joi, 12 iulie 2012

Inspiration for food

saramura de pui

omleta
LE: Dia, treaba sta asa: intr-o tigaie antiaderenta, putin ulei, ceapa rondele f subtiri, rosii taiate cubulete si adaugate peste ceapa uniform. Optional poti presara peste rosii putin busuioc si sare. Ouale batute spuma cu sare se adauga, presari branza si acoperi cu capac, la foc mic. Cand trebuie intoarsa, te folosesti de capac scotand-o pe el cu partea rumena in jos si asfel partea necoapta ajunge direct in tigaie. Lasi la rumenit fara capac nitel si gata!


compot de corcoduse rosii si vanilie

salata ton

tarta cu visine

2 comentarii:

  1. Vai cum arata omleta aia...ce ai pus in ea ca si eu vreau...si ma gandesc caa as putea s-o si prepar singura:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Dia, o poti face cam in ce combinatie iti place tie.
    1. oua, ardei, sunca, porumb
    2. oua, ceapa, carnati, rosii
    3. oua, ciuperci(trase la tigaie fara nimic pentru deshidratare presarate cu sare) frunze de spanac, morcov ras
    4. oua, ciuperci/ceapa, doua linguri de zacusca si masline

    ..cand folosesc rosii imi place sa condimentez cu busuioc, boia, iar cand folosesc ardeiul kapia si branza mai mult adaug tarhon.


    Ma bucur ca-ti place :)

    RăspundețiȘtergere

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!