Treceți la conținutul principal

Camasa cu funda

pussy-bow blouse

Imi lipsea una dintre elementele de baza ce tine de garderoba unei femei: camasa alba, camasa cu maneca lunga, simpla, clasica. Alegerea ei cu funda a fost o alta dorinta veche, pentru plusul de feminitate. Desigur, oricine poate completa cu un cordon fin si lat ori o esarfa din ceea ce are deja in garderoba. Sa las intre timp muzica sa cante...

De curand mi-a marturisit dragul meu ca a tot cautat o piesa cu gulerul inalt, in stil victorian am concluzionat impreuna dupa descrierile facute, pentru mine. La fel ca si in cazul simplei camasi albe cu greu gasesti ceva care sa fie intru totul asa cum iti doresti.

Pai da, daca materialul usor transparent nu ar fi o problema pentru toata lumea, croiala ciudata: prea larga si prea plata nu ofera aspectul pe care mi-l doream. Marimea M a fost aleasa special pentru a se aseza lejer dar ma vad nevoita sa apelez si la sectiunea pentru barbati din magazinele fizice. Materialul chiar daca sintetic este matasos, foarte placut la atingere si se calca intr-o clipita. Poate fi purtata cu manecile suflecate si prinse, are si nasture amplasat.

Iata cum am purtat camasa cu funda la gat, the pussy-bow blouse, care se spune ca face parte din trendurile sezonului toamna-iarna 2015-2016. Cum stocul este epuizat puteti vedea aici modele similare.

camasa cu funda la baza gatului







Pentru rubrica meloman am ales:
 

 


xoxo

Comentarii

  1. Imi place contrastul dintre funda si geaca de piele.

    Am ascultat tot dar prima melodie mi-a mers la suflet pentru ca ador si limba in care este cantata!

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar daca piesa este trista si mie mi-a placut tare mult.
      Multumesc, Ela! pupicei

      Ștergere
  2. M-am uitat si eu de multe ori la ea, insa nu am cumparat-o. Imi place combinatia facuta, esti tare jucausa! Te pup! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place mult tinuta ta <3

    Te pup

    www.miu-miu.ro

    RăspundețiȘtergere
  4. imi place mult combinatia si-ti vine bine cu buzele nude :).

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce frumoasa e camasa, imi place super mult <3
    Si puloverul e tare dragut, arata bine impreuna cu camasa :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Avand partea alba, o nuanta mai inchisa chiar daca, mi s-a parut ca se potriveste bine si lumineaza tinuta. Ma bucur ca iti place. :*

      Ștergere
  6. Imi place tare mult, e dragutica foc.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  7. Oh, o am si eu pe drum, am emotii legat de cum se va aseza!
    Imi place mult cum ai purtat-o! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  8. O tinuta ce mi-a amintit de acum 4o de ani,cand aveam si eu la fel,camasi cu diferite funde.Cel mai mult mi-a placut una alba cu buline rosii.Frumoasa,comoda si eleganta tinuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ma mir pentru ca stiu ce se purta pe atunci, dar ma bucur ca ti-am starnit amintiri placute. Si apreciez feedbackul si vizita. ♥

      Ștergere
  9. Tare draguta camasa, sa o porti cu drag :X

    Gya

    BLOG: gya-make-up.blogspot.ro
    FB: www.facebook.com/Gyaandmakeup
    INSTA: instagram.com/gyamakeup

    RăspundețiȘtergere
  10. Like the black bow!

    http://beautyfollower.blogspot.gr/

    RăspundețiȘtergere
  11. Si eu imi doresc o camasuta de acest gen. Au un farmec aparte. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa-i, oricat imi fac cu ochiul cele colorate sau cu imprimeu m-am tinuta tare pentru una alba.
      pupici

      Ștergere
  12. Este impresionant de frumoasa aceasta tinuta, imi place combinatia din cap pana in picioare. Arati fantastic de bine!

    RăspundețiȘtergere
  13. You look so beautiful as usual! I love that black tie!

    sunandsany.com

    RăspundețiȘtergere
  14. I love the black moto jacket!

    http://elementsofellis.com/

    RăspundețiȘtergere
  15. De cele mai multe ori hainele ar trebui sa mi le modific dupa dimensiunile mele insa m-am obisnuit deja, cel mai mult imi displac hainele prea largi, scurte sau cu maneca 3/4. Ca un pui de bogdaproste. :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Sooo cute..camasile cu funda sunt preferatele mele! Iti sta minunat asa :*

    http://flashforwards.blogspot.de/2015/12/december-wishlist.html

    RăspundețiȘtergere
  17. Frumos articol, ca de obicei!
    O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

Din lumea necuvantatoarelor

     De-a lungul timpului am avut in grija doar pisici si pesti. Pestii mi s-au parut cei mai sensibili, daca mediul in care traiesc nu este unul echilibrat apar boli, devin apatici. Alimentatia este foarte importanta si am mai scris despre asta , este importanta indiferent ca vorbim de oameni sau de animale, iar astazi va invit sa cititi povestea Oanei si animalutelor ei pe care am rugat-o sa ne impartaseasca din experienta sa cu cititorii blogului.  Toto, Oachi Mara si Porto        Ei bine, am animăluțe de când mă știu, mai exact de pe la 4 ani și îmi petreceam timpul î n casa cu curte a bunicilor mei din Galați. Încă de pe atunci (când nu exista mâncarea granule sau umedă specială pentru animale) existau formule sănătoase de hrană gătită pentru câini și pisici, care culmea trăiau sănătoși ani mulți, cățeii chiar până la 20-21 de ani. Un singur lucru mi-a spus atunci bunicul, v ă z â ndu-m ă că dau bomboane cățeilor din curte: Nu dulciuri! Niciodată! Sunt otravă

Thank you Michael Bolton for a great show!

2013 mi-a adus multe lucruri bune, pe cele rele vreau sa le dau uitarii, iar la un sfarsit de an exceptional nici nu mi-am imaginat de asemenea amploare. Vazusem cu cel putin o luna inainte ca va participa la Revelionul din aer liber Michael Bolton in Galati cu sprijinul primariei. Mi-am zis ca e o farsa. Nu stabilisem nimic pentru Revelion, voiam doar sa fiu cu sotul meu, sa dansam, sa am parte de liniste... si am avut! Am fost atat de... incat nu am cuvinte, completati voi! Poate pentru ca sunt racita si am dureri crunte de cap, poate ca acea senzatie nici nu poate fi descrisa in cuvinte. Am dansat, am aplaudat, am ovationat. Sufletul meu a fost hranit! Atat pot spune!

Basca, papion si paiete

In Londra am purtat buline, ieri am scos fusta la pozat, iarna stiti ca nu renunt la culori asa ca iata inca o tinuta in stilul meu caracteristic.  Fusesem anuntata ca vom avea parte de soare, mai cald teoretic, practic puteam raci cu propriile maini o sticla de bere insa nu imi era frig incat sa dau bir cu fugitii. Ne-am si distrat. O helanca gri din lana cu fusta conica verde din paiete insir pe pat, ma gandesc la jacheta neagra din imitatie de piele insa blazerul reiat il gasesc mai potrivit, urmeaza papionul, basca si in final geanta si cizmele. Gavroche style, glamour. Eu m-as prezenta asa la birou. Machiajul ochilor mi-a luat timp cel mai mult.