Treceți la conținutul principal

Noutati de tot felul

Cum am amanat putin postarea cu colectia de rujuri pentru a vi le prezenta complet si pe buze, am profitat de faptul ca aveam poze cu canapeaua, ultimele cumparaturi in materie de haine, etc. Stiu ca si acestea sunt asteptate.


Acum ceva timp am primit din partea Danielei de la Dragonfly-Accessories un inel lucrat manual din argila polimerica cu cadrul din bronz si diametrul de 16 mm. Micut, finut, potrivit degetelor mele subtiri asa cum mi-a recomandat.
Rochia verde de la theITem.co este foarte delicata si confortabila, cat de chic veti vedea de asemenea in viitorul apropiat. Este maxi, este ravasitoare... si ma opresc aici. Voi aruncati o privire pe noua colectie de toamna a Gabrielei Ciobanu.
Cele doua rochite de pe verticala de pe Dy Fashion, prima imi este maricica si trebuie sa o modific, iar a doua este mai frumoasa decat parea pe site si imi vine foarte bine. Trebuie sa v-o arat, pe ambele, ca si cea cu flori are niste pliuri superbe!
De pe Romwe mi-am achizitionat in ultimul timp o rochita neagra: Black Different Material Stitching Dress, cu partea superioara din piele artificiala si cea de jos din chiffon cu decupari laterale. O fusta plisata in culori pastel: Asymmetric Tie-dye Galaxy Skirt, inca existenta pe site la un pret si mai mic si o pereche de dresuri albe cu un model tare simpatic, feminin: "Vertical Stripes&Dots" White Tights.
Camasuta V Neckline Blouse with Shiver Star Print and Chest Pockets este delicata la atingere, foarte draguta, se putea dedica mai multa atentie asupra finisarii in zona butonierelor. Cu un forfecut se rezolva atele care atarna. Voi vedea cum se comporta dupa spalare. Mi-am cumparat-o cu un voucher castigat pe blogul Nicoletei Buru.


Asta e prima portie de suc de rosii de pe anul asta, l-am facut cam gros, in sticlele de Redd's am facut ba cu busuioc, ba cu ardei iute. Dupa ce a fost turnat oparit in sticle a stat sub paturi vreo doua zile, iar acum frumusel in camara. Vreau sa fac si zacusca, bulion si zarzavat la borcan pentru ciorbe.

Adeziv pentru gene false, set  stampilat unghiile, instrument punctare cu doua capete diferite, paletar pentru culori/oje si un set de 15 pensule nail art de pe depozitul de frumusete. Le gasiti la reducere.

Jacheta Lany's in poze arata mai deschis la culoare datorita blitzului, este atat de frumoasa incat m-am indragostit iremediabil. Toamna de anul asta a devenit mai colorata si pot sari intr-un picior de bucurie pentru asta. hahaha Compozitia materialului e 67% bumbac si 33% poliester. Este un sacou tip tunica din bumbac captusit, foarte frumos lucrat. Vi-l recomand, pretul este foarte bun pentru o Casa de moda.


 Canapeaua fixa de 3 locuri ODETTE, mi-am imaginat-o pe un gri mai spre verde/masliniu, imi place, este lucrata atent si bine, e din SCAI ca si taburetele. Are picioarele din plastic iar asta nu imi prea convine pentru ca trebuie sa o iei pe sus si e grea nene! L210xA90xH86 cm Pret? 1015lei canapeaua si 67 lei taburetul. Pe site nu sunt cu lada de depozitare/capac insa taburetele au, iar comanda noi am dat-o in magazin dupa cum am mai spus pe baza unui voucher de la banca si am platit diferenta.
Patul dublu din PAL melaminat este parte componenta a dormitorului Kim care se gaseste pe site pe combinatia fag & crem, dar la cerere se poate face si pe schoko & crem cum am ales noi. Dar eu nu vad cremul in ecuatie, iar asta nu e o problema, "problema" e ca nu au respectat ce au spus. Acesta este de L165,2xA204,2xH70 cm si pe site exista optiunea de a alege pat de 140cm, cativa cm in plus conteaza. Nu s-a putut. L-am montat singuri caci aveam experienta cu alt pat, nu a fost greu, dar acesta nu era cu imbusuri ci are alt sistem mai greu de demontat/montat. 274 lei.
Placile pe care sta salteaua au niste gauri pentru a ajuta la aerisirea ei.
Sertarul inca nu l-am montat, sta cuminte pitit sub pat, s-a achizitionat separat. 102 lei.
Salteaua "Confort garanteaza caracteristici ergonomice suplimentare si un confort deosebit, este realizata cu materiale sofisticate", zice in descriere, este de L200xA160xH22 cu material din bumbac, la 510lei.
Caracteristici:
  • arcuri
  • inaltime 22 cm
  • miez elastic cu sarma de 2.5mm grosime h=135
  • borduri poliuretan
  • nervuri poliuretan
  • feltru 900 gr/mp
  • fata VARA: placa poliuretan 30mm, vata comin 900g/mp;
  • fata IARNA: placa poliuretan 30mm, vata din lana 300g/mp
  • husa matlasata cu vata minet 100 gr/mp prinsa cu lezarda
  • ambalaj folie
Este tare, pentru cei care vor sa se simta ca in puf nu e pentru ei, e pentru cei care au probleme cu coloana. Salteaua Relaxa, ma enerveaza ca are un miros plastic, nu imi aduc aminte sa fi patit si cu prima. Producatorii spun ca e normal si ca in timp dispare. Daca la aia de te puneai pe colt si se lasa in jos, salteaua asta nu se clatina in orice punct te-ai aseza, ca-n videoclipul cu Shakira cand danseaza cu unul in pat si barbat'miu era invidios pe patul lor :))) :

Multumesc tuturor pentru frumoasele colaborari!
Si va multumesc voua, dragi cititori, ca-mi sunteti aproape.

Noapte buna!
xoxo

Comentarii

  1. Dearest Mihaela, if Google translated correctly I hope really that you are recovered from your scaldings which you have got during boiling the tomatoe juice. In the past I boild my own tomato juice for the winter, too, but now I don´t took the time for this what maybe is a fault by myself. And the dresses and items which you show here are really great, especially I´m in love with the turquoise maxi dress and the wonderful red jacket!

    And if I further read correct you have a new bed which is perfect for your back and a comfortable new couch! Congrats for both, I hope you have many pleasure with them.

    Wish you a wonderful and happy weekend my dear friend <3

    xx from Bavaria/Germany, Rena

    www.dressedwithsoul.blogspot.de

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. I'm ok Rena, thank you so much for your thoughts. It was tiring because we had to move fast, the tomatoes had already been purchased by a day and quickly alter as we know, I worked in a team with my husband. I boiled it several hours
      until I could not stay awake and continued to work in the early morning in the next day.
      hugs!

      Ștergere
  2. Foarte frumoasa e rochita acea verde-smarald.M-am indragostit de ea.Kisses:*
    http://lifeontheheels.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa te bucuri de toate aceste minunatii cat mai mult timp.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt frumoase hainele :) Sa le porti cu drag ! :*

    RăspundețiȘtergere
  5. sa le folosesti sanatoasa pe toate! rochitele sunt tare dragute. am si eu lipiciul ala de gene dar din pacate nu ne-am inteles..pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. I love dresses ^^

    Kisses
    http://www.mademoisellemode.com/

    RăspundețiȘtergere
  7. Vai, dar ce te-ai mai innoit! Ti-ai luat o groaza!
    Sa le folosesti cu placere pe toate!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ultima camasuta mi-a atras atentia in mod deosebit. Sa te bucuri de toate, te pup!

    RăspundețiȘtergere
  9. Amazing!:)

    http://freshisyummy.blogspot.com/2013/09/applause.html

    RăspundețiȘtergere
  10. Hi Mihaela! The turquoise dress is great, love the color! Also the sofa looks so cosy. Hope you heal soon dear, so sorry for it! Kisses! xo

    RăspundețiȘtergere
  11. Wow, ce frumoasa e jacheta, ai toate motivele din lume sa fii entuziasmata. :) Sa le porti sanatoasa (hainutele prezentate in articol) si sa ne arati poze imbracata cu ele. :P Esti foarte harnicuta, Mihaela. :)
    Weekend placut in continuare. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anul asta mai putin, harnicuta, dar sper sa le fac pe toate incet :)
      Multumesc, la fel!

      Ștergere
  12. Super big haul,cum imi place mie :D.Sa le folosesti sanatoasa :*.Imi place tare mult inelul,e chiar finut :*.

    RăspundețiȘtergere
  13. Feel well soon sweety, thats a great clothing haul, love the teal blue dress.

    RăspundețiȘtergere
  14. Rochia neagra de la Romwe trebuie sa fie tare misto :X Sa le porti pe toate cu multa placere si sa te bucuri de toate lucruile pe care le-ai primit/achizitionat :D :*

    RăspundețiȘtergere
  15. hope you feel better!
    Laura. xx

    www.stylishvue.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  16. Frumoasa canapeaua, eu sunt in cautarea unui coltar deosebit. Imi place si jacheta rosie. Te pup!

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sufrageria/livingul nu ne-a permis un coltar datorita dimensiunilor mai mari decat o canapea. Sa fii atenta la dimensiunile locului unde doresti sa il pui si a ceea ce gasesti in magazin.

      Ștergere
  17. Wow ce de noutati! Imi place foarte mult jacheta aceea rosie. De abia astept sa o vad intr-un outfit! Mihaela esti o gospodina desavarsita, si bulion, acum si zacusca. (Fie vorba intre noi, asa mi s-a facut pofta de o zacusca). Deja imi imaginez camara voastra plina ochi cu bunatati. Sa te bucuri de toate lucrusoarele pe care le-ai primit sau cumparat! Canapeaua arata foarte bine. Cam pe vremea aceasta, anul trecut terminasem si noi de renovat si aranjat. :) Salteaua Relaxa e destul de confortabila si mirosul trece dupa o vreme, iti spun din experienta.:)
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc pentru confirmare, ma ajuta cel putin psihic sa rabd. :*

      Ștergere
    2. Mirosul de la ambalaje al saltelei s-a dus, da, dupa 3 ani inca dormim foarte bine.

      Ștergere
  18. Ce de frumuseti ne-ai aratat! De-abia astept si OOTD-uri cu hainutele! Toate-s frumoase! Mi-a ramas in ochi rochita inflorata! Jacheta rosie are o nuanta vibranta!
    In ceea ce priveste canapeaua, e tare frumoasa, sigur e si confortabila, sa o stapaniti sanatosi si voiosi!

    Pupicei, Miha!
    Te imbratisez cu drag!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  19. Ce de frumuseti!

    Sa le folosesti cu placere pe toate :*

    RăspundețiȘtergere

  20. wowww lovee this post!!!
    love you dear friend♥
    New post on my fashion blog!!:)
    http://bfshion.blogspot.co.il/

    RăspundețiȘtergere
  21. Thank you for your comment !!
    I'm following you now and hope we could keep in touch!!

    http://fetish-tokyo.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  22. Great items dear! What about following each other?
    It would be great! xxx

    Nelslicious // Facebook // Bloglovin

    RăspundețiȘtergere
  23. Rochia lunga din prima poza e bestiala! Si inelul imi place mult, chiar ma gandeam sa merg maine (ca demult planuiam) in cautarea inelului "perfect", pe langa verigheta si engagement ring as vrea unul sa fie "my personal statement ring".. sa vad ce gasesc.. :)

    RăspundețiȘtergere
  24. wow, ce postare faina :). imi place mult geaca rosie si canapeaua :).

    RăspundețiȘtergere
  25. Foarte frumoase toate :) Sa te bucurii de ele! :-*
    pupici :-*

    RăspundețiȘtergere
  26. Ca un mic update:

    Canapeaua a suferit un mic accident, s-a urcat cu picioarele pe ea, voia sa dea jos perdeaua, s-a rupt o stinghie pe sub. Am decupat si am inlocuit-o.

    De pat nu sunt multumita 100%, scartaie si daca te intorci pe partea cealalta. Sertarul e greoi si greu de manevrat cand vreau sa spal sub pat, cred ca o sa-l tai in doua, il modific. Pe langa acesta am bagat sub pat doua cutii mari din plastic pe roti pentru lenjeriile de pat si prosoape, foarte, foarte utile.

    Alte impresii:
    - camasa cu stelute, produs chinezesc, purtata intens, s-a pastrat excelent♥
    - rochia neagra, purtata o singura data a devenit fusta, avem si postare
    - rochiei inflorate nu i-am taiat eticheta, e mare, giveaway scrie pe ea, nu merita sa stea inchisa.
    - fusta a fost daruita, forma asimetrica nu ma avantajeaza.
    - inelul, rochia verde si cea cu funda si fara bretele, inca la favorite.

    Jacheta, o ador!
    Adezivul pentru gene false l-am folosit o data, nu am pus eu genele perfect dar el si-a facut treaba.

    Va multumesc frumos! ♥

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

Din lumea necuvantatoarelor

     De-a lungul timpului am avut in grija doar pisici si pesti. Pestii mi s-au parut cei mai sensibili, daca mediul in care traiesc nu este unul echilibrat apar boli, devin apatici. Alimentatia este foarte importanta si am mai scris despre asta , este importanta indiferent ca vorbim de oameni sau de animale, iar astazi va invit sa cititi povestea Oanei si animalutelor ei pe care am rugat-o sa ne impartaseasca din experienta sa cu cititorii blogului.  Toto, Oachi Mara si Porto        Ei bine, am animăluțe de când mă știu, mai exact de pe la 4 ani și îmi petreceam timpul î n casa cu curte a bunicilor mei din Galați. Încă de pe atunci (când nu exista mâncarea granule sau umedă specială pentru animale) existau formule sănătoase de hrană gătită pentru câini și pisici, care culmea trăiau sănătoși ani mulți, cățeii chiar până la 20-21 de ani. Un singur lucru mi-a spus atunci bunicul, v ă z â ndu-m ă că dau bomboane cățeilor din curte: Nu dulciuri! Niciodată! Sunt otravă

Thank you Michael Bolton for a great show!

2013 mi-a adus multe lucruri bune, pe cele rele vreau sa le dau uitarii, iar la un sfarsit de an exceptional nici nu mi-am imaginat de asemenea amploare. Vazusem cu cel putin o luna inainte ca va participa la Revelionul din aer liber Michael Bolton in Galati cu sprijinul primariei. Mi-am zis ca e o farsa. Nu stabilisem nimic pentru Revelion, voiam doar sa fiu cu sotul meu, sa dansam, sa am parte de liniste... si am avut! Am fost atat de... incat nu am cuvinte, completati voi! Poate pentru ca sunt racita si am dureri crunte de cap, poate ca acea senzatie nici nu poate fi descrisa in cuvinte. Am dansat, am aplaudat, am ovationat. Sufletul meu a fost hranit! Atat pot spune!

Basca, papion si paiete

In Londra am purtat buline, ieri am scos fusta la pozat, iarna stiti ca nu renunt la culori asa ca iata inca o tinuta in stilul meu caracteristic.  Fusesem anuntata ca vom avea parte de soare, mai cald teoretic, practic puteam raci cu propriile maini o sticla de bere insa nu imi era frig incat sa dau bir cu fugitii. Ne-am si distrat. O helanca gri din lana cu fusta conica verde din paiete insir pe pat, ma gandesc la jacheta neagra din imitatie de piele insa blazerul reiat il gasesc mai potrivit, urmeaza papionul, basca si in final geanta si cizmele. Gavroche style, glamour. Eu m-as prezenta asa la birou. Machiajul ochilor mi-a luat timp cel mai mult.