Treceți la conținutul principal

VIP night, VIP gift!


"In cursul zilei de astazi..." cam asa incepea mesajul ca voi primi un colet de la Oriflame... stiam ca de curand se lansase noul parfum Oriflame, VIP Night, a carui imagine in Romania e Andreea Raicu, dar mie imi zbura gandul la rujul rosu. Coletul a ajuns seara tarziu, dar nu la mine ci la soacra mea, la vechea adresa, iar socrul meu a fost tare dragut si mi l-a adus in weekend. Atunci a fost momentul cand am ramas cu gura cascata datorita volumului cutiei. Ati vazut, cred, ca au primit si alte bloggerite si fara alte cuvinte, iata si pozele:
 am fost uimita, de la cutie...
 pana la continut...
 zilele trecute vorbisem de sampanie, nah ca nici ea nu a lipsit!
...si nici parfumul vedeta. :)

Alaturi am gasit catalogul, cerceii, un voucher la Orhideea Health and Spa, un biletel, un balsam Tender Care si produse Giordani Gold pentru stralucire!

In afara de cerceii argintii care pot fi purtati in mai multe feluri, toate au ceva auriu pe ambalaj sau compozitie: mascara, fondul de ten compact cu spf 15, rujul cremos, perlele iluminatoare, parfumul, dar si un miros dulceag.

Daca va doriti parfumul VIP Night, pretul de lansare este de 49,99 lei si puteti sa-l achizitionati incepand cu 9 decembrie.

In compozitia parfumului VIP Night aurul si sampania sunt ingredientele cheie, cu note de varf: sampanie cu aur Luxor, grepfrut si para, note de mijloc: iasomie, portocala si ylang-ylang, ce se aseaza pe o baza de vanilie, paciuli si lemn de santal, rezultatul final fiind un parfum elegant si feminin. Dulce, pe care il pot purta chiar si eu, o pasionata mai mult de cele fresh.

 Le multumesc celor de la Oriflame pentru acest minunat cadou in cele mai mici detalii.
Pe voi ce v-ar tenta cel mai tare?


Super slim price flash sale!  Only 7 days!
The Greatest Hits Collection!  $9.99 up!
Comment under the product, and get a chance to win a free one.
Already started! Don’t miss, girls












xoxo
*astazi am petrecut o jumatate de zi prin spital, pentru niste analize, toate treburile s-au dat peste cap inclusiv si postarea de astazi. Nu uitati sa va faceti ghetutele si... sa fiti cuminti(cu minte) intotdeauna, doar vine maine Mosu' Nicolae! :P 

Comentarii

  1. Si eu am ramas placut impresionata de cadou.
    Chiar nu ma asteptam la atatea goodies :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Lovely gift. Great post. :)

    Keep in touch,
    J
    www.jonnessa.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Am admirat acest cadou atent si la Dee pe blog si acum il admir si la tine! Ma bucura atentia pentru detalii a celor de la Oriflame. Faptul ca s-au gandit sa le faca o bucurie persoanelor cu care colaboreaza mi se pare super!

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte fain cadoul, cred si eu ca ai ramas impresionata!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa te bucuri de toate minunatiile primite. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Arata fabulos cadoutul :)
    Au cucerit inimi cei de la Oriflame :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu abia astept sa mi-l comand,cu toate ca am promis ca nul asta nu mai imi comand nici un parfum,dar vine Craciunul,nu? :D
    Sa le porti/folosesti sanatoasa,superbe cadouri.
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa le porti / folosesti sanatoasa !

    RăspundețiȘtergere
  9. Super, inseamna ca ai fost cuminte ca Mosul a si venit !!! Te pup :)

    RăspundețiȘtergere
  10. N-am mai folosit produse Oriflame de ani de zile! Am comandat totusi 2 pensule de blending recent, cand erau la reducere, si mi s-au parut oribile, mai ales dupa prima spalare. Au ajuns la gunoi.

    RăspundețiȘtergere
  11. O multime de bunatati si frumuseti! Oriflame rullzzz! :)
    Draga Miha, iti doresc sa le folosesti sanatoasa si voioasa!

    Multi pupici!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  12. What a beautiful box, the stuff inside looks great. The lipstick inspires me a lot!:) Kisses dear Mihaela! xo

    RăspundețiȘtergere
  13. Nice gift great items.
    http://tifi11.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  14. Un cadou superb, sa te bucuri de el:)

    RăspundețiȘtergere
  15. Este un cadou foarte frumos, sa le folosesti cu placere :)

    RăspundețiȘtergere
  16. da, da, asta da cadou! ma bucur ca a ajuns si la tine :D

    RăspundețiȘtergere
  17. da, da, asta da cadou! ma bucur ca a ajuns si la tine :D

    RăspundețiȘtergere
  18. Să te bucuri de toate sănătoasă şi voioasă! Mă tentează parfumelul :-)

    RăspundețiȘtergere
  19. Ce frumos! Sa le folosesti cu placere! Cred ca as vrea sa incerc parfumul si fondul de ten! Sa ai parte de un Mos Nicolae darnic! :*

    RăspundețiȘtergere
  20. Wow, thats amazing! Lucky you.
    Laura. xx

    www.stylishvue.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  21. Ce produse frumoase ai primit, am mai vazut si la alte fete.. SUper, mi-ar fi placut si mie :"> <3

    RăspundețiȘtergere
  22. Really nice items. They look luxury. :)
    fashionhappenss.blogspot.sk

    RăspundețiȘtergere
  23. Uau...parca toata cutia este o bijuterie! Foarte misto, nu ma gandeam la atata eleganta si stil din partea Oriflame...nu stiu de ce, de fapt. Mai pe la inceputuri cand s-au lansat si in Romania, exista aceeasi mentalitate de stil, eleganta, si calitate...care parca s-a pierdut putin pe parcurs; ma bucur sa vad ca m-am inselat! Perlele sunt geniale, le-am folosit si eu mult timp, rujul arata foarte cremos-iar nuanta este fix cea care trebuie ;)...e foarte stylish sa degusti o sampanie luxoasa in timp ce testezi alte produse luxoase :)))

    RăspundețiȘtergere
  24. Such a classy box :) you have such a great blog dear !! i am following your blog via bloglovin :) would you mind follow mine :) xx
    www.ambifashion.com

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

Din lumea necuvantatoarelor

     De-a lungul timpului am avut in grija doar pisici si pesti. Pestii mi s-au parut cei mai sensibili, daca mediul in care traiesc nu este unul echilibrat apar boli, devin apatici. Alimentatia este foarte importanta si am mai scris despre asta , este importanta indiferent ca vorbim de oameni sau de animale, iar astazi va invit sa cititi povestea Oanei si animalutelor ei pe care am rugat-o sa ne impartaseasca din experienta sa cu cititorii blogului.  Toto, Oachi Mara si Porto        Ei bine, am animăluțe de când mă știu, mai exact de pe la 4 ani și îmi petreceam timpul î n casa cu curte a bunicilor mei din Galați. Încă de pe atunci (când nu exista mâncarea granule sau umedă specială pentru animale) existau formule sănătoase de hrană gătită pentru câini și pisici, care culmea trăiau sănătoși ani mulți, cățeii chiar până la 20-21 de ani. Un singur lucru mi-a spus atunci bunicul, v ă z â ndu-m ă că dau bomboane cățeilor din curte: Nu dulciuri! Niciodată! Sunt otravă

Thank you Michael Bolton for a great show!

2013 mi-a adus multe lucruri bune, pe cele rele vreau sa le dau uitarii, iar la un sfarsit de an exceptional nici nu mi-am imaginat de asemenea amploare. Vazusem cu cel putin o luna inainte ca va participa la Revelionul din aer liber Michael Bolton in Galati cu sprijinul primariei. Mi-am zis ca e o farsa. Nu stabilisem nimic pentru Revelion, voiam doar sa fiu cu sotul meu, sa dansam, sa am parte de liniste... si am avut! Am fost atat de... incat nu am cuvinte, completati voi! Poate pentru ca sunt racita si am dureri crunte de cap, poate ca acea senzatie nici nu poate fi descrisa in cuvinte. Am dansat, am aplaudat, am ovationat. Sufletul meu a fost hranit! Atat pot spune!

Basca, papion si paiete

In Londra am purtat buline, ieri am scos fusta la pozat, iarna stiti ca nu renunt la culori asa ca iata inca o tinuta in stilul meu caracteristic.  Fusesem anuntata ca vom avea parte de soare, mai cald teoretic, practic puteam raci cu propriile maini o sticla de bere insa nu imi era frig incat sa dau bir cu fugitii. Ne-am si distrat. O helanca gri din lana cu fusta conica verde din paiete insir pe pat, ma gandesc la jacheta neagra din imitatie de piele insa blazerul reiat il gasesc mai potrivit, urmeaza papionul, basca si in final geanta si cizmele. Gavroche style, glamour. Eu m-as prezenta asa la birou. Machiajul ochilor mi-a luat timp cel mai mult.