Treceți la conținutul principal

Lany's - 6 ani de creatie vestimentara

“Tinuta este ceea ce prezinti lumii, in special in prezent, cand contactul uman este atat de scurt. Moda reprezinta un limbaj instant.” Miuccia Prada

Moda reprezinta „ce se poarta”, eleganta „cum se poarta”. Daca moda e schimbatoare, eleganta poate sa ne insoteasca toata viata. O femeie inteligenta stie sa se imbrace, dupa posibilitati, conform siluetei, varstei si ocaziilor, filtrand si alegand doar ceea ce i se potriveste, ceea ce-i da farmec, ceea ce vrea sa se spuna despre ea.


Casa de Moda Lany’s este concretizarea pasiunii pentru moda a creatoarei Ioana Rusu (actualmente Ioana Onaca), in 2007 infiintata.

Absolventa a sectiei de design vestimentar a Universitatii de Arta si Design din Cluj-Napoca, Ioana la 27 de ani deja a participat la numeroase evenimente cu colectiile sale, incepand cu lansarea brandului si a primei colectii Interbella inspirata din perioada interbelica, la Balul Operei si la Bucharest Fashion Week in 2009, cu colectia Fluid Origami inspirata dintr-un curent chinezesc, in culori aprinse, imbinand simplitatea si functionalitatea  intr-un concept retro-avangardist.  A primit premiul "Cel mai bun tanar designer roman" acordat de Romanian Fashion Week in 2012. Acestea fiind doar cateva exemple.


“Designul inseamna provocarea constanta de a balansa confortul cu luxul, utilul cu frumosul.” Donna Karan



Brandul Lany's inseamna in primul rand calitate, forma perfectionata de atentia acordata detaliului.  Si-a propus sa transforme strada, locul de munca, timpul liber in cel mai mare podium de prezentare, brodand pe marginea nevoilor si aspiratiilor. Un plan destul de ambitios.

Tinutele Lany’s  se adreseaza femeii stilate, sofisticate, glamour, dornica in a-si etala feminitatea. In acest atelier la inceput s-au creat doar piese unicat, marea majoritate facandu-se la comanda, iar in timp s-a ajuns sa se realizeaza o linie pret-a-porter si o linie de rochii de gala. Colectii cu haine in serii limitate. De asemenea puteti si o sectiune de Outlet. Preturile sunt pentru toate buzunarele. Materialele folosite sunt in mare parte naturale: matase si bumbac. 

Pe designerul Ioana Onaca o gasim la urmatoarele adrese din Cluj-Napoca :
Strada Scortarilor nr 26, Strada 21 Decembrie 1989 si Piata Marasti, etaj 1;
atelier str. Buftea nr. 2 Cluj-Napoca.
contact@lanys.ro
comenzi@lanys.ro

Mai multe detalii, precum si preturile produselor, puteti gasi online pe Lany's.ro cat si pe Facebook.

xox

Comentarii

  1. super creatiile :X

    http://frombeautywithlove.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Oh so beautiful! All them! I love particularly the green one, the pink one and the red one!! <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Rochita de sub geaca rosie imi place mult!

    RăspundețiȘtergere
  4. Luxurious dresses from the fashion show and thanks for sharing all the other outfit honey, xoxo.

    RăspundețiȘtergere
  5. Brilliant, love it all!
    Laura. xx

    www.stylishvue.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  6. Rochiile din ultimul colaj mi se par pur si simplu delicioase. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. great pieces. I like them all.

    xo
    Sam
    http://fabulouspetite.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  8. Thank you for commenting on my blog.
    Lovely post, love the clothes.
    Let me know if you would like to follow each other. (:

    Love,
    Anushka Makar
    Check my new post out - http://eleganzadubai.blogspot.ae/2013/09/the-oval-body-shape.html

    RăspundețiȘtergere
  9. Da, au lucruri superbe... rochita mea favorita e de la ei: http://diana.doubleweb.ro/cheerful-dress-lanys-fashion-house/

    http://diana.doubleweb.ro/printed-sunday/

    RăspundețiȘtergere
  10. Foarte dragute rochitele, si culorile ma atrag,merci de informatie!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

Din lumea necuvantatoarelor

     De-a lungul timpului am avut in grija doar pisici si pesti. Pestii mi s-au parut cei mai sensibili, daca mediul in care traiesc nu este unul echilibrat apar boli, devin apatici. Alimentatia este foarte importanta si am mai scris despre asta , este importanta indiferent ca vorbim de oameni sau de animale, iar astazi va invit sa cititi povestea Oanei si animalutelor ei pe care am rugat-o sa ne impartaseasca din experienta sa cu cititorii blogului.  Toto, Oachi Mara si Porto        Ei bine, am animăluțe de când mă știu, mai exact de pe la 4 ani și îmi petreceam timpul î n casa cu curte a bunicilor mei din Galați. Încă de pe atunci (când nu exista mâncarea granule sau umedă specială pentru animale) existau formule sănătoase de hrană gătită pentru câini și pisici, care culmea trăiau sănătoși ani mulți, cățeii chiar până la 20-21 de ani. Un singur lucru mi-a spus atunci bunicul, v ă z â ndu-m ă că dau bomboane cățeilor din curte: Nu dulciuri! Niciodată! Sunt otravă

Thank you Michael Bolton for a great show!

2013 mi-a adus multe lucruri bune, pe cele rele vreau sa le dau uitarii, iar la un sfarsit de an exceptional nici nu mi-am imaginat de asemenea amploare. Vazusem cu cel putin o luna inainte ca va participa la Revelionul din aer liber Michael Bolton in Galati cu sprijinul primariei. Mi-am zis ca e o farsa. Nu stabilisem nimic pentru Revelion, voiam doar sa fiu cu sotul meu, sa dansam, sa am parte de liniste... si am avut! Am fost atat de... incat nu am cuvinte, completati voi! Poate pentru ca sunt racita si am dureri crunte de cap, poate ca acea senzatie nici nu poate fi descrisa in cuvinte. Am dansat, am aplaudat, am ovationat. Sufletul meu a fost hranit! Atat pot spune!

Basca, papion si paiete

In Londra am purtat buline, ieri am scos fusta la pozat, iarna stiti ca nu renunt la culori asa ca iata inca o tinuta in stilul meu caracteristic.  Fusesem anuntata ca vom avea parte de soare, mai cald teoretic, practic puteam raci cu propriile maini o sticla de bere insa nu imi era frig incat sa dau bir cu fugitii. Ne-am si distrat. O helanca gri din lana cu fusta conica verde din paiete insir pe pat, ma gandesc la jacheta neagra din imitatie de piele insa blazerul reiat il gasesc mai potrivit, urmeaza papionul, basca si in final geanta si cizmele. Gavroche style, glamour. Eu m-as prezenta asa la birou. Machiajul ochilor mi-a luat timp cel mai mult.