Treceți la conținutul principal

KyK.ro un magazin complet pentru familia si casa ta

Articole pentru femei, barbati si copii, ochelari de vedere, soare si inot, articole pentru casa ta face din kyk.ro mai mult decat un magazin care impartaseste pasiunea pentru haine si moda. Iti ofera articole incepand de la piese basic: tricouri, pantaloni, lenjerie, etc pana la articole pentru vacanta si timp liber: genti de voiaj, costume de baie, mulinete, plute si alte accesorii pentru pescuit. Gasim unelte de gradinarit, articole si vase pentru bucatarie, aparate de gimnastica pentru exercitiile practicate acasa atat pentru femei cat si barbati, genti si posete originale de la David Jones, lacuri de unghii si alte produse de beauty. V-am facut si o selectie de produse in imagini adunate in doua colaje pentru a va crea o prima impresie iar pe restul va las pe voi sa le descoperiti singuri:


La rochii, caci nu exista magazin sa nu le cercetez chiar si doar din pura placere, am observat ca bifeaza mai multe gusturi: pliuri, buline, dungi, multa culoare, simplitate, vaporoase, maxi, dantela, casual, chic, sunt cateva din cuvintele cheie prin care le-as descrie.
La barbati nu sunt la fel de multe articole insa sunt diversificate punctand mai multe stiluri. Fiecare produs in parte are dimensiunile sale si nu un ghid de dimensiuni general valabil. Poti forma cu usurinta tinute stylish la un pret mic.
Comenzile se pot face online, telefonic sau prin e-mail. Shopping online presupune si transportul marfii catre client, cost care poate sa fie suportat indiferent de valoarea coletului, cu valoarea minima impusa sau nu, gratuit peste un anumit prag sau indiferent de valoarea lui, prin curierat sau Posta Romana. Pe KyK.ro transportul este gratuit la comenzi de peste 199lei, comanda minima fiind de 50lei. Cheltuielile de livrare sunt de 20lei prin curierat si 13lei cu Posta Romana. "Preturile afisate cat si cheltuielile/ taxele suplimentare sunt cu TVA inclus. Comenzile cu destinatii in sate sau comune unde nu exista sediu de curierat vor fi trimise prin posta inclusiv acele colete care depasesc greutatea de 3kg."
Turn Eiffel din sticla mi-ar placea sa faca parte din decorul casei, voua ce v-a atras atentia?
Daca va place, va invit sa le dati si Like pe pagina de Facebook.

O duminica frumoasa!
xox

Comentarii

  1. Si eu sunt fan rochii, imi plac diverse stiluri.Multumim ca ai impartasit cu noi despre acest site. Nu stiam de el!

    RăspundețiȘtergere
  2. I checked out the site and it has awesome and lovely items, specially the sneakers! You have a great blog! I'd love if you checked out my blog, and if you like it, can we follow each other on “GFC” (blog followers), “Google+”, and bloglovin? I promise I’ll follow you back <3

    x❤x❤

    "Saúde & Beleza - Health & Beauty"




    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. I'm so sorry Mihaela, but I mistook you for another blogger :S
      I was following you on GFC and bloglovin for a long time! Anyway, I wasn't following you no "Google+" but I am now :)
      Thank you so much for taking your time checking and commenting on my blog :)
      Keep in touch sweetie! Hope you're having a happy day and have a fabulous week<3

      x❤x❤

      "Saúde & Beleza - Health & Beauty"





      Ștergere
  3. Cu siguranta rochiile lungi mi-au atras atentia :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-a fost greu cand am facut selectia :)

    RăspundețiȘtergere
  5. What a wide range of items!
    Love
    Coco et La vie en rose
    Coco et La vie en rose on Bloglovin
    Coco et La vie en rose on Facebook
    I entered a style contest: please click HERE and give me a LIKE if you like :-)

    RăspundețiȘtergere
  6. Prefer, cand vine vorba de haine, sa fac shopping "normal", imi place sa simt materialul, sa vad si sa probez la fata locului, insa cand vine vorba de cosmetice, de multe ori apelez la online, e foarte tentant, chiar acum astept 2 comenzi.. :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Un like de la mine. Nu îi ştiam şi mi se par foarte tari!
    Au nişte preţuri incredibil de mici şi am văzut nişte rochii bestiale.
    Super! Mulţumim pentru share, Mihaela!

    RăspundețiȘtergere
  8. I am now following back =)

    http://www.gwiyomistyle.net

    RăspundețiȘtergere
  9. Lovely pieces!!

    http://www.cultureandtrend.com/

    RăspundețiȘtergere
  10. De la tine aflu despre acest magazin si iti multumesc!
    Pai sunt faine tare preturile, o s-o iau la pas prin el...
    Le-am dat like!

    Pup, Miha!

    RăspundețiȘtergere
  11. Sunt cat se poate de dragute. :)
    Sa ai o saptamana minunata!

    RăspundețiȘtergere
  12. Hello dear!^^ Great blog! I am your new follower via GFC and Bloglovin! Hope you will do the same) Have a nice day!))

    http://fancyshot.blogspot.ru/

    XOXO

    RăspundețiȘtergere
  13. These are such cute and a wide variety of great pieces. Thanks for taking the time to visit...have a great week!

    RăspundețiȘtergere
  14. So cool selection ^^
    I love your article

    New post - Kisses
    http://www.mademoisellemode.com/

    RăspundețiȘtergere
  15. So cool selection sweety :)

    New post - Kisses
    http://www.mademoisellemode.com/

    RăspundețiȘtergere
  16. Ma bucur ca v-am surprins, misiunea mea o pot declara implinita. Multumesc ca imi sunteti alaturi! :*

    RăspundețiȘtergere
  17. Ăsta e acelaşi Kyk pe care-l găsim în vestul Europei?
    Când am fost cu musafirii în Ungaria mi-am luat de la ei un costum de baie şi cuţit ceramic. Cuţitul era ieftin şi n-am crezut că taie bine. Dar e grozav. Dacă ştiam îmi luam tot setul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite asta nu stiu dar poate vor vedea intrebarea si vor raspunde ei aici. Ma bucur ca ai scris despre asta.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

Din lumea necuvantatoarelor

     De-a lungul timpului am avut in grija doar pisici si pesti. Pestii mi s-au parut cei mai sensibili, daca mediul in care traiesc nu este unul echilibrat apar boli, devin apatici. Alimentatia este foarte importanta si am mai scris despre asta , este importanta indiferent ca vorbim de oameni sau de animale, iar astazi va invit sa cititi povestea Oanei si animalutelor ei pe care am rugat-o sa ne impartaseasca din experienta sa cu cititorii blogului.  Toto, Oachi Mara si Porto        Ei bine, am animăluțe de când mă știu, mai exact de pe la 4 ani și îmi petreceam timpul î n casa cu curte a bunicilor mei din Galați. Încă de pe atunci (când nu exista mâncarea granule sau umedă specială pentru animale) existau formule sănătoase de hrană gătită pentru câini și pisici, care culmea trăiau sănătoși ani mulți, cățeii chiar până la 20-21 de ani. Un singur lucru mi-a spus atunci bunicul, v ă z â ndu-m ă că dau bomboane cățeilor din curte: Nu dulciuri! Niciodată! Sunt otravă

Thank you Michael Bolton for a great show!

2013 mi-a adus multe lucruri bune, pe cele rele vreau sa le dau uitarii, iar la un sfarsit de an exceptional nici nu mi-am imaginat de asemenea amploare. Vazusem cu cel putin o luna inainte ca va participa la Revelionul din aer liber Michael Bolton in Galati cu sprijinul primariei. Mi-am zis ca e o farsa. Nu stabilisem nimic pentru Revelion, voiam doar sa fiu cu sotul meu, sa dansam, sa am parte de liniste... si am avut! Am fost atat de... incat nu am cuvinte, completati voi! Poate pentru ca sunt racita si am dureri crunte de cap, poate ca acea senzatie nici nu poate fi descrisa in cuvinte. Am dansat, am aplaudat, am ovationat. Sufletul meu a fost hranit! Atat pot spune!

Basca, papion si paiete

In Londra am purtat buline, ieri am scos fusta la pozat, iarna stiti ca nu renunt la culori asa ca iata inca o tinuta in stilul meu caracteristic.  Fusesem anuntata ca vom avea parte de soare, mai cald teoretic, practic puteam raci cu propriile maini o sticla de bere insa nu imi era frig incat sa dau bir cu fugitii. Ne-am si distrat. O helanca gri din lana cu fusta conica verde din paiete insir pe pat, ma gandesc la jacheta neagra din imitatie de piele insa blazerul reiat il gasesc mai potrivit, urmeaza papionul, basca si in final geanta si cizmele. Gavroche style, glamour. Eu m-as prezenta asa la birou. Machiajul ochilor mi-a luat timp cel mai mult.