Treceți la conținutul principal

Testat: Uleiul de corp Jovis


Descriere:

Uleiul de corp Jovis are la baza doua dintre cele mai renumite si eficiente uleiuri pentru ingrijire, uleiul de migdale dulci de uleiul de samburi de caise, care iti vor lasa pielea matasoasa, fina si parfumata, restabilind nivelul de hidratare pana si pentru cea mai uscata pielea. Uleiurile esentiale naturale din compozitie ii confera si veleitati aromaterapeutice astfel incat un masaj cu uleiurile Jovis poate calma si relaxa, energiza si stimula concentrarea sau induce o buna dispozitie.
Uleiul de corp se intinde si se absoarbe repede, lasand in urma un discret luciu satinat si o piele de matase. O cantitate mica acopera o suprafata mare de piele, fiind astfel si foarte spornic.

Recomandari & Contraindicatii:
  • Pentru femei insarcinate sau care alapteaza si pentru bebelusi recomandam uleiul in varianta fara parfum.
  • Uleiurile de corp care contin ulei essential de lamaie nu sunt recomandate inainte de expunerea la soare.
  • Pentru copii recomandam uleiul cu lavanda (sau cel fara parfum), potrivit pentru un masaj inainte de culcare care sa induca un somn linistit.
  • Inainte de folosirea produsului recomandam testarea pe o portiune mica de piele, pentru a vedea daca ai alergie la vreunul dintre ingredient.
  • Recomandam pastrarea produsului la loc uscat si ferit de razele soarelui sau caldura excesiva.


Ingrediente: ulei de migdale dulci, ulei de samburi de caise, *uleiuri esentiale, vitamina E.
Tip de piele: toate tipurile de piele
Volum: 150 ml
Pret: 30 lei
Il gasiti: aici.

    Pro: intra treptat in piele, se intinde foarte bine facand masajul o experienta foarte placuta, calmeaza iritatiile, datorita si lavandei, relaxant, detensionant. Aplicat pe pielea uscata si umeda.
Recipient si pompita ok, poate fi blocata pentru transportarea lui. Pret ok.

Contra: cantitatea prea mare pentru termenul de valabilitate,
             mi-a expirat (mai) si nu am reusit sa il termin(cumparat in decembrie);
             nu inmoaie bataturile, pentru asta folosesc untul de shea.

L-as recumpara daca as comanda cu altcineva si sa impartim cantitatea sau ideal sa fie comercializat in sticlute mai mici.

Comentarii

  1. n-am incercat inca uleiurile de acest tip; adevarul e ca mereu am impresia ca ar ramane pe haine..totusi cred ca cu cele de calitate nu se intampla asa...

    RăspundețiȘtergere
  2. L-am folosit doar seara si nu a patat pijamaua sau cearceaful.
    E ideal pentru masaj. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. 150 ml ti se pare prea mult? eu folosesc uleiurile dupa dus, in loc de lotiune de corp, imi mai fac uneori si scrub (ulei + zat de cafea), asa ca le consum destul de repede. Si ele expira cu adevarat atunci cand incep sa miroasa a ranced... ori uleiul de migdale nu rancezeste prea repede.

    RăspundețiȘtergere
  4. Folosindu-l doar pentru masaj si dupa epilat, da, mi s-a parut prea mult. Nu isi schimbase mirosul dar mi-a fost teama sa-l folosesc expirat.
    Ca lotiune de corp, pentru hidratare, nu ma multumeste pe deplin precum untul de shea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu am avut un ulei de corp care desi imi placea nu l-am putut termina si intre timp a expirat :(

    Te pup si multumesc pentru review!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

Din lumea necuvantatoarelor

     De-a lungul timpului am avut in grija doar pisici si pesti. Pestii mi s-au parut cei mai sensibili, daca mediul in care traiesc nu este unul echilibrat apar boli, devin apatici. Alimentatia este foarte importanta si am mai scris despre asta , este importanta indiferent ca vorbim de oameni sau de animale, iar astazi va invit sa cititi povestea Oanei si animalutelor ei pe care am rugat-o sa ne impartaseasca din experienta sa cu cititorii blogului.  Toto, Oachi Mara si Porto        Ei bine, am animăluțe de când mă știu, mai exact de pe la 4 ani și îmi petreceam timpul î n casa cu curte a bunicilor mei din Galați. Încă de pe atunci (când nu exista mâncarea granule sau umedă specială pentru animale) existau formule sănătoase de hrană gătită pentru câini și pisici, care culmea trăiau sănătoși ani mulți, cățeii chiar până la 20-21 de ani. Un singur lucru mi-a spus atunci bunicul, v ă z â ndu-m ă că dau bomboane cățeilor din curte: Nu dulciuri! Niciodată! Sunt otravă

Jocuri pentru copiii din noi

Bine v-am regasit! Cel mai usor comunicam, ne apropiem, mai ales de copii, prin joc. Gustul pentru joc de mic se formeaza, si pentru citit, si pentru cultura, agricultura. [hihi] Eh, s-ar fi putut citi mai mult daca parintii ne deschideau pofta, cine stie. Cartile din biblioteca noastra stateau dincolo de geamuri, in sufrageria-sanctuar, iar mamei nu-i placea sa lasam urme, isi imagina ca doar rasfoim in cautare de imagini colorate. Pe deoparte asa si era, pe de alta imi pastram o carte sub perna si o citeam cand prindeam un moment de liniste. Nu pot citi cand e galagie, cu muzica, nici macar una pe care sa o aud eu, in casti. Trebuie sa aud vocea povestitorului, uneori ma trezeam ca obosesc, dar nu-mi erau ochii, ci pentru ca nu mai eram curiosul ci domnita care alerga prin padure. Ma amuza copios transformarea asta, iar cartile care imi dadeau acea stare le mai citeam inca o data. Unele carti imi place sa le citesc cu voce tare, imi place si sa-i citesc cuiva... Ei, dar pana sa

Biertan si Viscri

 "Eu cred ca vesnicia s-a nascut la sat. Aici orice gand e mai incet, si inima-ti zvacneste mai rar, ca si cum nu ti-ar bate in piept, ci adanc în pamant undeva." - Lucian Blaga, Sufletul satului