Treceți la conținutul principal

Testat: noi sapunuri cu glicerina si un scrub imbietor

Sapunul cu lapte de capra si sapunul lapte - cocos de la Sabon


Ingredientele produsului ~ SAPUN CU GLICERINA  LAPTE DE CAPRA
Caprae Lac, Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Sucrose, Ethyl Alcohol, Propylene Glycol, Cocos Nucifera (Coconut Oil), Sodium Hydroxide, Glycerin, Parfum, geranium Maculatum (Geranium) Oil, Geraniol, Citronellol, Linalool.
Pret 17 lei, 100g, celalalt nu mai este pe stoc/site.
Sapunul celalalt nu se mai gaseste pe site pentru a va da ingredientele, hartia in care au venit ambalate nu avea aceste date trecute, astfel in review o sa le numesc sapunul simplu si sapunul bicolor. Cel bicolor ma duce cu gandul la prajitura prezentata pe blog nu de mult timp cu miez de cafea/jeleu de cafea. :) Nu are decat aspectul ei.
Simplu                                                                          Bicolor
- miros dulceag, o idee masculin, urban, discret             - miros dulce, vanilat, pregnant, persistent;
- spuma moderata                                                                   - spuma moderata, mai mult laptoasa;
 - ambele cremoase
  - curate bine pielea si sunt delicate in acelasi timp
- nu a uscat deloc pielea in cazul nostru
- s-au consumat mai repede decat altele.


Exfoliant (600ml)  Jasmine de la Sabon


"O combinaţie de sare de mare şi uleiuri esenţiale care revitalizează pielea şi îi menţin strălucirea şi catifelarea. Este realizat pe bază de ulei de soia şi ulei de migdale şi este îmbogăţit cu minerale şi ingrediente esenţiale. Granulele de sare îndepărtează cu delicateţe celulele moarte şi regenerează pielea, lăsând-o moale şi catifelată. Uleiurile au un efect de durată şi reconfortant asupra pielii. Se recomandă mai ales pentru zonele uscate şi aspre. Evitaţi aplicarea pe răni deschise. Potrivit pentru toate tipurile de ten.
Tratament de îngrijire complet într-un singur borcan. Contribuie la ascunderea vergeturilor şi celulitei. Îndepărtează celulele moarte. Pielea rămâne parfumată şi catifelată. Stimulează circulaţia."
Patru-cinci lingurite din lemn, instrument ce poate fi acizitionat separat, pentru mine sunt suficiente pentru o exfoliere completa. Sunt dati cand consum mai mult, dar v-am expus cantitatea maxima consumata pana acum la o baie. Nu il folosesc mai des de doua ori pe saptamana. Cantitatea este mai mult decat generoasa, iar pretul mult prea piperat. Nu contest calitatea si experienta senzoriala deosebita care ma binedispune aproape de fiecare data. Il intind pe pielea inca sapunita sau dupa clatire si de fiecare data imi lasa pielea fina, catifelata, curata si parfumata. Un produs luxos atat prin calitate cat si la pret pentru cineva cu venit mic. Intr-o luna nu am consumat nici un sfert din produs.
Ma bucur ca am avut sansa sa-l folosesc si asta datorita Deliei, castigandu-l pe blogul ei.
Ingrediente:
Sodium Chloride ( Sea Salt), Isopropyl Myristate, Parfum, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Laureth-4, Ethylhexyl Salicylate, 1,2-Octandiol & 3- Phenyl-1-Propanol, Benzophenone-3, Tocopheryl Acetate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Carapa Guaianesis Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Borago Officinalis (Borage) Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil & Euterpe Oleracea Fruit Oil, CI 61570 (Green 5), CI 42090, Linalool, Butylphenyl Methylpropional.

Mi-ar placea sa incerc de asemenea un bulgare mineral sau sub forma de pudra pentru baie cu lavanda:
  
Sursa: sabon.ro




Sapunuri cu glicerina Magazinul de sapunuri



Aceste 3 sapunuri mi le-am comandat cand am vazut o oferta foarte tentanta de a testa 3 sapunuri la alegere la care plateau doar transportul cand ridicai coletul. Dezamagirea mea a fost ca ma asteptam la sapunuri in format intreg, nu tip mostre, pentru ca daca stiam nu mai cumparam. Am trecut peste aceste detalii si am asteptam sa le ajunga randul de a intra in baie, in uz. Mi-au placut si astazi m-am gandit sa va impartasesc opinia.

Inainte de toate vreau sa va spun ca pe fiecare nu avea trecut numele, din trei doar doua stiu cum se numesc si care sunt ele. Faptul ca in lista din care puteai alege erau si sapunuri cu glicerina si arome de parfum a cantarit cel mai mult in decizia de a le incerca. Cool Water si Angel au fost parfumurile mele din adolescenta pe cand foloseam parfumuri vrac.
Primul sapun, coincidenta sau nu culoarea are multe in comun cu aroma sa: lemnos, miros de pamant, iarba si in acelasi timp dulceag. Parfumul este discret, spuma cremoasa si in acelasi timp un sapun spornic.

Sapun natural cu glicerina si aroma de parfum - Cool Water
"Sapunul aduce o aroma proaspata, fresh, puternica, baii tale. Este simplu, ascutit, foarte masculin. Este conceput dupa parfumul Cool Water de la Davidoff, iar parfumul sau va ramane timp indelungat pe piele.
Notele de top contin note de Menta, Coriandru, Lavanda si Rozmarin. Continua cu notele de mijloc de Geranium, Neroli, Iasomie si Lemn de Santal, incheind cu notele de baza de Lemn de Cendru, Mosk, Ambra si Tabac." 10 lei / Pret per 100 gr
Incercasem cu ceva timp in urma un sapun cu glicerina bulgar de care nu fusesem incantata. Acela usca pielea, nu simteam nici ca curata, nu facea nici cine stie spuma... vorba aia parca frecam o piatra lucioasa de burete si nu transfera. Acestea nu au nimic in comun cu cel sus-numit de aceea e bine sa nu ne legam de o experienta si sa refuzam pe alta.
Folosit in exclusivitate pe maini, cu aroma puternica, nu usuca pielea, dar nu ramane nici pielea super catifelata ca in cazul sapunurilor Sabon. Nu am simtit tabacul, mi se pare mai mult "acvatic", proaspat.

Sapun natural cu glicerina si aroma de parfum - Angelic
"Pentru iubitorii parfumului Angel - Thierry Mugler, sapunul va fi exact ceea ce isi doresc. Un sapun natural, cu glicerina, si pe deasupra si aroma preferata. Aroma incepe cu note de Bergamote si Mandarine, continua cu note de Passion Fruit, Piersica si Caise, si se incheie cu notele de baza, Patchouli, Vanilie, Ciocolata si Caramel. Nu este deci o aroma florala, ci prin excelenta o aroma dulce, puternica.
S-a demonstrat stiintific, ca primele trei componente de baza ale aromei Angel, trateaza depresia si "injecteaza" o stare de euforie, in cel mai bun sens posibil. Pret per 100 gr".

Parfumul Angel il foloseam doar iarna pe timp de zi, parca, si Amarige seara, iar vara/ primavara/ toamna Cool Water. :) Mai mult de un "puf" imi facea rau, devenea gretos.
Sapunul il tolerez mult mai bine si da are aroma cel putin asemanatoare cu a parfumului (copie) pe care l-am cunoscut odinioara. Fara a nu lungi prea mult postarea si acesta sta bine la curatare si hidratare. Nu pot sustine ceea ce "s-a demonstrat stintific" caci asupra mea nu a avut nici un efect in acest sens. Parfumul cand este in cantitate mare ma agita.


xoxo

Comentarii

  1. Nice :)

    NEW POST...

    http://www.gagcloud.com/2013/12/bag-and-bracelet-from-persunmall.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Desi am descoperit Sabon in aceasta toamna, deja scrub-ul lor de corp se numara printre preferatele mele. Intr-adevar, preturile sunt extrem de mari, insa se consuma greu si merita banii, ma refer strict la exfoliant, altceva nu am folosit pana acum. Eu am card Royal Passport si ma bucur de reduceri si cadouri, nu ma plang. Am cumparat un set cadou de nunta pentru o prietena si a fost extrem de incantata de cadou, cel putin la partea de ambalaje iti cam iau ochii. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La reducere, da mi-as cumpara, mai ales ca am vazut magazin deschis si in Galati.

      Ștergere
  3. Produsele de la Sabon sunt minunate si mie imi plac mult :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar acum ma uitam pe site-ul Sabon, e prima data cand aud despre acest brand...ce misto sunt scrub-urile, cred ca am sa experimentez; pentru mine par cele mai interesante, au preturi mai mari intr-adevar, insa cantitatea e si ea importanta; eu dau pe cel de la Caudalie tot cam atat pentru 150gr...deci, astia sunt mai cu bun simt, totusi :))...drept ii ca daca fac gomajul din zat de cafea si ulei de masline, ies super ieftin, dar cateodata parca as vrea sa incerc si altceva

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cel mai ieftin e malaiul, insa cum ai spus si tu vrem ceva mai... senzorial macar din cand in cand. :)

      Ștergere
  5. Great review on this soap. I posted the giveaway winner come read you won a voucher for firmoo glasses.
    http://tifi11.bllogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  6. Am testat si eu : gel de dus , 3 sapunuri, scrub si crema de corp- toate primite cadou de Mos . Plus crema de maini . Nu am decat cuvinte de lauda pentru produsele Sabon

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din ce am testat si eu de asemenea, insa din pacate nu-mi pot permite sa le folosesc in exclusivitate, o extravaganta din cand in cand... de ce nu?! :)

      Ștergere
  7. Cât de bine arată săpunul lapte-cocos de la Sabon. Bine, foarte bine, prea bine ♥.
    O seară frumoasă! ♥

    RăspundețiȘtergere
  8. Great review lady!
    Thanks for visiting! Keep in touch if you liked my blog!

    Lady Trends
    http://myladytrends.blogspot.com.es/ NEW POST!!

    https://www.facebook.com/myladytrends
    https://www.bloglovin.com/blog/4778765

    RăspundețiȘtergere
  9. Mie imi plac produsele Sabon, cam scumpe..dar bune

    RăspundețiȘtergere
  10. Great review dear!!! I love the body scrub!!!

    www.plogstyle.com

    RăspundețiȘtergere
  11. Thanks for sharing this, I found it very very useful! Have a great sunday!

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce bine descrii tu sapunurile, mi se pare genial! Nu am incercat nimic din cele prezentate si ca intotdeauna mi se par interesante sapunurile naturale. Nici de la Sabon inca nu am incercat nimic dar scrub-ul pare minunat! Pupici cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am capatat putina experienta de cand scriu despre sapunuri poate de aceea, insa uneori nu imi gasesc cuvintele si observ ca cititorii nu vad acelasi lucru. Sa fie de la faptul ca nu am transmis ceea ce trebuia sau avem gusturi diferite.
      xoxo

      Ștergere
  13. Bulgarii aceia cum ii numesti tu sunt bombe de baie, ii gasesti si la Lush, au culori naucitoare. si eu as vrea unul! Cat despre sapunuri, eu cumpar de la Sabon de mai mult timp, am un magazin in oras si casc gura la toate, sunt apetisante. Sa vezi cum arata calupurile acelea de un kil! Nu prea ma impac cu pretul insa, le-au scumpit in ultimul an.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa ii numesc cei de la Sabon pe site, bombe efervescente de la Lush am testat doua sortimente insa am incercat altele mai bune decat la ei. :)

      Ștergere
  14. Nice review and products. :)
    fashionhappenss.blogspot.sk

    RăspundețiȘtergere
  15. Tentant scrub-ul,dar cum spui si tu nu e chiar pentru bugetul fiecaruia.:)

    RăspundețiȘtergere
  16. Great review!!
    Alessandra
    www.alessandrastyle.com

    RăspundețiȘtergere
  17. Hola guapa!! mi paso por aqui para desearte el mejor año del mundo!! Muy Feliz Año Nuevo y besos miles!!

    RăspundețiȘtergere
  18. sounds like terrific bath products, the scrub looks good.

    RăspundețiȘtergere
  19. Feliz 2014, que todos tus lindos sueños se hagan realidad.

    RăspundețiȘtergere
  20. Those look like really nice soaps! I always like trying out different beauty products! :)

    www.callmemaddie.com

    RăspundețiȘtergere
  21. Happy New Year to you as well, Mihaela!

    RăspundețiȘtergere
  22. Ce frumos te rasfeti. Ador sa am timp de rasfat...macar o data pe saptama. Sunt fan sapunuri cu glicerina iar combinatia care ai gasit-o tu pare super interesanta! :)

    RăspundețiȘtergere
  23. Thanks for sweet comments and love love love!

    http://afinaskaterblogspotcom.blogspot.ru/

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

Din lumea necuvantatoarelor

     De-a lungul timpului am avut in grija doar pisici si pesti. Pestii mi s-au parut cei mai sensibili, daca mediul in care traiesc nu este unul echilibrat apar boli, devin apatici. Alimentatia este foarte importanta si am mai scris despre asta , este importanta indiferent ca vorbim de oameni sau de animale, iar astazi va invit sa cititi povestea Oanei si animalutelor ei pe care am rugat-o sa ne impartaseasca din experienta sa cu cititorii blogului.  Toto, Oachi Mara si Porto        Ei bine, am animăluțe de când mă știu, mai exact de pe la 4 ani și îmi petreceam timpul î n casa cu curte a bunicilor mei din Galați. Încă de pe atunci (când nu exista mâncarea granule sau umedă specială pentru animale) existau formule sănătoase de hrană gătită pentru câini și pisici, care culmea trăiau sănătoși ani mulți, cățeii chiar până la 20-21 de ani. Un singur lucru mi-a spus atunci bunicul, v ă z â ndu-m ă că dau bomboane cățeilor din curte: Nu dulciuri! Niciodată! Sunt otravă

Thank you Michael Bolton for a great show!

2013 mi-a adus multe lucruri bune, pe cele rele vreau sa le dau uitarii, iar la un sfarsit de an exceptional nici nu mi-am imaginat de asemenea amploare. Vazusem cu cel putin o luna inainte ca va participa la Revelionul din aer liber Michael Bolton in Galati cu sprijinul primariei. Mi-am zis ca e o farsa. Nu stabilisem nimic pentru Revelion, voiam doar sa fiu cu sotul meu, sa dansam, sa am parte de liniste... si am avut! Am fost atat de... incat nu am cuvinte, completati voi! Poate pentru ca sunt racita si am dureri crunte de cap, poate ca acea senzatie nici nu poate fi descrisa in cuvinte. Am dansat, am aplaudat, am ovationat. Sufletul meu a fost hranit! Atat pot spune!

Basca, papion si paiete

In Londra am purtat buline, ieri am scos fusta la pozat, iarna stiti ca nu renunt la culori asa ca iata inca o tinuta in stilul meu caracteristic.  Fusesem anuntata ca vom avea parte de soare, mai cald teoretic, practic puteam raci cu propriile maini o sticla de bere insa nu imi era frig incat sa dau bir cu fugitii. Ne-am si distrat. O helanca gri din lana cu fusta conica verde din paiete insir pe pat, ma gandesc la jacheta neagra din imitatie de piele insa blazerul reiat il gasesc mai potrivit, urmeaza papionul, basca si in final geanta si cizmele. Gavroche style, glamour. Eu m-as prezenta asa la birou. Machiajul ochilor mi-a luat timp cel mai mult.