joi, 12 iulie 2012

Review: Fizzy Bath Powder - BodyCare Luxuries

Bombele efervescente BodyCare Luxuries sunt cele mai bune dintre cele folosite pana acum. Nu sunt perfecte, dar au multe calitati. Chiar daca este un produs pe care l-am folosit cu mult timp in urma si am vrut sa-l recumpar merita sa vina in atentia voastra. Din pacate la baie am o lumina chioara si calitatea pozelor facute in baie este mai slaba.


Ce contin?

Ingredients - Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Corn Starch, Magnesium Sulfate, Cocos Nucifera Oil, Aqua, Lavandula Angustifolia, Citrus Limonum, CI142090, CI14720, Geraniol*, Limonene*, Linalool*, Citral*
*Naturally occurs in essential oils


Cum mi s-au parut

Adaugata in timp ce apa curgea si inca nu era plina cada, topindu-se ii oferea o consistenta uleioasa, dar placut parfumata si hidratanta. Experienta utilizarii acestui produs mi-a facut baia mult mai placuta! E perfecta si pentru o baie in doi!
Cand ieseam din cada pielea era discret si placut parfumata, usor uleioasa, hidratata. Imi plac  produsele multifunctionale. Mirosea superb a lavanda si lamaie, unul te relaxa si celalalt parfum te inviora. Setul are trei bile, pentru trei folosiri, in total 130 de grame. Nu face spuma deloc.

In formula asta nu se mai gasesc, dar au alte bunatati cred la fel de ademenitoare. AICI.
4 comentarii:

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!