luni, 30 iulie 2012

[Mesteresc] Ce am lipit pe Moment

V-am spus ca m-am bagat sa mai repar cate ceva de prin casa cu ocazia acestei campanii. Nu am facut atat de multe cat mi-am dorit .. cu caldura asta infernala.

Am urmat instructiunile de pe prospectul Moment FIX POWER Pressure Pack si am pregatit cele necesare pentru inceperea lucrului. Doua carpe curate pentru curatare si stergerea prafului, un spaclu pentru indepartarea excesului, un creion, o/un ruleta/centimetru in primul rand.

Am inceput cu ceva micut. Dupa ce am rupt sigiliul am apasat incet, nu vroia sa iasa am insistat si a iesit mai mult decat imi trebuia.
Eram si singura. Destul de greu sa lucrezi si sa pozezi in timpul lucrului. Am indepartat excesul si bucatile de sticla am reusit sa le lipesc la loc.Aderarea a fost rapida, nu a necesitat sustinere asa ca am trecut la lipirea plintelor de parchet si a colturilor.A mers rapid suprafata de lucru fiind mai mare. Dupa venirea ajutorului ne-am decis sa lipim si placile decorative pe tavan, aplicarea adezivului am facut-o pe marginea tuturor laturilor in strat foarte subtire cat si in x pentru o mai buna priza. Nu cred ca ne-a luat mai mult de 15-20 minute.
Concluzii de luat in seama:

- adezivul se aplica foarte usor, nue nevoie de prea multe scule,
- este usor de folosit si ideal pentru a efectua mici reparatii,
- mi-a lipit chiar si sticla,
- lipeste foarte bine, confirma spusele producatorului legate de aderenta, insa nu instantaneu,
- toata treaba merge foarte repede,
- utilizat intre +10 si +40 grade Celsius astfel e ok si in vremurile astea toride;
- la inceput iese ceva mai mult produs,
-  nu imi dau seama cat adeziv mai are.


2 comentarii:

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!