Treceți la conținutul principal

Alte cumparaturi din luna martie

De ziua mea, in octombrie, de nume ori de Craciun, nu prea mi-am facut cadouri asteptand clipa in care pot sa imi iau lucruri mai frumoase, caci sa fim sinceri in tara nu prea gasesti lucruri simple, frumoase si la un pret decent. In martie mi-am facut de cap.


 Bluzita asta m-a cucerit prin simplitatea ei aparenta pana la maneci, unde detaliile ii dau un aer sofisticat. Una din cele mai frumoase si bine executate articole de la ei. A costat 12 lire. Primark !


Am intrat de mai multe ori in magazinele lor, din Dunfermline, unde stau, in Livingstone unde ai nevoie de mai multe zile doar sa treci in revista toate magazinele si outleturile pentru ca sunt enorme, cat si in Edinburgh. Peste tot marimile mici pur si simplu se evapora, altfel imi cumparam mult mai multe.


Camasa asta mi-am luat-o pentru tinutele mai casual. Culoarea m-a cucerit, chiar daca materialul e mai delicat si nu e cusuta cum trebuie la interior. O finisez eu la mana. 10 lire

Sacoul urmareste linia corpului, materialul este unul foarte bun. Chiar aveam nevoie de el. A costat mai putin de 20 lire.. Am vazut multe modele interesante atat in Primark, de unde l-am cumparat, cat si in magazinele mai scumpe, dar materialele erau sub orice critica. Se lipeau scamele si aveau un aspect ponosit.

Cu un croi drept si o lungime optima pentru mine, rochia asta am luat-o instant cu toate ca aveam una asemanatoare pe verde. H&M, 7 lire :D


Ador stilul hainelor cu guler tunica: camasi, rochii, sacouri, bluze basic, toate in egala masura. Camasa asta mai are si dungi, o alta iubire. Cordonul maro-ciocolatiu din piele intoarsa si faptul ca imi venea ca turnata au fost factorii decisivi. H&M: 5lire :)


Geaca deja ati vazut-o in cateva outfituri: aici si aici. Imitatie de piele, una chiar foarte buna, cu finisaje si cusaturi exemplare. 29,90 lire, la fel H&M. Nu sunt o snoaba si nici o ahtiata de branduri. Intind mana spre orice, evaluez si daca imi place si pretul il cumpar negresit. De regula nu fac cumparaturi inutile si niciodata nu intru in bani destinati altor lucruri.

Pentru ca tot am scris despre haine, la capitolul beauty & care, iata pe ce am mai pus mana:


Un sampon bland, curata bine parul, insa mie tot imi trebuie pentru pielea capului Selsun Blue.. Sunt ca o maimuta ce sta mai tot timpul cu mainile in cap, datorita mancarimilor.. cateodata fac din reflex.
Am deviat de la subiect, pretul samponului 1lira. Daca vreti mai multe detalii va pot scrie un review.

Bomba twilight, de la Lush, a fost primul produs folosit de la ei. Fetele care tot au facut concursuri cu asemenea bunatati ma facura curioasa. Este foarte mare, eu am taiat-o in doua si am folosit doar o jumatate. Suficient pentru a inmiresma toata baia si o relaxare pe cinste. Contine lavanda ! Parca a fost in jur de 3 lire.


Asta i-a facut paradoxal cu ochiul tocmai sotului, care sincer nu se da in vand dupa roz si nici dupa mirosuri dulci de flori si alte cele. Am mers pe instinct. Inca nu am folosit-o ! Iar asta mai putin de 2 lire, daca nu ma insel.

Curelile astea doua dragalase le-am luat in fuga de-a dreptul. Mai aveam cateva minute pana venea autobuzul, ultimul care mai circula pe ziua aia din Livingstone spre Dunfermline. Cea albastrie imi vine perfect pentru talie, cealalta in schimb trebuie sa ii mai fac niste gauri, macar una. Una a fost 50 pence si alta 1lira.


Bisou !

Comentarii

  1. Vai ce pofta de cumparaturi de haine mi-ai facut. Sunt superbe toate:D

    RăspundețiȘtergere
  2. prima camasa , cea crem, e my fav :XXX foarte frumoase detalii are :) Anglia e tara mea preferata in materie de cumparaturi; cand am stat acolo imi cumparam ceva in fiecare zi, era imposibil sa ma abtin, mai ales la preturile de la Primark ;)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum este si a mea, iar daca nu aveam restrictie la bagaje faceam prapad :))
      Ti-am mai spus eu ca sunt in cautare de trench bun si nu exagerat de scump, am vazut dar nu si pe marimea mea.. si aici marimile mici se evapora, de la 8-10 in sus fara numar !

      Ștergere
  3. The detail to that white shirt sleeve is gorgeous!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce-mi place cureaua verde!

    Nu am incercat niciodata bombite din astea de pus in cada dar sunt tare curioasa cum sunt.Multi le prefera.

    Apropos de ingrijirea parului,am si eu aceleasi mancarimi desi abia ce ma spal.Nu stiu cauza.Am si cojite si eu zic ca e matreata desi e posibil sa fie altceva,sa fie doar scalpul uscat...Nu stiu dar ma irita problema asta.

    Sa imbraci hainele cu mare placere!

    RăspundețiȘtergere
  5. :)

    Din cand in cand merita un astfel de rasfat. Prima data am folosit unele care contineau mult ulei, astfel prin comparatie acestea nu mi-au depasit asteptarile. Voi scrie mai multe despre ele intr-un articol separat.

    Cat despre par. Am ajuns sa imi iau si Selsun-ul, sunt mici imbunatatiri, astept sa-l termin si apoi sa discut despre el. Mancarimile pot fi pe sistem nervos, un fel de dermatita seboreica grasa sau uscata in functie de felul cojitelor. Am observat atunci cand scalpul este uscat exista tendinta ca parul sa fie asfixiat de la radacina si sa cada fire intregi. De aceea e bine sa aplicam din cand in cand masti de hidratare. Mancarimile la mine sunt mai rare, atunci cand parul cere spalat.

    Iti multumesc :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

Din lumea necuvantatoarelor

     De-a lungul timpului am avut in grija doar pisici si pesti. Pestii mi s-au parut cei mai sensibili, daca mediul in care traiesc nu este unul echilibrat apar boli, devin apatici. Alimentatia este foarte importanta si am mai scris despre asta , este importanta indiferent ca vorbim de oameni sau de animale, iar astazi va invit sa cititi povestea Oanei si animalutelor ei pe care am rugat-o sa ne impartaseasca din experienta sa cu cititorii blogului.  Toto, Oachi Mara si Porto        Ei bine, am animăluțe de când mă știu, mai exact de pe la 4 ani și îmi petreceam timpul î n casa cu curte a bunicilor mei din Galați. Încă de pe atunci (când nu exista mâncarea granule sau umedă specială pentru animale) existau formule sănătoase de hrană gătită pentru câini și pisici, care culmea trăiau sănătoși ani mulți, cățeii chiar până la 20-21 de ani. Un singur lucru mi-a spus atunci bunicul, v ă z â ndu-m ă că dau bomboane cățeilor din curte: Nu dulciuri! Niciodată! Sunt otravă

Thank you Michael Bolton for a great show!

2013 mi-a adus multe lucruri bune, pe cele rele vreau sa le dau uitarii, iar la un sfarsit de an exceptional nici nu mi-am imaginat de asemenea amploare. Vazusem cu cel putin o luna inainte ca va participa la Revelionul din aer liber Michael Bolton in Galati cu sprijinul primariei. Mi-am zis ca e o farsa. Nu stabilisem nimic pentru Revelion, voiam doar sa fiu cu sotul meu, sa dansam, sa am parte de liniste... si am avut! Am fost atat de... incat nu am cuvinte, completati voi! Poate pentru ca sunt racita si am dureri crunte de cap, poate ca acea senzatie nici nu poate fi descrisa in cuvinte. Am dansat, am aplaudat, am ovationat. Sufletul meu a fost hranit! Atat pot spune!

Basca, papion si paiete

In Londra am purtat buline, ieri am scos fusta la pozat, iarna stiti ca nu renunt la culori asa ca iata inca o tinuta in stilul meu caracteristic.  Fusesem anuntata ca vom avea parte de soare, mai cald teoretic, practic puteam raci cu propriile maini o sticla de bere insa nu imi era frig incat sa dau bir cu fugitii. Ne-am si distrat. O helanca gri din lana cu fusta conica verde din paiete insir pe pat, ma gandesc la jacheta neagra din imitatie de piele insa blazerul reiat il gasesc mai potrivit, urmeaza papionul, basca si in final geanta si cizmele. Gavroche style, glamour. Eu m-as prezenta asa la birou. Machiajul ochilor mi-a luat timp cel mai mult.