sunt un cumparator habotnic. Ca o concluzie as putea spune ca sunt multumita cu 3 din 5, la a sasea nu ma pot pronunta momentan.
 

*postare programata

xoxo

Comentarii

  1. Foarte faina culoarea pt draperii :)
    Hainutele sa le porti cu placere :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, selectez pozele si urmeaza sa arat si cum le-am purtat.
      xo

      Ștergere
  2. Daca ai sti de cate ori am facut lista pe Bonprix si era gata sa comand si de fiecare data am renuntat de teama ca nu imi vin hainele. Si eu citesc comentariile cum ca trebuie sa iei chiar cu doua numere mai putin, nu ma hotarasc deloc, dar au lucruri atat de dragute. Imi plac topurile cu dantela ales de tine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te inteleg, si eu stau mult in dubii, in unele cazuri merg dupa instinct. Lista tot creste.

      Ștergere
  3. Sa le folosesti cu drag! Eu, fiind mai :clepsidra cu multe ore in plus", ma cam feresc de shopping online!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ti-ai sti marimea potrivita si ce croieli te avantajeaza nu cred ca ar fi dificil.

      Ștergere
  4. 3 din 5 e bine, as zice! Sunt frumoase hainele - cel putin asa cum le vad in poza, dar "atingerea" e totul (si acesta este unul dintre motivele pentru care nu ma incumet sa comand pe net - vreau sa "simt", sa vad "clar"). :)
    Sa le porti cu placere!
    Vacanta frumoasa! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au materialele faine, fine, cel verde se boteste usor. :)
      Multumesc!

      Ștergere
  5. Sunt foarte drafute topurile cu dantelutele lor. Culoarea aceea verde menta mie imi place, o combin cu alb si iese ceva dragut. Sa le porti cu placere, Miha!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, Mihaela, toate imi plac, cu cel verde e mai dificil de purtat, ma face si mai palida.

      Ștergere
  6. sa te bucuri de toate! imi plac incaltarile de genul asta, imi par comode si dau un aer foarte relaxat ;).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sunt comode, dar nu as putea sa le port pe distante lungi si zi de zi, am nevoie si de papuci, si de pantofi purtati cu sosete, altfel mi-as face picioarele ferfenita. Multumesc, Alina! :*

      Ștergere
  7. Bluzita este foarte draguta. O data am cumparat haine de la Bonprix si am fost multumita de calitatea lor! Sa te bucuri de tot ce ai cumparat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Andrea! Ma bucur sa citesc despre cumparaturi reusite. :)

      Ștergere
  8. imi plac tare tare mult incaltarile, o sa ma uit si eu pe site sa vad daca gasesc ceva misto. Te pup!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu una cam din fiecare sectiune as avea de ales cel putin cate trei articole. Niste chiloti cu talie inalta... doar ca pacat ca nu ma incadrez cu marimea. Ar trebui sa ma uit la copii. :))
      xox

      Ștergere
  9. arata bine achizitiile tale! Culoarea verde menta o ador- mi se pare plina de viata (desi menta din ghiveci arata alfel)!

    RăspundețiȘtergere
  10. De mult n-am mai cumparat nimic online. Cumparam des hainute de copii intr-o vreme. Mie rareori mi se potriveau numerele si am renuntat. Articolul tau ma impulsioneaza sa mai incerc :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut ca si cumparatori vechi au mai avut probleme uneori, daca feeling-ul spune altceva mai bine amani orice cumparatura. In cazul meu m-am lamurit, cele mai mici marimi si cu croi drept pot sa-mi iau, incaltaminte, jachete, fuste doar cu elastic in talie. :)

      Ștergere
  11. Cumpar si eu de la Bonprix. Am avut noroc ca prima oara cand am comandat am dat peste o operatoare foarte amabila, care mi-a spus sa comand cu o masura mai mica. Lucrurile, doua bluze si un costum de baie, mi-au venit perfect!

    RăspundețiȘtergere
  12. Sa le porti si sa le folosesti cu placere!
    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere
  13. Topul cu inserție de dantelă e tare drăguț, mi-ar plăcea și mie unul. Poate că am să-mi iau inima în dinți să comand o dată de la Bonprix...

    RăspundețiȘtergere
  14. Sa te bucuri de toate! Sa le folosesti cu mare drag, fata scumpa!

    RăspundețiȘtergere
  15. Sa le porti sanatoasa, Mihaela, eu mi-as cumpara doar bluzite albe si roz, nu stiu ce m-a apucat. Au lucrusoare dragute la Bonprix, am tot primit si noi acasa cataloagele lor, dar mie nu mi se potriveste orice si trebuie probat. Iar probatul asta dureaza ore in sir... :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi si te imaginez prinsa intr-un morman de haine probate. Eu una daca imi stiu marimea, croielile potrivite nu trebuie sa probez chiar tot.:)

      Ștergere
  16. sa le porti cu mult drag, uite ca nu am intrat de mult pe la Bonprix, am zis ca nu mai cumpar, sa port ce am in dulapuri :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fiecare cu nevoile si regulile sale, nu te incurajez sa te abati de la cele propuse/impuse. ;)

      Ștergere
  17. great items...I love white lace clothing items.

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna, Mihaela!
    Am comandat o singura data de la ei, m-au atras promotiile, fireste, ca altfel nu prea ma incumet sa command haine online, de teama ca nu mi se vor potrivi!
    De incaltaminte nici nu se pune problema, pentru ca port 34-35!!! in functie de calapodul producatorului.
    Si in cazul comenzii mele, am putut purta numai o fustita, cealalta mi-a fost mare :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Nadia, trebuie sa recunosc ca treaba asta cu marimi mici e tare delicata. Sunt magazine sau producatori de-ai nostri care fac si pentru picior micut, dar cei mai multi la Bucuresti sau in marile orase, cu modele mai faine.
      Stii care e partea buna cu marimea prea mare, chiar daca nu-mi place sa mai cheltui bani pe retusat, e ca putem rezolva la croitor.

      Ștergere
  19. Foarte dragute! Sa le porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

Din lumea necuvantatoarelor

     De-a lungul timpului am avut in grija doar pisici si pesti. Pestii mi s-au parut cei mai sensibili, daca mediul in care traiesc nu este unul echilibrat apar boli, devin apatici. Alimentatia este foarte importanta si am mai scris despre asta , este importanta indiferent ca vorbim de oameni sau de animale, iar astazi va invit sa cititi povestea Oanei si animalutelor ei pe care am rugat-o sa ne impartaseasca din experienta sa cu cititorii blogului.  Toto, Oachi Mara si Porto        Ei bine, am animăluțe de când mă știu, mai exact de pe la 4 ani și îmi petreceam timpul î n casa cu curte a bunicilor mei din Galați. Încă de pe atunci (când nu exista mâncarea granule sau umedă specială pentru animale) existau formule sănătoase de hrană gătită pentru câini și pisici, care culmea trăiau sănătoși ani mulți, cățeii chiar până la 20-21 de ani. Un singur lucru mi-a spus atunci bunicul, v ă z â ndu-m ă că dau bomboane cățeilor din curte: Nu dulciuri! Niciodată! Sunt otravă

Thank you Michael Bolton for a great show!

2013 mi-a adus multe lucruri bune, pe cele rele vreau sa le dau uitarii, iar la un sfarsit de an exceptional nici nu mi-am imaginat de asemenea amploare. Vazusem cu cel putin o luna inainte ca va participa la Revelionul din aer liber Michael Bolton in Galati cu sprijinul primariei. Mi-am zis ca e o farsa. Nu stabilisem nimic pentru Revelion, voiam doar sa fiu cu sotul meu, sa dansam, sa am parte de liniste... si am avut! Am fost atat de... incat nu am cuvinte, completati voi! Poate pentru ca sunt racita si am dureri crunte de cap, poate ca acea senzatie nici nu poate fi descrisa in cuvinte. Am dansat, am aplaudat, am ovationat. Sufletul meu a fost hranit! Atat pot spune!

Basca, papion si paiete

In Londra am purtat buline, ieri am scos fusta la pozat, iarna stiti ca nu renunt la culori asa ca iata inca o tinuta in stilul meu caracteristic.  Fusesem anuntata ca vom avea parte de soare, mai cald teoretic, practic puteam raci cu propriile maini o sticla de bere insa nu imi era frig incat sa dau bir cu fugitii. Ne-am si distrat. O helanca gri din lana cu fusta conica verde din paiete insir pe pat, ma gandesc la jacheta neagra din imitatie de piele insa blazerul reiat il gasesc mai potrivit, urmeaza papionul, basca si in final geanta si cizmele. Gavroche style, glamour. Eu m-as prezenta asa la birou. Machiajul ochilor mi-a luat timp cel mai mult.