Treceți la conținutul principal

[LOTD]Glamour Black Eye Liner with Brush



Description
Create captivating eyes with long lasting lines. A rich and creamy texture glides on in deep pigments. Design a defined, intense line in one easy brush stroke. Blend out for a smoky, dramatic look. Smudgeproof and Waterproof.
Price: $8
Color: black
you can buy it from here

De la prima incercare pot spune ca imi place, nu as da atatia bani pentru calitatea asta, in conditiile in care l-am primit in urma "monstruletului". Nu este rezistent la apa si daca uiti ca te-ai machiat te poti transforma in panda lejer. Ce imi place la el? Este culoarea intensa, cremoasa, pensula intinde bine si nu zgaraie. Nu isi schimba culoarea si poti sa revii, sa retusezi fara sa se strice linia, asa cum am patit cu un tus.
Nu sunt experta, inca invat sa fac codite.

Look-ul a pornit de la dorinta de a incerca gelul pentru Laura si asa am fost machiata toata ziua. Buzele sunt facute cu o combinatie de rujuri si creioane.
Pozele sunt facute cu telefonul. Aparatul foto era descarcat si nu am putut face poze intregii tinute.

Multumesc tuturor pentru urari, va imbratisez cu drag!

O seara cat mai placuta si un sfarsit de saptamana asa cum vi-l doriti!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

Nude dress... leave the stress, start the party, be the best!

[Aboutwomenandnotonly] Chicnova Giveaway

Thanks to the Chicnova store today I am announcing a new giveaway for all my readers and followers. One winner will get 30$ to spend his fav items. You can see two up to 30$ selections . 

[Outfits] Before snowing

Multi se fereau, altii o incantau... si a venit asa zapada. Ieri seara ningea ca in povesti, sarbatorile au trecut, am zambit cu ochii de copil de altadata si am fugit ca ursul in barlog sub paturica. Am lasat pe alta data sa fac poze straielor iernii si am zis ca mai bine ma ocup de editat pe ale mele.