Treceți la conținutul principal

Rochia si papionul rosu

De cu seara suvita cu suvita rula meticulos parul pentru ziua urmatoare, Ariadna, fata cu parul roscat si cu gusturi old-fashion. Geamurile erau larg deschise si aerul ce impingea draperiile vaporoase odata cu mirosul de tei racorea camera inalta. Atmosfera era calma si plina de visare, Ariadna dansa in mintea ei valsul de demult sub norul parfumului aplicat dupa baia de mai devreme. Nici nu auzea suierul dezlantuit al ceainicului.


Se pregatea pentru marele bal, pentru intalnirea cu iubitul ei si ocazia poate unica de a participa si dansa la un astfel fascinant eveniment.
Rochia de bal a ales-o acum cateva luni in urma, ce ar putea face seara mai memorabila decat sa porti o rochie eleganta care sa te faca sa fii in centrul atentiei. Pornind de culorile preferate si stilurile de rochie care i se potrivesc intr-un final a ales-o si o lasa in mister pana in momentul in care al ei partener va veni ca sa o ieie, se stinsese lumina.
A doua zi dupa cateva telefoane, haine aruncate pe patul nefacut, alergand desculta prin casa sa aranjeze camera de la parter de primit oaspeti si apoi se cocota in pat pentru cateva ore in rezolvarea unor acte.

Veni timpul sa se imbrace, isi aranja parul, machiajul si ultimele detalii cand soneria anunta prezenta lui Alexandru. Ca deobicei alerga desculta si amandoi amutira cand usa se deschisese. Aratau ca Sisi si Franz Joseph, amandoi frumosi radiau dincolo de rochia alba. Inalt, la costum, Alex avea papionul de un rosu burgund asortat la rujul ei. S-au imbratisat indelung si apoi ii facu ei un semn sa se aseze sa o ajute cu pantofii. Chicoti ca un copil mereu pus pe sotii si ii spusese ca va fi o noapte magica.
Cu toate ca rochiile de astazi nu se incadreaza in gusturile ei, a reusit sa gaseasca una care sa se apropie si in care sa se simta bine.
Care rochie credeti ca se potriveste mai bine povestii de astazi dintre rochiile albe de bal prezentate de pe Persunmall?


***

In the evening, strand by strand meticulously rolling the hair for the next day, Ariadna, the reddish haired girl with old-fashion taste. The windows were wide opened and the air is pushed the vaporous drapes along with linden tree scent cooling off the high room. The atmosphere was calm and dreaming, Ariadna dancing in her mind the old waltz under a cloud of perfume applied after the earlier bath. Nor heard the teapot whistling.

She was preparing for the major ball, for meetings with her love and maybe the only opportunity to participate and dance to such a fascinating event. The prom dress has been chosed a couple months ago, what could make the evening more memorable when wearing an elegant dress that will make you be the center of attention. Starting from favorite colors and styles of dress that fit her, finally picked it up and leaves it in mystery when her partner will come... the lights in the house had been closed.
The day after a few phone calls, clothes thrown on the bed unmade, running barefoot through the house to arrange the room on the ground floor for guests and then returning in bed for several hours in resolving some papers.

The time had come to dress, fix her hair, makeup and the latest details when bell announces the presence of Alexander. As always run barefoot... both fell silent when the door is opened. Looks like Sisi and Franz Joseph, both radiated beyond the beautiful white dress. High in costume, Alex had a burgundy bow tie matched her lipstick to. They hugged her long and then, striking a sign to sit down to help with the shoes. She giggled like a child as always playful and told it will be a magical night.
Although today's the dresses do not fit into her tastes, managed to find one that is coming and they feel good.

Which Persunmall dress from this white prom dresses presented do you think fits better with my story?

xoxo

Comentarii

  1. Din cele 7 rochii albe imi place nr 5 , din cele 4 imi place nr 1 :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Categoric votez cu cele din poza de jos, iar daca ar fi sa imbrac una, as alege nr. 1 sau nr. 3.. cu inclinatie spre nr. 3..

    RăspundețiȘtergere
  3. Ador rochițele albe ! Îmi place a doua din stânga :)

    RăspundețiȘtergere
  4. din cele 4 de jos as alege dar nu stiu daca 1, 3 sau 4 <3

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca tot ai pomenit de printesa Sisi, e clar ca a doua serie de rochii corespunde povestii tale. Imi place cea cu rosu si talia sub sani.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu as alege nr. 4 din prima serie. Cu siguranta este altfel si iesi in evidenta cu o astfel de rochie.

    RăspundețiȘtergere
  7. :) Intru si eu in povestea ta si optez pentru nr 7 din primul colaj si nr 3 din cel de-al doilea!

    Pupici, Mihule!
    O seara frumoasa!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  8. Mie imi plac toate la nebunie, dar cel mai mult nr 1 din primul colaj.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ah, ce frumos ai povestit! :)
    Rochia 4 din prima serie e preferata mea.

    RăspundețiȘtergere
  10. Vai, cat sunt de frumoase! Cel mai mult imi plac cele din a doua sectiune, mai ales cea cu imprimeu rosu si brau brodat cu margele. Este absolut superba!

    RăspundețiȘtergere
  11. M-am indragostit de rochita nr 5 din prima serie. Sexy si atat de eleganta... Wow!
    Din cea de-a doua serie rochita nr 2 este speciala. Atat de frumoasa... Love it. :)

    RăspundețiȘtergere
  12. So beautiful selection!
    amazing dresses!

    RăspundețiȘtergere
  13. These dresses are absolutely exquisite!Thanks for stopping by sweety!

    RăspundețiȘtergere
  14. Ce rochite frumoase ai ales :X

    Pupici

    shoeper-women.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  15. i love the story very interesting. Cute dresses too

    http://fashioncadet.com/
    www.alwand.co.uk

    RăspundețiȘtergere
  16. Din prima serie, aş zice rochia 1 sau cea din mijloc.

    RăspundețiȘtergere
  17. Ce poveste frumoasa ai compus. <3
    7, 3 si 4 ar fi alegerile mele.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  18. They have quite the collection of beautiful dresses:)!

    RăspundețiȘtergere
  19. Daca tot e Sissi, cred ca prima tochie din al doilea colaj a ales-o!
    Zi faina! :))

    RăspundețiȘtergere
  20. Cea din mijloc, din primul colaj e cea la care m-am gandit eu;)

    RăspundețiȘtergere
  21. Buna Mihaela!
    Toate rochiile sunt grozave...dar consider ca rochia aleasa de personajul feminin al povestii tale este prima rochie din colajul nr2
    Te pup si sa ai o dupa-amiaza excelenta!

    RăspundețiȘtergere
  22. wow, i love this beautiful collection!
    love it

    brazilian greetings
    http://newdaynewdress.wordpress.com
    xx

    RăspundețiȘtergere
  23. So beautiful dresses - they all are very very special! Love from Munich,

    Vanessa
    www.pureFASHION.tv

    RăspundețiȘtergere
  24. Oh, so so gorgeous. I am just so addicted to all this elegance! These white gowns are sensational.
    Miss Margaret Cruzemark
    http://margaretcruzemark.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

Din lumea necuvantatoarelor

     De-a lungul timpului am avut in grija doar pisici si pesti. Pestii mi s-au parut cei mai sensibili, daca mediul in care traiesc nu este unul echilibrat apar boli, devin apatici. Alimentatia este foarte importanta si am mai scris despre asta , este importanta indiferent ca vorbim de oameni sau de animale, iar astazi va invit sa cititi povestea Oanei si animalutelor ei pe care am rugat-o sa ne impartaseasca din experienta sa cu cititorii blogului.  Toto, Oachi Mara si Porto        Ei bine, am animăluțe de când mă știu, mai exact de pe la 4 ani și îmi petreceam timpul î n casa cu curte a bunicilor mei din Galați. Încă de pe atunci (când nu exista mâncarea granule sau umedă specială pentru animale) existau formule sănătoase de hrană gătită pentru câini și pisici, care culmea trăiau sănătoși ani mulți, cățeii chiar până la 20-21 de ani. Un singur lucru mi-a spus atunci bunicul, v ă z â ndu-m ă că dau bomboane cățeilor din curte: Nu dulciuri! Niciodată! Sunt otravă

Thank you Michael Bolton for a great show!

2013 mi-a adus multe lucruri bune, pe cele rele vreau sa le dau uitarii, iar la un sfarsit de an exceptional nici nu mi-am imaginat de asemenea amploare. Vazusem cu cel putin o luna inainte ca va participa la Revelionul din aer liber Michael Bolton in Galati cu sprijinul primariei. Mi-am zis ca e o farsa. Nu stabilisem nimic pentru Revelion, voiam doar sa fiu cu sotul meu, sa dansam, sa am parte de liniste... si am avut! Am fost atat de... incat nu am cuvinte, completati voi! Poate pentru ca sunt racita si am dureri crunte de cap, poate ca acea senzatie nici nu poate fi descrisa in cuvinte. Am dansat, am aplaudat, am ovationat. Sufletul meu a fost hranit! Atat pot spune!

Basca, papion si paiete

In Londra am purtat buline, ieri am scos fusta la pozat, iarna stiti ca nu renunt la culori asa ca iata inca o tinuta in stilul meu caracteristic.  Fusesem anuntata ca vom avea parte de soare, mai cald teoretic, practic puteam raci cu propriile maini o sticla de bere insa nu imi era frig incat sa dau bir cu fugitii. Ne-am si distrat. O helanca gri din lana cu fusta conica verde din paiete insir pe pat, ma gandesc la jacheta neagra din imitatie de piele insa blazerul reiat il gasesc mai potrivit, urmeaza papionul, basca si in final geanta si cizmele. Gavroche style, glamour. Eu m-as prezenta asa la birou. Machiajul ochilor mi-a luat timp cel mai mult.