Treceți la conținutul principal

Ce mi-as lua de un voucher de 100 lei


A trecut mai bine de o saptamana de cand am lansat un giveaway sponsorizat de Situs Vlach. Voucherul de 100 lei va da libertatea sa va alegeti orice va doriti de aceasta suma sau mai mult. Daca ati frunzarit site-ul si nu stiti ce ati alege, iata va arat eu cateva optiuni, in ordine aleatorie, pe care le puteti imbina dupa placut vostru:


Varianta A


Lotiune solara cu 100% filtru mineral si ulei de imortele bio 74 lei


Ingrediente INCI - best/good/average/poor:Aqua, Glycerin, Decyl Oleate, Titanium Dioxide, Cetyl Alcohol, Zinc Oxide, Cetearyl Alcohol, Sodium Cetearyl Sulfate, Helichrysum Angustifolium Flower Extract*(?), Helianthus Annuus (floarea soarelui) Seed Oil, Cannabis Sativa Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf*, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Camellia Sinensis Leaf Extract , Urea, Glutamic Acid, Glucose, Panthenol, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Triticum Vulgare, Lactic Acid, PCA.

Lac de unghii 17 lei 
Lacurile de unghii Avril sunt rezistente, confera unghiilor o culoare intensa si durabila, au un timp de uscare extrem de rapid. Se aplica usor, uniform si nu lasa dungi inestetice. Paleta de culori Avril este foarte bogata si diversificata.


Scrub corporal cu aloe vera si sare marina (plic) 8,23 lei 

Ingrediente INCI: maris sal (sare de mare), caprylic/capric triglyceride (uleiuri de origine vegetala), isopropyl isostearate (emolient vegetala), borago officinalis seed oil* (ulei de limba mielului), simmondsia chinensis oil* (olio di jojoba), prunus amygdalus dulcis oil* (ulei de migdale dulci), citrus aurantium bergamia oil (ulei de bergamota), citrus medica limonum oil (lamaie), citrus aurantium dulcis oil (portocal), ribes nigrum oil (coacaz negru), citrus aurantium amara oil (portocal amar), osmanthus fragrans (ceai negru), pimenta officinalis oil (pimenta), cinnamomum zeylanicum oil (scortisoara), trigonella foenum-graecum (schinduf), aloe barbadensis extract* (extract de aloe vera), helianthus annuus seed oil (floarea soarelui), componente ale uleiurilor esentiale (benzyl benzoate, linalool, limonene), lecithin (lecitina), tocopherol (vitamina E), ascorbyl palmitate (vitamina C ), citric acid (acid citric).



Varianta B


EMULSIE PLAJA FP 30 250ml COSMETIC PLANT  19,18 lei


Ingrediente - best/good/average/poor:
Aqua, Paraffinum liquidum, Ethylhexyl methoxycinnamate, Propylene glycol, Stearic acid, Benzophenone-3, Cetyl alcohol, Acrylates/C12-22 alkylmethacrylate copolymer, Dimethicone, Triethanolamine, Olea Europaea fruit oil, Hippophae Rhamnoides oil, Glyceryl stearate, Tocopheryl acetate, Sodium Benzoate, Butylphenyl methylpropional, Alpha-isomethyl ionone, Citronellol(?), Hexyl cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde (?), Linalool, Parfum, Methylparaben, Disodium EDTA, BHA.



Ulei de jojoba 50ml 43,40 lei 

Ceea ce-l face unic, faţă de alte uleiuri obţinute din seminţe, este că uleiul de jojoba este structural şi chimic similar cu sebumul uman, produs de glandele sebacee ale pielii.
Uleiul de jojoba conţine mai multe tipuri de tocoferoli, întâlniţi în compoziţia vitaminei E şi a altor tipuri de minerale naturale. Vitamina E este cunoscută pentru rolul său pozitiv in menţinerea sănătăţii pielii.
Se va utiliza de preferinţă pentru îngrijirea părului, fiind de mare folos persoanelor care au părul uscat şi aspru, de asemenea este un remediu perfect împotriva încreţiturilor pielii sau a semnelor asemănătoare ridurilor, împotriva buzelor uscate şi crăpate.


COLAGEN & ACID HIALURONIC 30cps 20,52 lei

Colagenul si acidul hialuronic sunt utilizate cu succes in cosmetologia moderna avand rol in mentinerea elasticitatii si hidratarii pielii. 75% din piele o reprezinta colagenul, a carei producere este incetinita de razele solare, de poluare, de inaintarea in varsta avand ca semne de debut o piele mata, aparitia ridurilor de expresie si a osteoporozei. Principiile active ale produsului contribuie la mentinerea prospetimii si elasticitatii pielii, a frumusetii parului si unghiilor, a mentinerii mobilitatii articulare si a sanatatii structurii osoase.


TRATAMENT PENTRU BUZE TROPICAL 4.8g 11,05 lei

Tratament pentru regenerarea buzelor cu extracte BIO de vanilie, nucă de cocos, fruct noni, Aloe Vera, unt de cacao, unt de Shea, ceară de albine şi ulei de floarea soarelui.


CEAI MACESE & HIBISCUS 75gr 3,82 lei 
v-am mai vorbit de ceaiurile Vedda. Sa va spun un secret :P In weekend am baut ceaiul Vedda, cu fructe de padure, indulcit si l-am aromat cu scortisoara si rom.



Varianta C

Ulei de cocos bio presat la rece 250 gr 55 lei
Ulei de cocos virgin certificat organic si obtinut prin presare la rece pentru ten, corp si par.


GEL DE DUS PARADISE PUNCH 200ml 23,56 lei 
 Experimentati o explozie de prospetime BIO din fructul Noni, Aloe Vera, maracuja, kiwi si portocale.


Sapun Amalthea Goat Milk 100g 8 lei 
Ingrediente: lapte de capra, ulei de masline extravirgin, ulei de cocos, ulei de palmier, ulei de ylang-ylang, argila portocalie pentru culoare.


ULEI MACADAMIA 50ml 12,63 lei  
Uleiul de macadamia este in special recomandat pielii fragile, in tratamentul vergeturilor, cicatricilor si a tesutului cutanat deteriorat, pentru tenul dezechilibrat. Are efect nutritiv si actioneaza la nivel celular pentru refacerea integritatii pielii.




Varianta D


Ulei de argan 50 ml 51,58 lei 
Este folosit ca un tratament facial de noapte, extrem de hrănitor sau ca un protector al pielii la soare la temperaturi extreme (scăzute sau ridicate,) imbunătăteşte elasticitatea pielii şi reduce semnele de îmbătrânire cauzate de soare, vânt, stres şi deshidratare, ajută la repararea părului, elimină mătreaţa şi redă strălucirea şi puterea părului.
De asemenea este recomandat pentru îngrijirea unghiilor, în tratarea artritei sau a durerilor musculare, extrem de eficient împotriva reumatismului cât şi asupra unor afecţiuni ale pielii cum ar fi psoriazis-ul, eczemele.



BORAGO+VIT E (limba mielului) 30cps 18,94 lei

Borago, cunoscut la noi ca “ limba mielului”, reprezinta o importanta sursa de acizi grasi esentiali in special GLA. Produsul este folosit cu un real succes in numeroase afectiuni dermatologice si in artrita reumatoida, datorita remarcabilelor calitati de a sustine regenerarea tesuturilorFiind un depurativ al organismului, borago in combinatie cu vit.E este utilizat ca adjuvant in tratarea eczemelor, dermatitei seboreice sau alte afectiuni ale pielii,reduce sau previne inflamatia sau uscaciunea acesteia. Constituindu-se in suportul de sinteza al prostaglandinelor intareste sistemul imunitar, protejand organismul impotriva bolilor. Intervine de asemenea in mentinerea balantei hormonale.


SEMINTE DE CHIA 100gr SOLARIS 14,76 lei 

Semintele de chia contin acizi grasi omega 3 (care stii ca se regasesc cu precadere in ton, macrou, hering, sardine si somon). Acesti acizi sunt benefici pentru sanatate deoarece ajuta la reduceea inflamatiilor si scad riscul aparitiei unor boli cronice, cum ar fi cele de inima sau artitra. De asemenea, regleaza nivelul zaharului din sange si insulina, ajutand la slabit.


SAPUN VETYVER 100 g 11,78 lei 

Cred ca acesta este o noutate si pentru voi, nu doar pentru mine. L-am ales mai mult din curiozitate.
Vetiverul (Vetiveria zizanoides) nu este o planta deosebit de atragatoare, insa radacina sa aromatica reprezinta o comoara. Aceasta este distilata in Java, Reunion, Haiti, Brazilia si India. Ocupatia britanica a Indiei a popularizat apa de vetiver si colonia in anglia si America de Nord a secolului XIX. Parfumurile moderne folosesc vetiverul ca fixativ.
Familie: Gramineae Extractie: Distilare din radacina.
Nota parfumului: Baza. Descriere aromatica: Greoi, pamant.
Proprietati: Antibacterial, antimicotic, antiseptic, sedativ. Planta amelioreaza durerile musculare, luxatiile, congestia hepatica si este un stimulant circulator.
Actiune medicala: Artrita, extenuare, insomnie, nervozitate, probleme de piele, stres.
Uz cosmetic: Acnee, rani si piele uscata.
Actiune emotionala: Aroma este relaxanta si recomfortanta, eliberand de teama si tensiune. Racoreste trupul si mintea. Combinatii: Geranium, levantica, trandafir.




Varianta E

VITAMINA C 180mg 50cps 9,47 lei 
Avantaje:
- rol esential in metabolismul si functiile creierului, ficatului, glandelor endocrine
- implicata in metabolismul acizilor grasi, colesterolului, proteinelor si lipoproteinelor, in formarea si mentinerea integritatii colagenului, in metabolismul glucidic, in crestere
- mareste rezistenta organismului fata de infectii, favorizeaza fixarea calciului in oase.



LAPTE CORP TROPICAL 200ml 30,15 lei 

Lapte de corp BIO emolient cu extracte de papaya, banană, vanilie, unt de Shea, ulei de migdale şi glicerină.
Bogat in magneziu, potasiu, fier, calciu si alte minerale precum si vitamine (contine mai multa vitamina C decat kiwi) A, C, E si cu un continut de beta-caroten mai mare decat morcovul, fructul de Papaya prezinta numeroase beneficii asupra organismului iar unele enzime pe care le contine au roluri digestive si antiinflamatoare.


MEGA OMEGA 3-6-9 30tb 56,20 lei 

Mega Omega 3-6-9 contine cei mai importanti acizi grasi polinesaturati, obtinuti din surse naturale – ulei de peste, ulei din in, ulei din planta Borago officinalis.Acizii grasi polinesaturati sunt esentiali unei diete sanatoase.
controlează nivelul grăsimilor şi al colesterolului.
-sprijină sănătatea inimii şi a vaselor de sânge.
-efect benefic asupra tensiunii arteriale.
-ajută la buna funcţionare a celulelor nervoase, sprijinind activitatea nervoasă.
-influenţează favorabil activitatea creierului şi memoria.




Daca esti in cautarea de un deodorant cu piatra de alaun, pe care eu nu l-am incercat, ai acum sansa:

Deodorant roll-on cu piatra de alaun si aloe vera 50ml 41 lei

Deodorant natural fara parabeni si aluminiu pe baza de piatra de alaun, aloe vera si menta. Neutralizeaza mirosul neplacut, protejeaza eficient pe toata durata zilei si nu inhiba procesul natural de transpiratie. Are parfum delicat de menta. Nu lasa pete pe haine.




Ei acum dragilor ce va tenteaza, v-am convins, va inscrieti

Comentarii

  1. Da , ma tenteaza :)
    M-am inscris si eu .

    RăspundețiȘtergere
  2. Miha, m-ai convins!:) Ma voi inscrie.
    Pupici!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Sunt culmea! Nu stiu cum am gandit ca ma pot inscrie pana duminica - fiind data de 8 termen limita! Am ratat ocazia - capul face, capul trage!

      Ștergere
    2. Uff.. ;)) Imi pare rau ca ai ratat ocazia, cred ca se vor mai ivi ocazii in blogosfera.

      Ștergere
  3. Ce postare draguta, acum premiul suna muuuult mai tentant :D

    www.101FashionStreet.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Oje, oje..eu vreau oje. :))
    Evident, tu ai alege mult mai bine decat mine. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Amazing blog u have! I wish I could understand the language! Thank you for following me!

    xx
    FashionEvELand | FEEL

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma gandeam poate suma vi s-ar parea micuta si am vrut sa va dau o mana de ajutor. Ce v-am prezentat eu sunt doar cateva exemple.
    Va astept la concurs :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumim pentru idei, piatra de alaun imi doresc de foarte mult timp;)

    RăspundețiȘtergere
  8. Ma gandeam ca m-am inscris, insa vad ca am omis concursul. Multumesc si pentru reminder!Pupici

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte interesant blogul tau,imi place.

    RăspundețiȘtergere
  10. Variante sunt, doar sa ai banuti. Voi participa si eu la GA daca mai e valabil!

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu as alege varianta C, desi imi fac cu ochiul si alte produse, dar se imbina perfect cu nevoile mele produsele din C.

    RăspundețiȘtergere
  12. Cate chestii tentante!!Din pacate eu nu pot participa,pentru ca nu-s in tara.Poate data viitoare. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poti participa daca ai parintii in tara si sa dai adresa lor ;)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

Din lumea necuvantatoarelor

     De-a lungul timpului am avut in grija doar pisici si pesti. Pestii mi s-au parut cei mai sensibili, daca mediul in care traiesc nu este unul echilibrat apar boli, devin apatici. Alimentatia este foarte importanta si am mai scris despre asta , este importanta indiferent ca vorbim de oameni sau de animale, iar astazi va invit sa cititi povestea Oanei si animalutelor ei pe care am rugat-o sa ne impartaseasca din experienta sa cu cititorii blogului.  Toto, Oachi Mara si Porto        Ei bine, am animăluțe de când mă știu, mai exact de pe la 4 ani și îmi petreceam timpul î n casa cu curte a bunicilor mei din Galați. Încă de pe atunci (când nu exista mâncarea granule sau umedă specială pentru animale) existau formule sănătoase de hrană gătită pentru câini și pisici, care culmea trăiau sănătoși ani mulți, cățeii chiar până la 20-21 de ani. Un singur lucru mi-a spus atunci bunicul, v ă z â ndu-m ă că dau bomboane cățeilor din curte: Nu dulciuri! Niciodată! Sunt otravă

Thank you Michael Bolton for a great show!

2013 mi-a adus multe lucruri bune, pe cele rele vreau sa le dau uitarii, iar la un sfarsit de an exceptional nici nu mi-am imaginat de asemenea amploare. Vazusem cu cel putin o luna inainte ca va participa la Revelionul din aer liber Michael Bolton in Galati cu sprijinul primariei. Mi-am zis ca e o farsa. Nu stabilisem nimic pentru Revelion, voiam doar sa fiu cu sotul meu, sa dansam, sa am parte de liniste... si am avut! Am fost atat de... incat nu am cuvinte, completati voi! Poate pentru ca sunt racita si am dureri crunte de cap, poate ca acea senzatie nici nu poate fi descrisa in cuvinte. Am dansat, am aplaudat, am ovationat. Sufletul meu a fost hranit! Atat pot spune!

Basca, papion si paiete

In Londra am purtat buline, ieri am scos fusta la pozat, iarna stiti ca nu renunt la culori asa ca iata inca o tinuta in stilul meu caracteristic.  Fusesem anuntata ca vom avea parte de soare, mai cald teoretic, practic puteam raci cu propriile maini o sticla de bere insa nu imi era frig incat sa dau bir cu fugitii. Ne-am si distrat. O helanca gri din lana cu fusta conica verde din paiete insir pe pat, ma gandesc la jacheta neagra din imitatie de piele insa blazerul reiat il gasesc mai potrivit, urmeaza papionul, basca si in final geanta si cizmele. Gavroche style, glamour. Eu m-as prezenta asa la birou. Machiajul ochilor mi-a luat timp cel mai mult.