Treceți la conținutul principal

Testat: Floral Balsam Fortifiant si Floral Masca Fortifianta pentru par


Balsamul si masca fortifianta pentru par Floral au un efect de intarire atat asupra parului, cat si asupra radacinilor. Ingredientele active: propolisul, bio keratina si uleiul de ricin trateaza firul de par si scalpul. Proprietatile antibacteriene, antifungice, si antimicotice ale propolisului fac din balsamul si masca Floral un tratament pentru parul si scalpul cu probleme.

 

Balsamul Floral este un rasfat apicosmetic cu actiune fortifianta si antibacteriana asupra firului de par, radacinilor si scalpului. Propolisul, prin proprietatile sale antibacteriene si antifungice protejeaza si trateaza firul de par si scalpul. Bio Keratina netezeste structura firului de par, protejandu-l impotriva tratamentelor chimice ulterioare. Parul devine sanatos, stralucitor, structura sa este imbogatita, fiind usor de pieptanat.

Pentru ca nu imi place sa stau "sa pierd timpul" nici macar in baie, primul lucru pe care il fac e sa-mi samponez parul si apoi sa ma ocup de corp pana ajung la partea cu balsamul.
Balsamul Floral Fortifiant se aplica dupa samponare, pe parul clatit intinzandu-se pe intreaga sa lungime pentru cateva minute si apoi se clateste. Pentru efecte vizile, spune producatorul sa se utilizeze samponul si masca pentru par din aceeasi gama, Floral. Eu am avut doar balsamul si masca.
S-a indepartat usor si mi-a lasat parul moale de la prima spalare. Pentru ca am parul scurt cam greu e de evitat scalpul. Astfel parul meu se ingrasa cu o zi mai repede atunci cand folosesc balsamul. Recipientul mi-a oferit mari batai de cap, plasticul dur cu greu mergea apasat si produsul mai mult iesea prin scuturare. Continand propolis, se simte in miros, e dulceag si dupa uscare miroase discret parul.

Ingrediente:
Aqua, cetearyl alcohol, octyl stearate, cetrimonium chloride, ceteareth-20, glycerine, polyquaternium 7, sodium benzoate, potassium sorbate, propolis, hydrolyzed keratin, parfum, alcohol denat.

Caderea parului nu mi-a fost ameliorata si nu pot spune de vreun efect asupra scalpului, pozitiv si nici negativ. Parul moale si atat pot spune pe termen scurt.


Masca fortifianta Floral este un rasfat apicosmetic cu efect de intarire atat asupra firului de par cat si asupra radacinilor. Propolisul, prin proprietatile sale antibacteriene si antifungice protejeaza si trateaza firul de par si scalpul. Uleiul de ricin previne uscarea excesiva a scalpului si amplifica beneficiile propolisului, luptand impreuna pentru sanatatea parului. Bio Keratina netezeste structura firului de par, protejandu-l si impotriva agresiunilor ulterioare. Cu o structura imbogatita, parul devine sanatos si stralucitor.
Cu o structura mult mai densa si cu un miros mai dulce si mai putin de propolis, mi-a placut mai mult masca decat balsamul si cum a functionat pe parul meu scurt. Nu stiu voua, insa mie mi se pare o mai mare provocare sa folosesti produse pentru firul de par care nu trebuie sa ajunga pe scalp. Mi-am dat seama ca pentru parul scurt sunt necesare produse mai dense care sa nu curga. Ba chiar am folosit si prosopul pentru a elimina excesul de apa, am facut-o si pe ariciul! :D In acest mod scalpul nu mi s-a mai ingrasat mai devreme. Parul hranit, lucios. 

Va recomand produsele primite spre testare din partea Complexului Apicol Veceslav Harnaj si sa cautati modalitatea de aplicare potrivita voua.

xoxo

Comentarii

  1. Si eu sunt foarte multumita de "rasfatatoarele" mele. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am folosit aceste produse și este cam greu sa le achiziționez, dar de obicei acest tip de produse îmi plac foarte mult și când locuiam încă în România le cumpărăm foarte des.
    Un week-end plăcut iti doresc ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. This products are sounding good and I like it that they are not chemical. Hope you had a good week, dear Mihaela and you were happy and satisfied.

    I enjoy today a day off, so I have a long weekend :)

    Wish you a happy weekend, my dear friend!

    xx from Bavaria/Germany, Rena

    www.dressedwithsoul.blogspot.de

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu sunt mare fana a balsamului dar cu masca nu m-am inteles prea bine. Intradevar nu vorbim de aceiasi gama, eu testand gama Floramin.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mie nu mi-au placut produsele pentru par :( Nu s-au potrivit pentru parul meu.

    RăspundețiȘtergere
  6. imi place ce-am citit :) ma tenteaza si pe mine!

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu inca testez aceasta gama, m-am inscris mai tarziu pentru testare, dar in mare am fost multumita de ea. Acelasi aspect in privinta ambalajului balsamului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Indiferent de gama am observat ca balsamul in recipient mini e cu personalitate :) Cel de la vanzare, mare e ok, imi spunea Meg.

      Ștergere
  8. looks amazing =)
    http://thefantasticfashionworld.blogspot.com.es/

    RăspundețiȘtergere
  9. Am citit cu interes review-ul tau. Eu am avut gama Apidermin. Masca mi-o voi cumpara, e lucru cert!

    Multi pupici, cu drag!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  10. It looks really good. I can even imagine the smell. :)
    fashionhappenss.blogspot.sk

    RăspundețiȘtergere
  11. În cazul meu, părul moale = dezastru!!! :-))
    Nu folosesc balsam, nu mă împac cu el, rareori aplic câte o mască, în rest spălat intensiv, la foc continuu, aproape zilnic, dacă nu, cel mult a doua zi. Ăsta-i ritmul lui, iar eu îl preţuiesc aşa cum e, nărăvaş din cale-afară.
    Mulţumim pentru review. Pupici, un weekend relaxant, numai cu bucurii! ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Al meu de la 12-13 ani nu mai e moale, te inteleg ca nu ti se potrivesc.

      Ștergere
  12. s-ar putea sa incerc masca, cautam de ceva vreme una buna...

    RăspundețiȘtergere
  13. very interesting products!

    ti aspetto per il mio secondo shooting
    http://emiliasalentoeffettomoda.altervista.org/look-day-corten-2/
    grazie
    Mari

    RăspundețiȘtergere
  14. Masca ma tenteaza si pe mine, in general ma impac mai bine cu ea( cu cea folosita pana in prezent), mi se pare mai eficienta. Problema e ca imi ingrasa parul care trebuie spalat la doua zile. Si preturile sunt ok, decente. :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Great review Mihaela!
    Miss Margaret Cruzemark
    http://margaretcruzemark.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  16. De curand am incercat si eu niste produse bio-made in Ro, ingrediente excelente.
    De fapt le-am castigat la un concurs . Si am fost incantata asa ca nu o sa mai "alerg" doar dupa marci cunoscute

    RăspundețiȘtergere
  17. hmmm...bine de stiut. Sincer mi se pare genial ca ai rabdare sa ne dai ponturi despre chestiile pe care le folosesti. O sa il folosesc si eu ca imi pica cam rau si mie.

    RăspundețiȘtergere
  18. Hola, que tengas un lindo mes Navideño, un gusto pasar por tu genial blog, felicitaciones, te invito de forma cordial a que visites en el blog de Boris Estebitan y que leas un poema escrito por mí titulado “El guerrero Pegaso”, puse mucho de mí en ese poema, feliz finde.

    RăspundețiȘtergere
  19. Great products dear!!!!!


    www.plogstyle.com

    RăspundețiȘtergere
  20. Chiar imi zicea hairstylistul ca ar fi cazul sa folosesc o masca de par pentru ca e cam deshidratat scalpul, asa ca aceasta recomandare pica la fix!

    RăspundețiȘtergere
  21. Interesante :)
    Le voi cauta cand vin prin Romania, m-ai facut curioasa! :)

    RăspundețiȘtergere
  22. hi beautiful :) i am following you on bloglovin and google plus :) stay in touch doll :) xx
    www.ambifashion.com

    RăspundețiȘtergere
  23. Si eu am aceasta gama si mi-a placut :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

Din lumea necuvantatoarelor

     De-a lungul timpului am avut in grija doar pisici si pesti. Pestii mi s-au parut cei mai sensibili, daca mediul in care traiesc nu este unul echilibrat apar boli, devin apatici. Alimentatia este foarte importanta si am mai scris despre asta , este importanta indiferent ca vorbim de oameni sau de animale, iar astazi va invit sa cititi povestea Oanei si animalutelor ei pe care am rugat-o sa ne impartaseasca din experienta sa cu cititorii blogului.  Toto, Oachi Mara si Porto        Ei bine, am animăluțe de când mă știu, mai exact de pe la 4 ani și îmi petreceam timpul î n casa cu curte a bunicilor mei din Galați. Încă de pe atunci (când nu exista mâncarea granule sau umedă specială pentru animale) existau formule sănătoase de hrană gătită pentru câini și pisici, care culmea trăiau sănătoși ani mulți, cățeii chiar până la 20-21 de ani. Un singur lucru mi-a spus atunci bunicul, v ă z â ndu-m ă că dau bomboane cățeilor din curte: Nu dulciuri! Niciodată! Sunt otravă

Thank you Michael Bolton for a great show!

2013 mi-a adus multe lucruri bune, pe cele rele vreau sa le dau uitarii, iar la un sfarsit de an exceptional nici nu mi-am imaginat de asemenea amploare. Vazusem cu cel putin o luna inainte ca va participa la Revelionul din aer liber Michael Bolton in Galati cu sprijinul primariei. Mi-am zis ca e o farsa. Nu stabilisem nimic pentru Revelion, voiam doar sa fiu cu sotul meu, sa dansam, sa am parte de liniste... si am avut! Am fost atat de... incat nu am cuvinte, completati voi! Poate pentru ca sunt racita si am dureri crunte de cap, poate ca acea senzatie nici nu poate fi descrisa in cuvinte. Am dansat, am aplaudat, am ovationat. Sufletul meu a fost hranit! Atat pot spune!

Basca, papion si paiete

In Londra am purtat buline, ieri am scos fusta la pozat, iarna stiti ca nu renunt la culori asa ca iata inca o tinuta in stilul meu caracteristic.  Fusesem anuntata ca vom avea parte de soare, mai cald teoretic, practic puteam raci cu propriile maini o sticla de bere insa nu imi era frig incat sa dau bir cu fugitii. Ne-am si distrat. O helanca gri din lana cu fusta conica verde din paiete insir pe pat, ma gandesc la jacheta neagra din imitatie de piele insa blazerul reiat il gasesc mai potrivit, urmeaza papionul, basca si in final geanta si cizmele. Gavroche style, glamour. Eu m-as prezenta asa la birou. Machiajul ochilor mi-a luat timp cel mai mult.