Treceți la conținutul principal

Concurs SheIn si transport gratuit 24h

Azi va scriu despre SheIn, au un concurs in desfasurare cu premii tentante care m-am gandit ca poate va intereseaza. 10 premii a cate 15$ (puncte) pe site si un voucher de 50$ cu care puteti face cumparaturi pe Amazon.com.



Trebuie sa incarcati cel putin doua fotografii ale unui produs preferat. Produsul poate fi descarcat, creat sau fotografiat de voi, dupa cum doriti. Important este sa surprinda fata produsului intr-una si in cealalta imagine spatele. Cu ajutorul prietenilor de pe Facebook sau alte platforme sociale sa adunati cat mai multe voturi. Pentru inscrierea in concurs click AICI. Un premiu suplimentar, un cupon de 100$, va fi acordat la finalul competitiei.


Pe langa acesta au si un calendar de promotii, iar astazi e ziua transportului gratuit. In caz ca aveti puncte acum e momentul sa le folositi, sper eu sa functioneze, caci nu mai e nevoie ca pragul de 30$ sa fie atins.

Fie aruncati un ochi asupra noutatilor, fie in zona reducerilor unde puteti gasi si produse potrivite pentru toamna, de unde am si facut o mica selectie pentru inspiratie:


In plus, SheIn a adaugat si produse pentru plus size foarte, foarte misto:

Sa aveti o saptamana reusita!
xoxo

Comentarii

  1. Foarte interesant concursul, multumim ca ne-ai dat de stire! Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu placere, Irina, mai ales ca multe persoane au strans puncte si acum e sansa sa se bucure de ele, la concurs e mai greu. xo

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

[Outfit] Crossing

Traversarea unei strazi, parcurgerea vietii, intersectarea cu alti oameni, trecerea de la un anotimp la altul, toate au in comun timpul si trecerea lui. Asta e subiectul de astazi.

[Outfits] Rochia mea preferata verde din chiffon

Sunt pline site-urile chinezesti cu acest model de rochie, m-am indragostit iremediabil de cand am vazut-o intr-un wishlist pe blogul deesboudoir . De atunci aproape la fiecare colaborare am cautat-o sperand sa dau peste una cu dimensiuni potrivite pentru mine si dorinta mi s-a indeplinit dupa ce Cichic mi-a propus sa aleg dintr-o lista prestabilita articole pentru review. Eram sa-i refuz pe motiv ca nu-mi gasisem pe gustul dar si marimea mea, insa mai apoi mi-am zis sa caut alte produse care sa nu aiba valoare mai mare fata de cele din lista si asa am dat peste ea.

[Outfits] Sacoul alb Cichic

   Un sacou negru este prezent peste tot in articolele de moda, citesti despre clasica piesa ca nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei femei, si in cazul barbatilor se aplica. Dar cum un sacou nu e de ajuns vrand sa faci noi si noi combinatii, navy-ul  considerat varianta mai putin sobra, vrei si ceva mai proaspat si luminos cum este cel alb. Daca esti o persoana care poarta des sacoul culorile pastelate sunt si ele de luat in seama sau/si in culori tari.