Treceți la conținutul principal

Blue dresses

Designerii ne aduc in atentie pentru  primavara-vara 2013 printre multe alte culori albastru: albastru  intens  si  inchis, cu tenta spre violet dar si bleu-ciel  care duce cu gandul la fluiditate, transparenta, lumina, purtandu-se in continuare haine cu zone transparente. Coincidenta face ca de anul trecut am inceput sa port tot mai mult albastru, mi-am cumparat o rochie, pantaloni, camasa, ba chiar am si abordat machiajul in aceasta culoare. Evident nu toata in albastru.
Iata o selectie de cateva rochii care mi-au placut foarte mult.
Here's a selection of some dresses that I like very much:
In ceea ce priveste rochia de seara, de ocazie, albastra, singurele culori potrivite la sandale sau pantofi mi se par nude, argintiu, auriu sau negru. Voi cum ati accesoriza o rochie albastra?
Bijuteriile preferate la o rochie simpla sunt cele statement pe cand la una incarcata: cu pliuri, paiete sau pietre, bijuterii mai putine, dar sofisticate. Asa cum prezinta si Persunmall rochiile pe site putem vedea cerceii opulenti ca fiind singurul accesoriu: in forma de lacrima, candelabru, etcc. Astia candelabru sunt preferatii mei din cei mari, in rest cand vreau cercei micuti de cele mai multe ori intind mana spre cerceii perluta cu clips de marime media sau cu surub, de marime mica si cu fundita deasupra pe care sunt aplicate mici pietricele, foa
rte finuti.
Pentru aerul sofisticat imi plac foarte mult rochiile in pliuri orizontale, pe corp, trena fiind optionala. Pliurile mi se par potrivite constitutiei mele, umple cu succes vizual kilogramele de care duc lipsa, creaza rotunjimi si ofera multa senzualitate. Aceeasi senzualitate a unei rochii cu decolteul in V pana la mijlocul spatelui iar in fata sa aiba linia decolteului peste clavicule. Cum iubesc rochia in aproape toate formele ei, decolteul in forma de inima mi se pare foarte romantic!
Pentru o seara speciala subliniem feminitatea prin texturi diafane, usoare, usor transparente, dar cu multe straturi de material in partea de jos, vaporoase si accente dantelate sau paietate in partea de sus.


***

 The designers bring us  blue for spring-summer 2013 among many other colors: deep blue and dark, tending to violet, but also bleu-ciel that conjures the fluidity, transparency, light, still wearing the clothes with transparent areas. Coincidentally, last year I started wearing more and more blue, I bought a dress, pants, shirt, and I even approached after many years this color in makeup. Obviously not all in blue.

Regarding blue formal dresses, the only colors suitable to sandals or shoes I've seen nude, silver, gold or black. How would you accessorize a blue dress?

Statement jewels are my favorite for a simple dress while for a dress with details:  pleats, sequins and stones, jewelry less is more appropriate, but can be sophisticated. As Persunmall shows on the site we can see earrings being that the only accessory: teardrop shaped, chandelier, etcc on a sophisticated dress. ”Chandelier” are my favorites from the large one, otherwise tiny earrings when I often reach for pearl earrings media clips or screw size, small size and bows that are applied over small pebbles, very delicately I love too.

For sophisticated air I really like the dresses in horizontal pleats on the body, with train is optional. Folds seem suited to my constitution, visually it fills the weight loss that I faced, creates curves and sensuality. The same sensuality on dresses with a V-neck to mid back and neck line in front to take over the clavicles. How I love the dress in almost all the shapes, heart-shaped neckline seems very romantic!

For a special evening we can highlight femininity through diaphanous textures, light, slightly transparent, but with more layers of material in the bottom, vaporous and lacy accents or sparkles in the top.
xoxo

Comentarii

  1. Imi place partea de jos a fiecarei rochii, pt. partea de sus prefer ca umerii sa fie acoperiti intr-un fel sau altul, chiar daca doar partial, ca in poza cu nr. 2 (desi forma respectiva de V nu cred ca m-ar avantaja deloc).

    RăspundețiȘtergere
  2. Lovely dresses!!!!!!!
    Have a great day my dear!

    RăspundețiȘtergere
  3. Da Miha, stiu ce spui, astea sunt cele care mi-au placut cel mai mult. Si eu prefer sa aiba in plus chiar si material transparent dar care sa ofere o mai buna sustinere, siguranta. Ba chiar imi place sa acopere complet claviculele care la mine ies prea tare in evidenta. Forma in V imi place mai mult in spate decat in fata.

    RăspundețiȘtergere
  4. eu fac parte dintre cele care spun ca albastru se potriveste de minune cu argintiul :).

    RăspundețiȘtergere
  5. Rochiile sunt foarte frumoase, nimic de zis!
    Dar te dezamagesc! Unde le porti purta aici în west? Nicaieri!
    Poate o data la o nunta, dar în rest? :((

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ma dezamagesti draga mea, stiu ca multe persoane le-ar purta doar o singura data, la nunta, banchet sau oricare alt eveniment din viata, nu vorbim de alte tipuri de aparitii.

      Nu ar fi grozav in cazul asta o rochie multi funtionala cu niste butoane magice, incat sa se poata desface in doua.. eliminand topul sau partea de jos asa cum este plicul Danei Rogoz cu multe fete - Moon? :)

      Sau ceva mai practic, scurtezi rochia si din materialul ramas faci o fusta, poate un tutu, buna de purtat si cu bascheti :D Eu as avea curaj! :))

      Ștergere
  6. Nu stiu de ce culoarea albastra nu m-a atras niciodata... :(

    RăspundețiȘtergere
  7. Nr 4 si 5 sunt superbe !

    RăspundețiȘtergere
  8. Ani de zile nu am purtat nimic albastru, am fost probabil traumatizata de uniforma de la scoala.De cativa ani in garderoba mea a reaparut aceasta culoare iar acum ne impacam de minune. Foarte inspirate alegeri, imi plac tare mult!

    RăspundețiȘtergere
  9. Prima si ultima sunt favoritele mele!:)
    Pantofi nude sau argintii as vrea...

    Multumim pentru inspiratie, Miha!
    M-a relaxat sa citesc postarea si sa privesc rochiile, m-a facut sa visez dupa o zi de munca...
    Pupicei cu drag!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  10. Va multumesc frumos pentru comentarii.

    Camelia, multa sanatate :*
    Ilda, cat ma bucur!

    Stiu si stiti si voi ca nu tot ce se prezinta trebuie luat ca atare si va pun pe cumparaturi, tinta e sa va binedispun, desigur unele postari imi aduc puncte, indirect haine. Treaba mea e ca subiectele sa le imbrac si sa le adaptez stilului meu, felului meu de a fi si uneori sa va aduc povesti, nu doar noutati fashion.

    Thank you for your comments.

    RăspundețiȘtergere
  11. All blue dresses are pretty but I like the third most.
    www.afterflats.com

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

Din lumea necuvantatoarelor

     De-a lungul timpului am avut in grija doar pisici si pesti. Pestii mi s-au parut cei mai sensibili, daca mediul in care traiesc nu este unul echilibrat apar boli, devin apatici. Alimentatia este foarte importanta si am mai scris despre asta , este importanta indiferent ca vorbim de oameni sau de animale, iar astazi va invit sa cititi povestea Oanei si animalutelor ei pe care am rugat-o sa ne impartaseasca din experienta sa cu cititorii blogului.  Toto, Oachi Mara si Porto        Ei bine, am animăluțe de când mă știu, mai exact de pe la 4 ani și îmi petreceam timpul î n casa cu curte a bunicilor mei din Galați. Încă de pe atunci (când nu exista mâncarea granule sau umedă specială pentru animale) existau formule sănătoase de hrană gătită pentru câini și pisici, care culmea trăiau sănătoși ani mulți, cățeii chiar până la 20-21 de ani. Un singur lucru mi-a spus atunci bunicul, v ă z â ndu-m ă că dau bomboane cățeilor din curte: Nu dulciuri! Niciodată! Sunt otravă

Thank you Michael Bolton for a great show!

2013 mi-a adus multe lucruri bune, pe cele rele vreau sa le dau uitarii, iar la un sfarsit de an exceptional nici nu mi-am imaginat de asemenea amploare. Vazusem cu cel putin o luna inainte ca va participa la Revelionul din aer liber Michael Bolton in Galati cu sprijinul primariei. Mi-am zis ca e o farsa. Nu stabilisem nimic pentru Revelion, voiam doar sa fiu cu sotul meu, sa dansam, sa am parte de liniste... si am avut! Am fost atat de... incat nu am cuvinte, completati voi! Poate pentru ca sunt racita si am dureri crunte de cap, poate ca acea senzatie nici nu poate fi descrisa in cuvinte. Am dansat, am aplaudat, am ovationat. Sufletul meu a fost hranit! Atat pot spune!

Basca, papion si paiete

In Londra am purtat buline, ieri am scos fusta la pozat, iarna stiti ca nu renunt la culori asa ca iata inca o tinuta in stilul meu caracteristic.  Fusesem anuntata ca vom avea parte de soare, mai cald teoretic, practic puteam raci cu propriile maini o sticla de bere insa nu imi era frig incat sa dau bir cu fugitii. Ne-am si distrat. O helanca gri din lana cu fusta conica verde din paiete insir pe pat, ma gandesc la jacheta neagra din imitatie de piele insa blazerul reiat il gasesc mai potrivit, urmeaza papionul, basca si in final geanta si cizmele. Gavroche style, glamour. Eu m-as prezenta asa la birou. Machiajul ochilor mi-a luat timp cel mai mult.