vineri, 27 iulie 2012

Testat: Aloe Ice Gel

Am revenit mai tarziu, insa la ce calduri sunt in Galati, si in tara in general, as fi stat la munte pana la toamna.. Mi-ar fi placut sa va arat poze sa va scriu voioasa ce frumos a fost la Busteni, insa ma simt atat de epuizata si daramata la propriu incat nu am chef de nimic. Azi m-a napadit plansul de ciuda cand m-am cantarit: 41.9, pentru ca nu pot sa mananc, sa dorm, sa fac sport. Mda, ca sa nu simt ca o iau razna am zis sa mai scriu un review. Am ales sa vorbesc de un produs dedicat igienei orale.

In ianuarie m-am decis sa testez acest produs. M-a tinut fix o luna. Termenul de valabilitate era de 6 luni de la deschidere. S-a folosit de cel putin de doua ori pe zi, dimineata si seara, de catre mine si sot.Parerea mea (si a lui evident):

Arata ca un gel, dupa udarea periutei si prin frecarea dintilor se transforma intr-un lichid laptos care face o spuma asemanatoare pastelor traditionale. Gustul mi s-a parul prea dulce, gandul imi zbura precum in continut ar fi zahar. Sper ca nu. Producatorul spune ca albeste dintii, insa nu a existat nici o imbunatatire la nici unul dintre noi. Curata bine dintii. Folosesc si ata dentara. Apa de gura nu. Ma bucur ca producatorul Zuccari spune ca Aloe Ice Gel nu contine SLS, insa pretul mi se pare destul de piperat, avand in vedere ca nu ne-a albit absolut deloc dintii. Pentru ca de cand ma stiu sunt anemica, bine iau suplimente pentru asta, am probleme si cu gingiile, nici la acest capitol nu m-a ajutat.
Descrierea produsului:

Gel de dinţi ce nu conţine un strop de apă ci numai gel pur de Aloe Vera plus alte opt elemente ce asigură : efect de albire ( ulei de neem şi lichen islandic) ,dinţi şi gingii sensibile (Aloe Vera şi vit. A,K,C,P), indepărtarea plăcii şi a tartrului ( arbore de ceai şi echinaceea ), respiraţie proaspătă ( clorofilă şi rosmarin ). Flacon de 100 ml.
FĂRĂ SLS(sodium lauryl sulphate)! SLS-ul este o substanţă care asigură o spumare puternică, dar care este acuzată de producerea de hipersensibilitate. ALOE ICE nu foloseşte SLS ci Sodium Cocoyl Isethionate - cel mai delicat dintre tensioactivii anionici, cu un risc scazut de hipersensibilizare şi cu proprietăţi emoliente.


ALOE ICE are 4 misiuni pe care şi-a stabilit să le urmarească:

-EFECT DE ALBIRE datorat Uleiului de Neem şi Lichenului Islandic. Uleiul de Neem este extras din seminţele de Azadirachta Indica, un arbore ce creşte în India şi America de Sud, şi are un efect antibacterian şi antimicotic optim, este hidratant, antiseptic, protejează gingiile şi dăruieşte dinţilor un extraordinar efect de strălucire. Lichenul Islandic - partea vegetativă prezintă semnificative cantitaăţi de mucilagii ce ii conferă proprietăţi emoliente şi de protecţie a mucoaselor inflamate;
-PROTECŢIA DINŢILOR ŞI GINGIILOR SENSIBILE cu ajutorul Aloe Vera şi a vitaminelor A, K, E, P. Aloe Vera are proprietăţi calmante şi cicatrizante; Vitamina K are o puternică acţiune antihemoragică şi un rol fundamental în asimilarea calciului; Vitamina A este un suport ideal pentru structurile cartilaginoase şi osoase.
-INAMICUL PLĂCII ŞI TARTRULUI -cu ajutorul Arborelui de ceai şi echinaceei. Melaleluca alternofolia(arborele de ceai) posedă proprietăţi antiseptice şi cicatrizante şi face dificilă viaţa bacteriilor ce cauzează cariile şi tartrul. Echinaceea posedă proprietăţi antiseptice şi antivirale şi s-a dovedit un tonic ideal pentru gingii şi un stimulator al vindecării abceselor.
-RESPIRAŢIE PROASPĂTĂ: Clorofila şi Rosmarinul. Alegerea clorofilei a avut la bază intenţia de a transmite energia vitală, prospeţimea şi toata spontaneitatea lumii vegetale. Rosmarinul este cultivat datorită proprietăţilor aromatice şi balsamice, fiind un tonic ideal.

VETI OBŢINE REZULTATE VIZIBILE UTILIZÂND ALOE ICE TIMP DE 5 MINUTE DUPĂ FIECARE MASĂ ÎN NUMAI 7 ZILE!
Compoziție: Aloe Barbadensis Miller, ulei de neem, lichen islandic, vitaminele A, K, P, C, ulei de arbore de ceai, echinaceea, clorofilă și rozmarin. Nu conține apă. Nu conține SLS .Tub de 100 ml .
 
 
In afara efectului de respiratie proaspata si senzatia unor dinti curati, nu am simtit alte rezultate, ceea ce ma face sa nu o cumpar.
 
Iertati-ma pentru nota trista a postarii.
Va doresc o seara cat mai placuta, eu ies la o scurta plimbare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!