miercuri, 18 iulie 2012

[Mesteresc] Particip la campania Moment

De mica mi-a placut sa stiu ce poti face cu un ciocan sau cum creezi, modifici in afara de rochitele papusilor. Fiind singura fata printre trei baieti si taica'miu lucrand in constructii, mi-au trecut multe prin mana si prin minte caci eu eram omul cu ideile. Daca se strica ceva baietii le gaseau loc la gunoi, eu le dadeam o noua intrebuintare. Ha ce modesta sunt!

Exemple? :
.. tapitat scaune, usa ladei de la pat, am facut draperii de la zero - totul de mana, am facut dintr-o canapea extensibila defecta un fotoliu extensibil, polite si rafturi pentru perete, etc. etc.

Si cum in casa intotdeauna se gaseste cate ceva sa se strice sau cate ceva de facut nu am ezitat si am acceptat invitatia de a participa la aceasta campanie Trender.


Am primit doua produse:

- Moment Fix Wood 100 g, adeziv pentru lemn cu lipire instantanee

- Moment Power Fix Pressure Pack 250 g, adeziv de montaj cu autoaplicator.







Moment Fix Power Pressure Pack - descrierea produsului de pe pagina de prezentare :
 
Adezivul este foarte usor de aplicat, chiar si cu o singura mâna, iar formula produsului este pe baza de apa, fara miros. Urmele de adeziv de pe mâini se spala foarte usor, doar cu apa, iar lipirea este instantanee, în doar 10 secunde. Produsul are flux reglabil de adeziv si aderenta initiala puternica. Moment Fix Power Pressure Pack este ideal pentru polistiren si aplicatii lemn-lemn.

Trebuie sa stiti ca Moment Fix Power Pressure Pack este compatibil cu suprafete suport precum: lemn, ceramica, beton, placi aglomerate, gips-carton, furnir, MDF, polistiren, PVC, plastic, caramida, piatra.

Produsul este recomandat pentru orice aplicatii casnice la interior: pentru lipirea plintelor, tocurilor si pragurilor, a glafurilor si lambriurilor, pentru lipirea decoratiunilor si a ornamentelor din polistiren, pentru lipirea tubulaturilor pentru cabluri din PVC, pentru lipirea placilor de semnalizare, pentru aplicatii lemn-lemn si pentru lipirea pieselor de mobilier: rafturi, cuiere, rame, mese, scaune, lipire furnir pe canturi si pentru fixarea diferitelor obiecte pe gresie si faianta, pereti, usi, piatra etc.

Intr-o ipostaza :)) mai putin fashion:

Pe vremea cand eram in Mangalia..

xox

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!