Treceți la conținutul principal

Testat: Sapunurile Herbaria

Weekendul mi l-am dedicat casei si iesitului afara, chiar si la 2 noaptea, am gatit mai mult, am pus zahar peste cateva kg de visine -samburii au fost scosi- pentru dulceata, am alergat, chiar daca nu in Crossul Sanatatii organizat la Galati, iar duminica putin tenis. Trecuse un an de cand nu am mai jucat. Si uite de aceea nu am mai scris nimic. Va recomand filmul Lincoln Lawyer, mi-a placut filmul inclusiv melodiile din el, m-am bucurat de viata, iar azi va prezint doua sapunuri.

O scurta descriere a sapunurilor:
Sunt realizate la Valenii de munte, jud. Prahova, in satul Batrani mai exact. Contin doar uleiuri esentiale si foarte importanta este ca saponificarea se face cu lesie din cenusa si nu cu soda caustica, ca si reteta originala de acum aproximativ 2500 de ani.
Sapunurile sunt ambalate in hartie manuala, impregnata cu frunze de menta si sigilate cu o pecete de lut ars.
Atat productia sapunului cat si ambalarea se realizeaza manual pentru ca produsul sa nu intre in contact cu nimic chimic pentru a-si pastra in totalitate proprietatile.
"Sapunurile din gama Herbaria au preluat energia pozitiva a fiecărui ingredient in parte (ulei natural, ulei esenţial, ceai proaspăt…,) ales cu deosebita grija si aşezat unde-i este locul, aducând omagiu omului modern care doreşte sa se întoarcă la natura si simplitate cu o prestanţa deosebita si într-o perfecta siguranţa de sine. Aceste săpunuri îsi asuma un aer sofisticat dar cu formule simple sănătoase încercând sa împletească o combinaţie de mare ţinuta a simplului si modernului cu bunul gust si îndrăzneala. Sunt făcute sa se învirta pe o orbita cereasca proprie, lenta, fascinanta, ademenindu-te încet sa te scufunzi in adâncurile lor. Daca le urmezi...te trezeşti prins in încâlcita lor pânza de păianjen si chiar după ce ies pe nesimţite din scena, amintirea lor iti stăruie in minte semnul cert ca devii dependent de ele."
Cu ocazia sposorizarii a unuia dintre giveawayurile aniversare, Dana mi-a propus sa testez doua sapunuri inainte de lansare:
  • Sapun natural Herbaria cu musetel
  • Sapun natural Herbaria cu cafea
Sapunurile Herbaria, evident pornind de la ce am testat, m-au impresionat incepand de la material si ambalare, grija la detalii, inclusiv la modul de prezentare a sapunului in sine.



Sapun natural Herbaria cu musetel
- bland si eficient
- cremos si hidratant
- un miros dulceag in care se simte musetelul, foarte subtil
Ingredientele le puteti citi din imaginea a treia, privind produsul in colaj puteti vedea faptul ca nu face multa spuma insa e un deliciu pentru corp. Florile de musetel se duc complet dupa 5-6 utilizari a sapunului, desigur poate mult mai repede daca e sapunita pielea doar pe acea parte. Este spornic si nu usuca pielea.

Sapun natural Herbaria cu cafea

Un sapun exfoliant cu un continut scazut de granule de cafea, il face extrem de bland potrivit chiar si pielii sensibile fara a o zgaria. Cu o spuma bogata curata pielea si o lasa fina si hidratata, tonifiata. Mi se pare ca are un miros mai masculin, discret, nu foarte bine definit. Un cocktail de arome subtil perceptibile cel face potrivit celor dornici de sapunuri cat mai putin ”parfumate”. Il recomand tuturor tipurilor de piele. Ingredientele le puteti citi din imaginea a treia. Nu usuca pielea dar nu ai acelasi sentiment dupa un sapun cremos. La fel de spornic, asadar, le folosesc in continuare cu placere.

Pentru informatii si comenzi puteti apela 0724.050.955-Dana Ianache, pe facebook sau pe  bacania cu suflet.


Romwe revine cu reduceri, doua zile dedicate colantilor:
$19.99 Flash Sale on 200 Crazy Leggings
Valid dates: 06/18 – 06/20/2013
Hurry! Go: http://www.romwe.com/manage_activity/200+_leggings_flash_sale/



Mare grija la soare, astazi vor fi temperaturi mari.
Sa aveti o saptamana minunata!
xoxo

Comentarii

  1. O sa incerc pe cat posibil sa cumpar doar chestii "ok" cand vin in Romania, nu stiu daca ma pot limita doar la produse romanesti, dar cel putin o sa incerc sa le aleg pe cele mai sanatoase. O sa arunc un ochi pe site-ul lor, sa vad ce mai au.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti recomand sa-ti cumperi doar ceea ce crezi ca ti se potriveste, sunt produse bune de la atatea firme si tentatii incat cand e vorba de ales grea mai e decizia. :)

      Ștergere
  2. Lincoln Lawyer mi-a placut foarte mult. :)
    Ma tenteaza sapunul cu cafea (normal ;))).
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Notez filmul pe listă că am cam intrat în pană de idei la capitolul filme.
    Îmi plac enorm săpunurile astea - modl de realizare, păstrarea tradiţiei, grija la detalii.

    RăspundețiȘtergere
  4. se vede marea grija in realizarea lor !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce frumos sunt ambalate! :D
    Cel cu cafea imi atrage atentia, insa imi place mult cum arata si cel cu musetel.
    Sa le folosesti cu placere in continuare!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumim de review! :-*
    M-ar tenta amandoua sapunuri :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce frumos sunt ambalate !
    Imi place cum arata cel cu musetel :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Filmul Lincoln Lawyer este unul din filmele mele preferate! Cat despre sapunuri, personal nu le-am incercat insa arata bine ;).

    www.101FashionStreet.com

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi place ideea de a folosi un sapun handmade chiar daca nu am facut-o niciodata. Pana acum. :)
    Filmul parca l-am vazut si mi-a placut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Urmeaza giveaway, asadar stai pe aproape poate iti surade norocul :)

      Ștergere
  10. Yummy, sunt imbietoare sapunurile! Le-as cumpara sa le pun in dulap printre haine, cum facea mama pe vremea cand eram copila

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Totusi nu au un miros puternic incat sa il simti cand umbli printre haine :)

      Ștergere
  11. iti marturisesc ca nu am folosit niciodata. pupp

    RăspundețiȘtergere
  12. Amandoua imi fac cu ochiul, esti foarte norocoasa ca ai avut ocazia sa le incerci. Ador sapunurile
    handmande. :D Am vazut ca la tine unul dureaza chiar si trei saptamani. Ei bine, la mine mult mai putin.

    RăspundețiȘtergere
  13. Interesant review-ul.Chiar eram curioasa cum sunt aceste sapunuri

    RăspundețiȘtergere
  14. Nice products

    http://www.cultureandtrend.com/

    RăspundețiȘtergere
  15. Thank you for sharing, i like this kind of soap.

    xo
    Sam
    http://fabulouspetite.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  16. Imi place grija pentru ambalare...eu sunt atenta si la chestia asta.

    RăspundețiȘtergere
  17. l-as incerca pe cel cu musetel :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Vreau si eu! :((
    Crezi ca trimit si afara sapunurile?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred Minnie, doar daca ai pe cineva din Romania sa-ti trimita sau cand/daca vii tu.

      Ștergere
    2. Am intrebat producatorul si am primit raspunsul urmator:

      Bio MCN-Sapunuri Naturale-HERBARIA 9:53am Jun 19

      Putem expedia si in strainatate... trebuie doar sa vedem ce presupune asta din pct de vedere al costurilor cu Posta Romana. Atat cam am reusit eu sa calculez pe site-ul lor ajungea in jur de 22 lei taxe postale pentru un kg(8 sapunuri).

      Ștergere
  19. La cat de frumos arata, le-as pastra nedesfacute :D

    RăspundețiȘtergere
  20. frumos articol,imi place,pe amandoua mi-ar place sa le incerc,la ce bine arata le-as pastra doar sa le miros toata ziua .

    RăspundețiȘtergere
  21. Iti multumim foarte mult Mihaela pentru prezentare si ne bucuram ca ti-au placutsapunurile noastre!
    Pentru cei interesati in acest week-end ne puteti gasi in Parcul Cismigiu ( va avea loc evenimentul Festivalul Internaţional de Folclor „Muzici şi Tradiţii în Cişmigiu” - 21-23 iunie) si la Curtea Veche (in spatele Hanului Manuc) unde va avea loc un eveniment organizat de Craii de la Curtea Veche - Fundafia Petre Tutea - 22-23 iunie

    Va asteptam cu drag pentru a simti pe viu aroma sapunurilor noastre si pentru a descoperi si celelalte produse manufacturate la Valenii de Munte :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

Din lumea necuvantatoarelor

     De-a lungul timpului am avut in grija doar pisici si pesti. Pestii mi s-au parut cei mai sensibili, daca mediul in care traiesc nu este unul echilibrat apar boli, devin apatici. Alimentatia este foarte importanta si am mai scris despre asta , este importanta indiferent ca vorbim de oameni sau de animale, iar astazi va invit sa cititi povestea Oanei si animalutelor ei pe care am rugat-o sa ne impartaseasca din experienta sa cu cititorii blogului.  Toto, Oachi Mara si Porto        Ei bine, am animăluțe de când mă știu, mai exact de pe la 4 ani și îmi petreceam timpul î n casa cu curte a bunicilor mei din Galați. Încă de pe atunci (când nu exista mâncarea granule sau umedă specială pentru animale) existau formule sănătoase de hrană gătită pentru câini și pisici, care culmea trăiau sănătoși ani mulți, cățeii chiar până la 20-21 de ani. Un singur lucru mi-a spus atunci bunicul, v ă z â ndu-m ă că dau bomboane cățeilor din curte: Nu dulciuri! Niciodată! Sunt otravă

Thank you Michael Bolton for a great show!

2013 mi-a adus multe lucruri bune, pe cele rele vreau sa le dau uitarii, iar la un sfarsit de an exceptional nici nu mi-am imaginat de asemenea amploare. Vazusem cu cel putin o luna inainte ca va participa la Revelionul din aer liber Michael Bolton in Galati cu sprijinul primariei. Mi-am zis ca e o farsa. Nu stabilisem nimic pentru Revelion, voiam doar sa fiu cu sotul meu, sa dansam, sa am parte de liniste... si am avut! Am fost atat de... incat nu am cuvinte, completati voi! Poate pentru ca sunt racita si am dureri crunte de cap, poate ca acea senzatie nici nu poate fi descrisa in cuvinte. Am dansat, am aplaudat, am ovationat. Sufletul meu a fost hranit! Atat pot spune!

Basca, papion si paiete

In Londra am purtat buline, ieri am scos fusta la pozat, iarna stiti ca nu renunt la culori asa ca iata inca o tinuta in stilul meu caracteristic.  Fusesem anuntata ca vom avea parte de soare, mai cald teoretic, practic puteam raci cu propriile maini o sticla de bere insa nu imi era frig incat sa dau bir cu fugitii. Ne-am si distrat. O helanca gri din lana cu fusta conica verde din paiete insir pe pat, ma gandesc la jacheta neagra din imitatie de piele insa blazerul reiat il gasesc mai potrivit, urmeaza papionul, basca si in final geanta si cizmele. Gavroche style, glamour. Eu m-as prezenta asa la birou. Machiajul ochilor mi-a luat timp cel mai mult.