Treceți la conținutul principal

Testat: detergent rufe 2 in 1, Ecos

Desi in igiena corpului sapunurile naturale nu lipsesc, o perioada le-am folosit in exclusivitate, pentru spalatul hainelor nu am incercat nimic din acest segment bio. Am fost tentata sa cumpar la un moment dat nuci de sapun, o perioada renuntasem la balsamul de rufe pentru ca nu mai suportam sa ne electrocutam intre noi - eu cu sotul, dar si cu lucrurile din casa -. Nu stiu daca balsamul a fost cauza reala, dar dupa o perioada de la incetare ne-am putut pupa in voie. :)) Voi ati patit asa ceva?
Am revenit la balsam dar il folosesc in cantitate mica si fenomenul nu s-a mai produs.
Detergent lichid am mai folosit doar de tip pernuta de la Persil, in Scotia, si pentru hainele albe nu prea eram multumita si apelam la Ariel, cu atat mai mult am fost curioasa sa testez acest detergent lichid 2 in 1 cu parfum de lavanda Ecos de la Organicbaby.


Nu va mira ca am ales cu lavanda, nu?! Mirosul nu este puternic, dar miroase a lavanda, subtil. Am banuit ca nu are cum sa "imbrace" in parfum atatea rufe. Atunci cand scot rufele din masina abia se simte. Bidonul pare micut pentru 50 de spalari dar asta pentru ca se adauga foarte putin in capacul gradat. Trebuie pus pana la "1".

Primul aspect care mi-a placut cand am pus mana pe rufe e moliciunea, indiferent de material nu am avut de a face cu rufe scortoase. Spala bine rufele colorate inchise, deschise, insa la albe inca nu m-a convins. Pentru rufele albe am folosit temperatura de 60 de grade, voi vedea cum se comporta si la 90 si voi reveni asupra articolului. Sunt multumita, pentru 43 lei 1,5 litri - echivalentul a 50 de spalari are un raport pret-calitate bun. Il gasiti aici.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Botticelli’s Venus Sweatshirt you have never seen before!
http://www.romwe.com/the-birth-of-venus-print-sweatshirt-p-71776.html?mihaela.pojogu
On 1am 20th March GMT,
Romwe the Birth of Venus Sweatshirt will be sold at the price of $15.99, whose original price is $39.99. Only on March 20th, only 24 hours!
Worldwide free shipping, shipped in 24 hours.
More than 3000 customers have already added it to the shopping cart.
Want a free one??
Click romwe facebook page to get a free one!!
>>>http://goo.gl/5tQlf2

xoxo

Comentarii

  1. I don't think we get this brand here, sounds interesting, Hope you're well sweety.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vai Miha, si eu am patit la fel, ma refer la electrocutat. Sincer nu stiu care a fost cauza, dar nici solutia, pt. ca acum am scapat! Eu foloseam numai Ariel, mi s-a parut mie ca e cel mai bun, si nu puneam totdeauna balsam de rufe, sa nu miroasa camasile sotului a flori la birou.. ulterior am schimbat detergentul si am trecut la unul numit Neutral, dupa care am trecut la alte diverse, Omo, etc.. si am reinceput sa folosesc balsamurile de rufe.. cum-necum, a trecut faza electrocutarii, sotu' a zis ca e de fapt de la diferenta de tempratura, cald-rece, mi-era firca sa si ating usa de la masina, sa nu explodeze, zici ca imi bagam detegele in priza! Poate o sa incerc si eu vreun detergent eco, asa just for fun, altfel nu ma deranjeaza nici cele din comert, sper doar sa nu includa foarte multe chestii nesanatoase.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca detergent foloseam atat Ariel cat si Dero atat in perioada chinuitoare dar si dupa. Sotul spunea ceva de electricitate statica. Ca sa vezi ce contine acesta deschide imaginea in alta fereastra pentru a da zoom pe ea.
      Ma bucur ca a trecut si la tine, la asta cu masina si explodatul nu m-am gandit niciodata.

      Ștergere
  3. Interesant detergentul, mereu am vrut sa incerc eeva natural bio, dar nu stiam cum spala si atunci am amanat momentul. Pentru curatenie uneori o dau in extrema care nu trebuie doar ca sa fiu sigura ca sunt curate. Eu am patit cu o colega de camera, cand stateam in camin, si ma electrocutam des cu ea si la un moment cu sotul meu sau cu carucioarele din magazine, nu am aflat cauza pentru ca acum nu am mai patit acest lucru :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Sounds brilliant but never heard of it.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sounds interesting!!!
    Have a nice day!! and my g+!:)))

    Besos, desde España, Marcela♥

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am auzit de acest detergent, dar mirosul de lavanda ma atrage intotdeauna. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamne, chestia cu electrocutatcul, ce enervaaant :))) n`am incercat niciodata nimic in genu`
    ps. sticla ma duce cu gandul la o colutie de masina,ceva, nu stiu de ce :)))
    te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da ai dreptate, buna observatie, seamana cu solutiile din bidoanele de la raionul pentru masini. :))
      xo

      Ștergere
  8. Apreciez produsele testate <3 Multumim pentru info, te pup, Miha :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Thanks for your kind and thoughtful visit! Happy Friday!

    RăspundețiȘtergere
  10. si eu patesc des, dar numai cu anumite persoane, am observat! :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Raman fan Ariel si cand am ramas fara balsam si a trebuit sa spal, mi-am dat seama ca e mai bine fara balsam. Nu pot sa explic de ce, dar mi se pare mult mai ok.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ariel mi se pare cel mai eficient cand vorbim de hainele albe, dar cum cumpar in cantitate mare si nu gasisem o oferta buna la el ma indreptasem spre unul mai ieftin. Asta nu face fata albiturilor, dar pentru hainele colorate e super.

      Am observat ca daca nu scoti imediat hainele dupa terminarea programului hainele pot capata un miros urat, altfel se simte bine lavanda si prospetimea.

      Ștergere
  12. Eu sunt hotarata sa trec la detergentii naturali, nucile de sapun sunt cele care ma tenteaza. M-am saturat de detergentii din comert, numai reclama e de ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu toate ca Ariel e foarte bun fiind si puternic cu tot felul de chimicale dezvolta si tot felul de iritatii si alergii, asta e unul din motive pentru care vreau sa folosesc chestii naturale sau sa le combin.

      Ștergere
  13. Nu am incercat pana acum un produs bio dar... e pe lista. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu descoperisem pe Organic Baby acest produs, este util review-ul tau!
    Nu mi se intampla ceea ce spui decat foarte rar...Ispititor gandul de a nu avea rufe scortoase; bonus, aroma de lavanda! :)

    Multumim pentru review, Miha!
    Puuuppp!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din toate rufele spalate pana acum, uite ca un prosop a vrut sa fie nitel scortos, in rest numai rezultate bune, trebuie doar sa le scoti imediat dupa terminarea programului. Amanarea, chiar si cu hublonul deschis risti sa pierzi parfumul.
      Cu mare drag Ilda, eu iti multumesc pentru comentariu. pup!

      Ștergere
  15. I'm always using eco friendly cleaning agents, here in Germany we have the brand "Frosch" which is my favourite brand. I think we have the responsibility to do this for our environment.

    xx from Rena

    www.dressedwithsoul.blogspot.de

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

Din lumea necuvantatoarelor

     De-a lungul timpului am avut in grija doar pisici si pesti. Pestii mi s-au parut cei mai sensibili, daca mediul in care traiesc nu este unul echilibrat apar boli, devin apatici. Alimentatia este foarte importanta si am mai scris despre asta , este importanta indiferent ca vorbim de oameni sau de animale, iar astazi va invit sa cititi povestea Oanei si animalutelor ei pe care am rugat-o sa ne impartaseasca din experienta sa cu cititorii blogului.  Toto, Oachi Mara si Porto        Ei bine, am animăluțe de când mă știu, mai exact de pe la 4 ani și îmi petreceam timpul î n casa cu curte a bunicilor mei din Galați. Încă de pe atunci (când nu exista mâncarea granule sau umedă specială pentru animale) existau formule sănătoase de hrană gătită pentru câini și pisici, care culmea trăiau sănătoși ani mulți, cățeii chiar până la 20-21 de ani. Un singur lucru mi-a spus atunci bunicul, v ă z â ndu-m ă că dau bomboane cățeilor din curte: Nu dulciuri! Niciodată! Sunt otravă

Thank you Michael Bolton for a great show!

2013 mi-a adus multe lucruri bune, pe cele rele vreau sa le dau uitarii, iar la un sfarsit de an exceptional nici nu mi-am imaginat de asemenea amploare. Vazusem cu cel putin o luna inainte ca va participa la Revelionul din aer liber Michael Bolton in Galati cu sprijinul primariei. Mi-am zis ca e o farsa. Nu stabilisem nimic pentru Revelion, voiam doar sa fiu cu sotul meu, sa dansam, sa am parte de liniste... si am avut! Am fost atat de... incat nu am cuvinte, completati voi! Poate pentru ca sunt racita si am dureri crunte de cap, poate ca acea senzatie nici nu poate fi descrisa in cuvinte. Am dansat, am aplaudat, am ovationat. Sufletul meu a fost hranit! Atat pot spune!

Basca, papion si paiete

In Londra am purtat buline, ieri am scos fusta la pozat, iarna stiti ca nu renunt la culori asa ca iata inca o tinuta in stilul meu caracteristic.  Fusesem anuntata ca vom avea parte de soare, mai cald teoretic, practic puteam raci cu propriile maini o sticla de bere insa nu imi era frig incat sa dau bir cu fugitii. Ne-am si distrat. O helanca gri din lana cu fusta conica verde din paiete insir pe pat, ma gandesc la jacheta neagra din imitatie de piele insa blazerul reiat il gasesc mai potrivit, urmeaza papionul, basca si in final geanta si cizmele. Gavroche style, glamour. Eu m-as prezenta asa la birou. Machiajul ochilor mi-a luat timp cel mai mult.