Treceți la conținutul principal

[Outfits] Modern Snow White


A fost odata ca niciodata printese, balauri, Sfanta Vineri, Tinker Bell, Mary Poppins si multi pitici. Vremea a trecut, asta incerc sa-i soptesc iernii si primaverii ca piticii mei s-au saturat de schimbarile astea climatice, primavara sa se instaureze si zapada de afara care incearca sa se aseze sa nu mai pice de pomana din cer.


Alba ca Zapada purta o rochie cu partea de jos galbena, o cordeluta cu o funda rosie in par si maneci scurte. Am schimbat eu povestea cu rochia mea rosie, papionul dungat prins de pulover, dar fara cizme nu pot iesi nici macar pe casa scarii, de altfel nici fara pulover. Nu va arat zapada din orasul meu, dar mi-a ramas o urma pe unghii, asadar va las cu pozele si sa va imaginati fiecare ce doriti, cu elementele prezentate:

Rochia de vara cu o croiala de inspiratie vintage a venit de ceva timp de pe Sammydress, statea cuminte calcata ca sa-i vina randul, ba aveam ganduri marete sa ies cu ea afara, dar si in interior - nu al casei - la un ceai. Stiti cu virozele astea, asa ca am schimbat macazul.
Nu se calca foarte greu, insa materialul subtire si oarecum batos se boteste cu viteza gandului. Marimea XS nu era pe stoc si mi-am luat S-ul. Nu are jupa, nu sta la fel de infoaiata ca pe site, dar cu o crinolina or something poate sa i se dea forma. Curelusa nu am gasit-o utila in prezentarea de astazi, dar vine cu rochia la pachet. Ma asteptam la mai multa calitate. O gasiti aici.

Paltonul rosu este mai mult o jacheta, cu o captuseala foarte subtire. Este marimea M, S-ul nu mi-ar fi venit la bust, dar e croita prea mare in partea de jos. Face parte din premiul pe care l-am castigat pe blogul frumoasei Dora - Fashion Painted Dreams in colaborare cu Sheinside, substituentul rochiei nude de dantela care nu am mai prins-o pe stoc. Multumesc, Dora!



Gentuta asta imi aduce aminte de copilarie, cumparaturile din sh-uri si cat de cocheta ma simteam cu geanta mea cu lant si acelasi sistem de inchidere! Nu stiam eu de Coco, imitatii si Chanel.
DressLilly m-a contactat sa colaboram impreuna, reprezentatul a asteptat sa ma intorc din vacanta si apoi mi-a trimis coletul rapid si m-a tinut la curent pana a ajuns la mine. Daca vreti sa faceti cumparaturi de la ei, au o categorie cu produse cu transport gratuit: haine de dama, incaltaminte, genti, accesorii, etc. Am si o pereche de cizme de la ei, o sa vi le prezint alta data. Geanta bej arata ca si pe site, pare rezistenta si chiar sunt multumita, inca e cu acelasi pret redus. O gasiti aici.




xoxo

Comentarii

  1. Ultima poza e minunata! <3
    Imi place mult gentuta.
    E tare simpatica.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Cat de mult poti transforma scara blocului intr-un loc in care sa te pozezi! Mie nu-mi iese deloc, decat daca as avea probabil vreun aparat extrem de bun. Imi plac combinatiile, gentuta ca a ta o am pe lista, abia astept sa mi-o achizitionez!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Miha, ti-am zis ca ai si tu o poza in casa scarii care mi-a placut foarte mult, dar e nevoie si de un aparat bun. Chiar si asa pentru poze reusite e nevoie de viziune, tehnica - nu cunosc mare lucru - lumina, etc. Faptul ca peretele din exterior e din sticla ajuta foarte mult intrand lumina naturala.
      A iesit ceva dragut, insa cu un specialist aveam rezultate si mai bune.

      Ștergere
  3. You look beautiful in that awesome skirt.
    http://tifi11.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Hi Mihaela! You really look like a modern snow white, really beautiful and enchanting! Red is your color, it suits you perfectly!:) Have a great day dear, kisses! xo

    RăspundețiȘtergere
  5. Reusesti sa imbini elemente masculine cu elemente feminine atat de bine, bravo! Imi place tinuta, ti se potriveste! Gentuta e de vis!

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte frumoasa poșeta. Îți stă foarte bine în roșu, te-am mai văzut cu outfit uri pe roșu și chiar îmi place. Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca acum cativa ani purtam rosu cu moderatie, ba nu gaseam haine care sa ma multumeasca, acum il port si cu mai multa dezinvoltura. xo

      Ștergere
  7. Tare draguta combinatia dintre rochia rosie si puloverul nude iar geanta imi place si ea foarte mult.
    La primavara acelasi outfit si cu niste stiletto, fie si doar pentru putin timp, o scurta plimbare, ar arata genial!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh da cu pantofi feminini stiletto sau toc gros si bareta a caror fan sunt, ar arata foarte bine.

      Ștergere
  8. Gentuta e dementiala...si rochita imi place

    RăspundețiȘtergere
  9. Bellaaaaaaaaaaa!
    Marina
    http://www.maridress.blogspot.it/
    https://www.facebook.com/maridressfashionblog
    http://www.bloglovin.com/maridress
    https://twitter.com/maridressblog

    RăspundețiȘtergere
  10. Loved the cute bow on your sweater a lot...:-)

    RăspundețiȘtergere
  11. Red is a pretty color and love the skirt!
    ciao

    RăspundețiȘtergere
  12. Ai un look minunat Mihaela <3 Intr-adevar unele site-uri nu au produse de calitate si mau au o problema, masurile nu corespund :( Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, o patim atat pe site-urile nationale cat si internationale. xo

      Ștergere
  13. Ohhh my gosh beautiful sweetie!!!!
    I love your outfit and your skirt, so romantic and chic style
    Kisses
    The Indian Savage Diary

    RăspundețiȘtergere
  14. imi place place place... rochita si geanta e superba,Cum le=ai combinat e si mai si

    RăspundețiȘtergere
  15. Imi place cum se vede rochita cu puloverul:) Haina rosie e si ea tare draguta:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Puloverul fiind scurt am zis ca merge foarte bine impreuna. Intr-o alta conjunctura as fi adaugat si niste manusi lungi pana la cot. :)

      Ștergere
  16. Esti o frumoasa, imi place outfit-ul tau. Acum ma gandesc ca nu am nici o rochie rosie, trebuie sa rectific cumva situatia! Te pup, cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu cum porti oricum multa culoare, nu ti-ar sta deloc rau intr-una, sunt curioasa mai mult ce model ai alege. :) pup!

      Ștergere
    2. Da, uite nici eu nu stiu ce model as alege! Intotdeauna merg pe principiul vazut, indragostit, gandit un pic( dar doar un pic, ha, ha ), luat acasa...Am vazut la un moment dat niste rochii senzationale la Valentino, si mi-as fi dorit ceva asemanator, dar la un pret evident omenesc, dar inca nu am dat de asa ceva! Te pup draga mea!

      Ștergere
  17. Hih, e super simpatica costumatia. Papionul e maxim! Te prinde rosul super bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-a miscat papionul si cel care mi-a facut poze nu a observat. Am zis ca trebuie sa imi mai fac papioane si pe alte imprimeuri. mersi

      Ștergere
  18. ce creativa esti. frumoasa rochita.pupici

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu m-as fi gandit ca o scara de blog poate parea potrivita pentru un shooting, dar din fotografiile tale asa reiese! Am zarit si o roata de bicicleta, ma gandeam ca trebuie "exploatata" ca accesoriu pentru o idee romantica! :) Cosul bicicletei, floricele...visez si eu!

    Trebuie sa faci cumva sa stea rochia asa infoiata! :) Combinatia rochita - pulover-papion e grozava! Repet: rosul e culoarea ta! Esti o frumoasa, ai o prospetime de copil! Ultima poza...de facut poster!

    Pupicei, Mihule drag!
    Sper ca toate-s bune!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ilda, nevoia ne invata sa fim creative. Bicicleta e a unui copilas, iar pozele le-am facut in cea mai mare liniste ca sa nu atragem atentia, deci nu m-am atins de bicicleta. Sincer nici am gandit ideea ta, foarte buna, chiar daca eu si mersul pe bicicleta suntem paralele. Iti poti imagina eu pe o trotineta cu flori? Mda, m-a bufnit si rasul. Bun si exercitiul asta de imaginatie.

      Un tutu ar rezolva problema si mi-ar satisfice si o pofta mai veche ca sa-l port ca atare.

      Nu sunt chiar bune toate, dar speram sa fie intr-un final, ti-am scris un mesaj privat.
      Te pup! ...si multumesc!!!

      Ma bucur ca va place!

      Ștergere
  20. Really beautiful, I love red!!!!
    Kisses doll!

    RăspundețiȘtergere
  21. Foarte chic ai ales să ne prezinţi această rochiţă, tizule. Îmi place, abia aştept s-o văd şi cu săndăluţe, sunt convinsă că s-ar aşeza cel puţin la fel de bine ♥.
    Îmi plac detaliile, papionul dă foarte bine, iar gentuţa - o încântare, tare frumos lucrată ♥.
    Tentată fiind să intru pe link-ul cu gentuţa, am dat şi eu de-o minunăţie. Doamne, cred că o şi visez - http://www.dresslily.com/new-arrival-brown-zipper-design-one-shoulder-bag-handbag-for-female-product32780.html ♥ Singurul meu regret e că nu pot face cumpărături internaţionale, neavând de ceva timp un card sau paypal... Dar, visez! ♥
    Să te bucuri de sănătate, tizule, sper din suflet că sunteţi mai bine! ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand inca abia ajunsese am aratat rochia unor rude si prima intrebare a lor a fost "unde o vei purta", li se parea prea sofisticata de zi cu zi. Neah, mi se pare ca merge atat cu cizme lungi, cat si cu balerini, bocanci, pantofi decupati, cu toc subtire, patratosi, barete sau nu. Si la plaja m-as duce cu ea, la piata cu cosul impletit, etc.
      Foarte faina si geanta maro gasita de tine! Card paypal nu am nici eu.
      Multumesc mult de urari, pupici!

      Ștergere
  22. How funny! I just did a modern Lois Lane on my blog yesterday! I love this look, great Snow White :)

    -- Alex at Cashmere Kangaroo

    RăspundețiȘtergere
  23. Such an amazing outfit, your red dress is absolutely great!
    Kisses

    NEW OUTFIT

    www.angelswearheels.com

    RăspundețiȘtergere
  24. Looking very pretty in red, great outfit :-) xx

    http://www.sweetcandydreamer.com

    RăspundețiȘtergere
  25. Rochia este bestială. Abia aştept să te văd purtând-o şi într-o combinaţie cu pantofi cu toc, cred că ţi-ar sta superb!

    RăspundețiȘtergere
  26. Imi plac mult pozele, stii sa oferi atitudine tinutei chiar daca hainele nu sunt asa cum te asteptai. :)

    RăspundețiȘtergere
  27. You look marvelous. The skirt is beautiful and I love the cute bow. Great new take on snow white. Wish you a happy Friday!

    xx Mira

    www.glamdevils.com

    RăspundețiȘtergere
  28. Foarte frumoasa rochia ! :*

    RăspundețiȘtergere
  29. Awww you were amazing babe <3
    Too much <3
    Xxx

    Carolina

    http://www.theworldc.com

    RăspundețiȘtergere
  30. Cat de frumoasa e rochia!
    Abia astept sa o vad si cand se incalzeste, fara pulover! :)

    RăspundețiȘtergere
  31. Imi place foarte mult ultima poza si iti vine foarte bine acest ruj :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In unele lumini arat prea palida cu el, am si creionat buzele inainte si le-a oferit mai mult dramatism.

      Ștergere
  32. ador geanta!

    observ ca ti-ai gasit stilul si ca esti tot mai indraznerata! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sunt adepta unui singur stil, asa am fost din totdeauna, am avut perioade lungi pe un singur stil sau il schimbam des, de la o zi la alta.

      Ștergere
  33. That red skirt is beyond gorgeous, you are beautiful!!!!!Alessia

    THECHILICOOL

    FACEBOOK

    Kiss

    RăspundețiȘtergere
  34. You really look like a modern princess Mihaela! I love when you dress so feminine and romantic, it complements your delicate features :-)

    Love,
    Coco
    Coco et La vie en rose
    Coco et La vie en rose on Bloglovin
    Coco et La vie en rose on Facebook

    RăspundețiȘtergere
  35. OMG SO cute post :) your blog is always so fun and inspiring.

    Check out my new post ...designer brands with up to 70% discount :)

    Have a wonderful weekend dear.

    LOVE Maria at inredningsvis - inredning it's, Swedish for decor :)

    RăspundețiȘtergere
  36. Imi place mult fusta clos, am inteles ca revine in moda cu lungime medie. In ciuda reclamei, nu prinde pe orice silueta.

    RăspundețiȘtergere
  37. Avantajul tineretii! Poti purta tot ce-ti doresti ! Esti superba!

    RăspundețiȘtergere
  38. Wonderful Outfit ,you look lovely :)

    kisses

    RăspundețiȘtergere
  39. Your red midi skirt is so elegant, adore the cute bow tie, you look beautiful. Have a relaxing and unwinding weekend hun!

    RăspundețiȘtergere
  40. Hmm nu stiu ce sa zic de rochie, pe site arata mult mai infoiata si parca se aseza altfel, cred ca tie ti-e putin larguta si poate de asta :-??
    Insa arata destul de bine si asa si imi place cum ai combinat-o cromatic, cum nu ai introdus prea multe nuante in peisaj si posetuta se potriveste de minune

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rochia sta infoiata pe site pentru ca are jupa/crinolina. Imi este larguta si nici acum nu am modificat-o. Multumesc. :)

      Ștergere
  41. Combinatia rosu-bej e una din preferatele mele, rochita e foarte frumoasa, iar puloverul superb asa ca, ti-ai dat deja seama ca ador outfitul tau. Si, la fel ca si tine, astept cu nerabdare primavara. Afara si in suflet. :)
    Weekend minunat, draga Mihaela. :*

    RăspundețiȘtergere
  42. You look very chic :)

    Kisses
    http://www.mademoisellemode.com/

    RăspundețiȘtergere
  43. Esti o scufita tare simpatica! Gentuta m-a cucerit. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  44. Wow ce-mi place the outfits :D Îți doresc o primăvară ca-n povești! :)

    RăspundețiȘtergere
  45. Funditza aia e o minunatie *__*

    Kisses,

    www.nicoleta.me

    RăspundețiȘtergere
  46. Ce frumos ai combinat bej cu rosu!

    www.piecesofsoul.com

    RăspundețiȘtergere
  47. Like a princess! How beautiful! Love it!

    ♥ ♥ ♥ www.sugarpopfashion.com

    RăspundețiȘtergere
  48. Oh, this is so true! You are really my modern and absolutely stylish version of snow white - although I think the orginal snow white wasn´t as beautiful as you <3 I like it especially when you wear your red dress with the sweater! Unbelievable that it snowed in Galati, here in Bavaria we had this week wonderful springlike days, only today it was cold and I think it snowed in the mountains.

    Hope you recovered from the flu!

    Happy weekend <3

    Kisses from Bavaria/Germany, Rena

    www.dressedwithsoul.blogspot.de

    RăspundețiȘtergere
  49. Martisor fericit si la multi ani Mihaela, sa ai o primavara splendida!

    RăspundețiȘtergere
  50. Lovely! Imi place gentuta ft mult :D

    RăspundețiȘtergere
  51. You're simply looking amazing, my dearest! Love this modern and individual interpretation of snow white! Both so sophisticated, fancy, powerful and vulnerable <3 ... - Kisses from Vienna,

    Katja

    www.collectedbykatja.com

    RăspundețiȘtergere
  52. Looking stunning dear.x I absolutely love your outfit and I love the theme behind it! I love that you are taking different inspirations and incorporate them into your outfits.x Gorgeous dress, jacket and bag! Thank you so much for your lovely comment on my blog. Have a lovely week!
    xxxx
    Stephanie
    vidathings.blogspot.co.uk

    RăspundețiȘtergere
  53. Lovely red taste, I love your beautiful look. I have an eyes for these beautiful vintage Red dress for the whole week. Lucky you to have it. ox

    http://www.attraction2fashion.com

    RăspundețiȘtergere
  54. Iti sta foarte bine in rosu. Gentuta este superba, recent mi-am cumparat si eu una asemanatoare, dar pe negru. O iubesc maxim !

    RăspundețiȘtergere
  55. Foarte frumoasa gentuta. Sa o porti cu placere :*

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

Din lumea necuvantatoarelor

     De-a lungul timpului am avut in grija doar pisici si pesti. Pestii mi s-au parut cei mai sensibili, daca mediul in care traiesc nu este unul echilibrat apar boli, devin apatici. Alimentatia este foarte importanta si am mai scris despre asta , este importanta indiferent ca vorbim de oameni sau de animale, iar astazi va invit sa cititi povestea Oanei si animalutelor ei pe care am rugat-o sa ne impartaseasca din experienta sa cu cititorii blogului.  Toto, Oachi Mara si Porto        Ei bine, am animăluțe de când mă știu, mai exact de pe la 4 ani și îmi petreceam timpul î n casa cu curte a bunicilor mei din Galați. Încă de pe atunci (când nu exista mâncarea granule sau umedă specială pentru animale) existau formule sănătoase de hrană gătită pentru câini și pisici, care culmea trăiau sănătoși ani mulți, cățeii chiar până la 20-21 de ani. Un singur lucru mi-a spus atunci bunicul, v ă z â ndu-m ă că dau bomboane cățeilor din curte: Nu dulciuri! Niciodată! Sunt otravă

Thank you Michael Bolton for a great show!

2013 mi-a adus multe lucruri bune, pe cele rele vreau sa le dau uitarii, iar la un sfarsit de an exceptional nici nu mi-am imaginat de asemenea amploare. Vazusem cu cel putin o luna inainte ca va participa la Revelionul din aer liber Michael Bolton in Galati cu sprijinul primariei. Mi-am zis ca e o farsa. Nu stabilisem nimic pentru Revelion, voiam doar sa fiu cu sotul meu, sa dansam, sa am parte de liniste... si am avut! Am fost atat de... incat nu am cuvinte, completati voi! Poate pentru ca sunt racita si am dureri crunte de cap, poate ca acea senzatie nici nu poate fi descrisa in cuvinte. Am dansat, am aplaudat, am ovationat. Sufletul meu a fost hranit! Atat pot spune!

Basca, papion si paiete

In Londra am purtat buline, ieri am scos fusta la pozat, iarna stiti ca nu renunt la culori asa ca iata inca o tinuta in stilul meu caracteristic.  Fusesem anuntata ca vom avea parte de soare, mai cald teoretic, practic puteam raci cu propriile maini o sticla de bere insa nu imi era frig incat sa dau bir cu fugitii. Ne-am si distrat. O helanca gri din lana cu fusta conica verde din paiete insir pe pat, ma gandesc la jacheta neagra din imitatie de piele insa blazerul reiat il gasesc mai potrivit, urmeaza papionul, basca si in final geanta si cizmele. Gavroche style, glamour. Eu m-as prezenta asa la birou. Machiajul ochilor mi-a luat timp cel mai mult.