marți, 10 iulie 2012

Din meniu..

De obicei incercam sa stam cat mai departe de aragaz si cuptor, ne-am organizat, eu si soacra mea, sa facem conopida si brocoli gratinate, o rulada cu crema de ciocolata si mure. O runda de compoturi pentru iarna: piersici, caise, zarzare, corcoduse.

Daca va intrebati cum l-am facut, ei bine intre 3-5 linguri de zahar pe borcan in functie de cat de acre-dulci sunt fructele. Facut sirop inainte de a capsa borcanele si adaugat restul de apa pana la umplerea lor.

! Atentie doamnelor verificati capacele in prealabil daca sunt ok sau trebuie sa le schimbati.







6 comentarii:

  1. Love your blog! come by and let's follow each other:)!!

    RăspundețiȘtergere
  2. ce bine arata! la cuptor e cam greu pentru mine,caldura mare,dar imi place!pupp

    RăspundețiȘtergere
  3. "Ma bagi in boala" cu retetele astea asa delicioase.
    Ce bine arata rulada! Yummyyy :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce bine arata mancarica...eu am facut ieri niste conopida si numai cat am firet-o putin m-am topit...de cuptor nu se pune problema:)

    RăspundețiȘtergere
  5. chiar ca arata delicios; astept sa treaca temperaturile astea infernale ca sa gatesc si eu cate ceva la cuptor :)

    RăspundețiȘtergere
  6. mie nu imi prea place conopida dar a ta arata excelent

    RăspundețiȘtergere

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!