Treceți la conținutul principal

Ultima lotiune cu protectie solara testata!

Vara e pe trecute(si recipientul), si chiar daca vine toamna, soarele inca se tine bine sus si protectia impotriva radiatiilor ar fi bine sa nu inceteze in nici un sezon, in intervalele orare critice. In ultima perioada, un an si ceva, nici nu mai stiu, memoria parca ma lasa.. am folosit lotiunea Iwostin Solecrin cu spf 30, iar astazi va prezint un scurt review.
 
Prefer sa folosesc atunci cand merg la plaja lotiuni care sa se absoarba usor si sa nu lase un strat lipicios sau albicios la nivelul pielii. Aceasta lotiune la textura se aseamana cu sudocrem ce necesita masare pana la disparitia aspectului albicios. intra ceva mai greu in piele, daca e sa fac comparatie cu lotiunea spray cu ananas de la Elmiplant folosita anterior sau orice alta crema cu spf. Nu imi plac mirosurile puternice.

O folosesc dupa hidratarea corpului si a fetei si niciodata nu o inlocuiesc. Apelez doar cand ies dupa ora 10 sau ma prinde amiaza pe afara. La plaja ma expuneam dimineata pana in ora 10-11 si (poate)reveneam pe plaja dupa ora 16:30. Uneori nici nu mai trebuia sa o reaplic. Anul asta nu am stat la plaja, doar la Lacu Sarat am mers pentru namol fix doua ore. In perioada de varf draguta bluza turcoaz de imi oferea un plus (mic) de protectie. Asa s-a nimerit sa nu ma bronzez si nici ca-mi pare rau. Vacanta la munte fara crema a fost singurul pacat nevoit si ca sa ma invat minte, de la sandalele romane mi-am tras un bronz, doar la picioare/labe, de mi's ca o zebra urbana. Sa va arat ?
 Ca tot vorbii de vacanta visez cu ochii deschisi la mare si sper ca pana la sfarsitul anului sa calc nisipul si sa simt din nou briza ei.

Depinde de unde o cumparati, pretul variaza intre 35 lei, o gasiti si online, pana la 49 lei. 100ml.
 
Ingrediente active:
ANTILEUKINE 6®
Vitamina E
Apa termala

Filtre UV fotostabile:
Dioxid de titan
Tinosorb® M
Tinosorb® S
Parsol® 1789
 
 
 
Acestea sunt ingredientele lotiunii si aceasta este parerea mea. Nu am avut vreo reactie adversa de la nici un ingredient, aceasta fiind valabila si pentru consort. Inca nu s-a lasat convins sa-l dau peste tot din zonele expuse, cel mai dificil loc ar fi fata si gatul. Cu toate acestea nu scapa sa nu-l dau pe partile inalte: frunte, nas, pometi, umeri, ceafa, partea superioara a spatelui.
 
Aveti si voi un asemenea copil, am vrut sa zic partener ? :D
 
P.S: M-au tinut departe de voi niste ardei si rosii care au avut nevoie de suport in drumul lor spre un bulion numai bun la iarna!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

Din lumea necuvantatoarelor

     De-a lungul timpului am avut in grija doar pisici si pesti. Pestii mi s-au parut cei mai sensibili, daca mediul in care traiesc nu este unul echilibrat apar boli, devin apatici. Alimentatia este foarte importanta si am mai scris despre asta , este importanta indiferent ca vorbim de oameni sau de animale, iar astazi va invit sa cititi povestea Oanei si animalutelor ei pe care am rugat-o sa ne impartaseasca din experienta sa cu cititorii blogului.  Toto, Oachi Mara si Porto        Ei bine, am animăluțe de când mă știu, mai exact de pe la 4 ani și îmi petreceam timpul î n casa cu curte a bunicilor mei din Galați. Încă de pe atunci (când nu exista mâncarea granule sau umedă specială pentru animale) existau formule sănătoase de hrană gătită pentru câini și pisici, care culmea trăiau sănătoși ani mulți, cățeii chiar până la 20-21 de ani. Un singur lucru mi-a spus atunci bunicul, v ă z â ndu-m ă că dau bomboane cățeilor din curt...

Pestera si manastirea Polovragi

Biertan si Viscri

 "Eu cred ca vesnicia s-a nascut la sat. Aici orice gand e mai incet, si inima-ti zvacneste mai rar, ca si cum nu ti-ar bate in piept, ci adanc în pamant undeva." - Lucian Blaga, Sufletul satului