Treceți la conținutul principal

Testat: sapunuri din lumea ZainBeauty

"Bine ați venit în lumea cosmeticelor din ingrediente naturale !          
Aici va veti putea buucura de  lucruri simple oferite de natură și manufacturate de noi, cu mare pasiune și dăruire!
ZainBeauty este numele produselor noastre cosmetice din unturi si uleiuri vegetale de cea mai buna calitate,alese cu grija si pricepere , cu scopul de a satisfice in totalitate nevoile si confortul pielii voastre."
Majoritatea produselor cosmetice ZainBeauty sunt certificate de laboratorul acreditat Renar Genmar Cosmetics si avizate de MIinisterul Sanatatii.



Violeta este persoana calda din spatele acestor sapunuri vesele si pline de culoare. Ea va indeamna sa ii scrieti daca doriti sa aflati mai multe despre cosmetice si ingrijirea naturala a pielii, sa traim in armonie cu natura. Iubeste ceea ce face mai ales ca se ocupa singura de aceasta mica afacere de suflet, de la fabricarea produsele, ambalarea manuala, ba chiar si o parte din etichete.

Astazi va prezint trei sapunuri care nu contin coloranti si conservanti chimici, parfumuri sau arome artificiale, agenti de ingrosare, etc. "Săpunurile naturale ZainBeauty sunt realizate manual, prin metoda "la rece",  numai din ingrediente de origine vegetală. Aroma este compusă din uleiuri esenţiale, iar culoarea este dată de flori, plante, miere, argilă, pigmenţi minerali şi sucuri natural."



Neavand un nume generic o sa-l numim: Baloane de sapun :)
Sapunul este facut din uleiuri vegetale: de masline, de cocos, de palmier, din germeni de grau, de galbenele si cu adaosuri active naturale. Mi-ar fi placut sa le vad pe eticheta trecute in detaliu. Avem aproape toate datele necesare trecute pe eticheta: cand e produs, valabilitatea si avizul, mai putin gramajul sau.
Pe site este trecut la fiecare produs, 100gr, nu mai este disponibil si daca tin minte costa 12 lei.
Sapunul ZainBeauty are un parfum fresh-dulceag, folosit la spalarea zilnica a mainilor nu am simtit ca usuca pielea. Face spuma si este cremos curatand pielea cu blandete. Potrivit oricarui tip de piele.
Sapun natural trandafiri si lavanda - disponibil, 12 lei si are 100 de grame. 
Pe eticheta nu se specifica continutul de trandafiri si lavanda, adaosuri active naturale presupun ca asta inseamna, dar sa stiti ca parfumul sau este de trandafiri si lavanda! Da, cel mai parfumat si dulce, fara dureri de cap. :)
Are in mare aceleasi ingrediente ca cel de mai sus, in aceeasi ordine, parfumul le fac diferite, unui fresh si unui dulce. Cremos si toate cele, l-am folosit in exclusivitate pe corp. Ador sa ma bag in cearceafurile proaspat spalate dupa o baie in care sa simt totul curat si parfumul floral a acestui sapun inca pe pielea mea. Ma simt ca in gradina, nimic tipator.



Ultimul - Sapun cu ulei de avocado si seminte de capsuni - sapun natural cu ulei de argan, arata ca o prajitura, am dreptate?
Acelasi pret.
Este indicat in special tenului matur, uscat. Folosit si de catre sotul meu, cu ten gras, nu am intampinat nici o problema. Am avut parte de hidratare, pe langa curatarea si exfolierea blanda prin semintele de capsuni, lasand o piele ferma. Are o consistenta mai dura, face mai putina spuma.
Ingrediente: ulei de masline virgin, ulei de cocos, ulei de palmier, ulei de avocado presat la rece, ulei de ricin, ulei de argan, seminte de capsuni, adaosuri active naturale. Pe site sunt enumerate: ulei esenţial Litsea Cubeba, ulei esential lemongrass. Pe mine ma duce cu gandul la mirosul de verbina, tare asemanator, nitel dulce si fresh totodata. Revigorant e cuvantul care cred ca i se potriveste.

Cum vi se par sapunurile ZainBeauty?
Ce mirosuri noi ati mai descoperit?

P.S.:
Super slim price flash sale!  Only 48 hours!
Fashionable best sellers!  $14.99 up!
Don’t miss, girls!
Go: http://www.romwe.com/manage_activity/Best-Sellers-Flash-Sale/?mihaela.pojogu


xoxo

Comentarii

  1. Wow ce frumos arata!! :)

    http://cappuccinoandstyle.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. Ultimul chiar arata ca o prajitura. Mie imi plac sapunurile naturale si dupa ce termin ce folosesc acum sigur imi voi cumpara ceva, trebuie doar sa ma hotarasc ce arome vreau :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt interesante sapunurile lor :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Amazing!
    http://www.maridress.blogspot.it/
    https://www.facebook.com/maridressfashionblog
    http://www.bloglovin.com/maridress

    RăspundețiȘtergere
  5. Arata ca niste prajituri! Yummy!

    RăspundețiȘtergere
  6. These sound wonderful and I am sure they are scented so well too.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ah, super... mereu m-au atras sapunurile astea, dar niciodata n-am incercat unul de la vreo firma :D, de regula folosesc sapunurile lichide, pentru ca mi se pare mie ca sunt mai igienice... dar in intimitatea casei cred ca e bine sa ai si asa ceva, cred ca am sa-mi cumpar cat de curand asa ceva, multumim pentru prezentare :) Am intrat si la Romwe, au oferte faine si ei :) Zi frumoasa Mihaela!

    RăspundețiȘtergere
  8. Arata extrardinar.
    Vreau si eu. Chiar m-ai tentat. :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  9. I love natural soaps!
    www.thebeautifulessence.com

    RăspundețiȘtergere
  10. Mai ca iti fac pofta sa le mananci, nu sa te speli cu ele. Arata super bine, chiar ca niste prajituri si ce fain le-ai mai descris ....

    RăspundețiȘtergere
  11. cat de frumos arata toate!
    Eu l-as alege pe ultimul.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  12. Arată foarte bine, chiar delicios, asemeni unor tarte gustoase! :-)

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce frumoase sunt! M-ai facut curioasa!

    RăspundețiȘtergere
  14. Wow! Amazing previous look! Love love love!
    http://afinaskaterblogspotcom.blogspot.ru/

    RăspundețiȘtergere
  15. Arata foarte bine si sunt foarte tentante, dar inca prefer produsele "la tub". Weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
  16. Eu prefer sapunurile lichide, mi se par mai comode :D

    RăspundețiȘtergere
  17. These soaps look amazing!
    xx,
    Justina
    www.abentpieceofwire.com

    RăspundețiȘtergere
  18. snt foarte dragute :) si eu folosesc sapunuri naturale (dar de la altcineva)
    pupici :-*

    RăspundețiȘtergere
  19. Din cele vazute si citite sunt cel putin interesante, iar ultimul e fabulos. :D Cred ca m-am indragostit. :P

    RăspundețiȘtergere
  20. Oricat de mult imi plac si ma atrag aromele sapunurilor naturale, raman fidela celor lichide.

    RăspundețiȘtergere
  21. Tare dragut arata sapunurile acestea. Si eu folosesc uneori sapunuri naturale, mai rar caci nu le caut, se intampla sa-mi mai cada in mana cate unul. Pupici!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

Din lumea necuvantatoarelor

     De-a lungul timpului am avut in grija doar pisici si pesti. Pestii mi s-au parut cei mai sensibili, daca mediul in care traiesc nu este unul echilibrat apar boli, devin apatici. Alimentatia este foarte importanta si am mai scris despre asta , este importanta indiferent ca vorbim de oameni sau de animale, iar astazi va invit sa cititi povestea Oanei si animalutelor ei pe care am rugat-o sa ne impartaseasca din experienta sa cu cititorii blogului.  Toto, Oachi Mara si Porto        Ei bine, am animăluțe de când mă știu, mai exact de pe la 4 ani și îmi petreceam timpul î n casa cu curte a bunicilor mei din Galați. Încă de pe atunci (când nu exista mâncarea granule sau umedă specială pentru animale) existau formule sănătoase de hrană gătită pentru câini și pisici, care culmea trăiau sănătoși ani mulți, cățeii chiar până la 20-21 de ani. Un singur lucru mi-a spus atunci bunicul, v ă z â ndu-m ă că dau bomboane cățeilor din curte: Nu dulciuri! Niciodată! Sunt otravă

Thank you Michael Bolton for a great show!

2013 mi-a adus multe lucruri bune, pe cele rele vreau sa le dau uitarii, iar la un sfarsit de an exceptional nici nu mi-am imaginat de asemenea amploare. Vazusem cu cel putin o luna inainte ca va participa la Revelionul din aer liber Michael Bolton in Galati cu sprijinul primariei. Mi-am zis ca e o farsa. Nu stabilisem nimic pentru Revelion, voiam doar sa fiu cu sotul meu, sa dansam, sa am parte de liniste... si am avut! Am fost atat de... incat nu am cuvinte, completati voi! Poate pentru ca sunt racita si am dureri crunte de cap, poate ca acea senzatie nici nu poate fi descrisa in cuvinte. Am dansat, am aplaudat, am ovationat. Sufletul meu a fost hranit! Atat pot spune!

Basca, papion si paiete

In Londra am purtat buline, ieri am scos fusta la pozat, iarna stiti ca nu renunt la culori asa ca iata inca o tinuta in stilul meu caracteristic.  Fusesem anuntata ca vom avea parte de soare, mai cald teoretic, practic puteam raci cu propriile maini o sticla de bere insa nu imi era frig incat sa dau bir cu fugitii. Ne-am si distrat. O helanca gri din lana cu fusta conica verde din paiete insir pe pat, ma gandesc la jacheta neagra din imitatie de piele insa blazerul reiat il gasesc mai potrivit, urmeaza papionul, basca si in final geanta si cizmele. Gavroche style, glamour. Eu m-as prezenta asa la birou. Machiajul ochilor mi-a luat timp cel mai mult.