Treceți la conținutul principal

[Gradient day] let's see my nails with some delay

Ok recunosc ca am comis-o, e imperios sa-mi cer scuze fata de celelalte fete, nu am reusit nici sa-mi fac unghiile, postarea si nici macar sa va anunt. Mii de scuze! Acum am prins momentul si iata cu intarziere ce de ieri trebuia sa apara in fata ochilor vostri partea mea din colaborare!
 
 
Unghiutele proaspat facute la ceas de seara.
 


 
Am primit conopida si gogosari si asa ieri am pus vreo 15 kg, la care s-au adaugat niste gogonele verzi, sfecla rosie, morcov, hrean si tot ce trebuie pentru niste muraturi asortate in otet o parte si la saramura alte borcane. Toata ziua!
 
 
Dimineata am facut compot din mere de la bunica, fortata de faptul ca se stricau in ladita, iar astazi de dimineata la cumparaturi: de la ligheane, la servetele si lumanarele pentru masa. Nu stiti ce ciuda imi e ca nu am mai gasit setul de accesorii de bucatarie, ala la 39.99lei in kaufland.. acum aveam bucataria upgradata :D (intre timp am fost si la cina)
V-as mai povesti o groaza, dar o las pe maine pentru ca imi pica ochii in gura de somn si asa am lasat mamaliga pe mana sotului pentru a putea intra in seara asta, iar cina a fost cum a fost.
 
 
Cred ca ati vazut ce au facut celelalte fete, daca nu aruncati o privire:
 
Adelina - www.adelinaradu.blogspot.com Daniela Maria - http://dragonfly-accessories.blogspot.ro/ Dee - http://bydee-make-up.blogspot.ro/ Alexandra/Bondarica http://bondaricasecrets.blogspot.com Miha.ela - http://aboutwomenandnotonly.blogspot.ro Addicted to Konad (Alexa1202) - http://alexa1202.blogspot.com/ Toxic Cupcake - http://toxic-cupcake.blogspot.ro/ Lucia - http://jurnal-de-machiaj.blogspot.ro/ Theo http://sweetheart-woman.blogspot.ro/ Valentina Bucur http://valentinabucur.blogspot.com JustAnAngel http://justanangel.net/ Andreea www.destiny-of-a-star.blogspot.com Alexandra E. http://aliceinthegreencity.blogspot.ro/ Adelina P. http://midsummer-blog.blogspot.ro Elena Arriana http://despreingrijiremakeupsinunumai.blogspot.ro/ Almi http://www.my-fashion-hobby.com/ Alexandra - http://new-garamond.blogspot.com.es/

 
Sper sa va placa.
 
Toate cele bune!

Comentarii

  1. Foarte dragute au iesit. :)
    Mi s-a facut dor de albastru cu postarile vosatre. ;))

    RăspundețiȘtergere
  2. I love all the shades of blue. It looks beautiful!

    Teodora
    Teodora's Lookbook

    RăspundețiȘtergere
  3. imi plac unghiutele tale.. sunt foarte frumoase.. :)

    te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. ohhh i adore your gorgeous gradient blue nails! so pretty!

    RăspundețiȘtergere
  5. gorgeous nails! really looks like a lot of work. Sadly, I don't have patience even for a imple color))

    xx
    Tali
    www.Fetishists-Notes.com

    RăspundețiȘtergere
  6. mamazing manicure! ;o


    kisses
    www.princessofcalifornia.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

Nude dress... leave the stress, start the party, be the best!

[Aboutwomenandnotonly] Chicnova Giveaway

Thanks to the Chicnova store today I am announcing a new giveaway for all my readers and followers. One winner will get 30$ to spend his fav items. You can see two up to 30$ selections . 

[Outfits] Before snowing

Multi se fereau, altii o incantau... si a venit asa zapada. Ieri seara ningea ca in povesti, sarbatorile au trecut, am zambit cu ochii de copil de altadata si am fugit ca ursul in barlog sub paturica. Am lasat pe alta data sa fac poze straielor iernii si am zis ca mai bine ma ocup de editat pe ale mele.