Treceți la conținutul principal

Un fel de... saptamana(i) in imagini

Nu credeam ca o sa reusim sa iesim de ziua noastra, mi-a fost putin rau, am avut febra, eram anchilozata de spate zilele trecute. O baie fierbinte, paracetamol, ketonal si putin masaj, m-au adus intr-o stare bunicica. Ne-am uitat la doua filme si apoi I-am propus sa ne plimbam putin prin imprejurimi. Si am ajuns la pizza, am baut o bere, am primit 9 pupici pentru fiecare an si o declaratie pe care o pastrez doar pentru mine.

Am carat, am alergat pe la banca, magazinele de mobila, am tras si putin rece la spate intr-o noapte si toate mi-au dat de furca. Dar mai bine sa va povestesc pe larg pe unde am fost cand am lipsit:

1. ciorba de legume dreasa cu iaurt si paine de casa cu seminte
2. prajitura aromata cu cafea, rom & scortisoara  &  struguri
3. pestele dezghetat si sarat, pregatit pentru marinata
4. Schogetten cu alune si Shogetten straciatella
5. pranz de weekend
6. marinata de peste la cuptor
7. foietaj
8. saramura de pui cu mamaliguta

Unele poze vi le-am aratat pe pagina de Facebook, daca nu sunteti conectati va invit sa dati Like.

1. bucatarie  2. geamurile de la balcon
3. geamurile cu profilele din pvc salamander din dormitor
4. curatenia de dupa si un moment de respiro
Am stat cu ochii pe muncitori... unii se straduiesc sa faca conform masuratorilor si sa le puna la fix, altii merg pe vorba "las'ca merge si asa". Noi am vrut sa le punem mai in exterior pentru a avea un glaf mai lat in interior, pentru flori, partea exterioara era prea mare si nefolosita. Nu trebuia decat decupeze putin din laterale si asta s-a si intamplat. Deci multumita! :)
1. mobila veche la inceputuri cand ne-am mutat si am adus mobila de bucatarie
2. inca mai este, am mutat-o pe peretele paralel cu fereastra
3. ce avem in plan sa ne luam si sper sa o mai gasim la momentul potrivit
Ideal ar fi fost cu mobila cat mai putina, un model minimalist, insa sunt atatea de "adapostit" incat nu pot fi excluse: cartile, paltoanele si hainele de iarna, vesela si tacamurile de ocazie si multe alte maruntisuri.
1. canapeaua comandata
2/3/4 livingul din Scotia dupa care ne inspiram
Cum mobila de mai sus este minimalista am renuntat la idea de tapet, dar modelul poate sa se regaseasca in detalii precum pernute, coasters (suporturi pahare din carton). Taburete cu Capac mi se par fantastice, sunt pe aceeasi culoare ca si canapeaua comandata, pentru depozitat pernele, o paturica, etc. Draperii care sa-mi placa si de calitate nu am gasit prin magazinele colindate. Nu ma pripesc pana cand nu voi fi pe deplin multumita, chiar daca asta insemna sa o "lalai" cu finalizarea.

Rochie albastra din chiffon cu pliuri.
Gentuta verde cu aplicatie in forma de floare.
In urma cu ceva timp v-am vorbit despre kyk.ro, iata ca va arat doua articole achizitionate de pe siteul lor. Pozele mi le-am facut singura, pe unele le-am editat, pana o sa-mi faca sotul altele va puteti face o parere si asa. Marimea rochiei este S, am purtat-o fara sutien, chiar si cu, se aseaza aiurea(este prea larga) in partea superioara, astfel necesita ajustare in laterale, facand burta, pus fermoar. Nimic complicat cu o masina de cusut, cu siguranta o voi purta cu placere, are o culoare fabuloasa, ador pliurile si forma ei.
Gentuta este micuta, nu-i stiam dimensiunile, recunosc mi-ar fi placut sa fie mai maricica. Imi place foarte mult in schimb materialul fin, as mangaia-o toata ziua :D

wishlist
Cardigane, pulovere, recunosc si un palton ca acesta mi-ar placea foarte mult. Culoarea e superba!
Pantaloni, mai ales pe acest croi, sandale, poate nu anul asta dar le voi bifa. Preturile nici nu le iau in considerare, mi se par prea scumpe pentru buzunarul meu, provocarea va fi sa gasesc alternative, nu cred ca va fi imposibil.

M-a prins noaptea scriind.. va pup si ne auzim maine.
Voi ce spuneti?
xo

Comentarii

  1. La cat mai multe aniversari frumoase impreuna, draga mea!! Iar tie, in mod special, multa sanatate!!
    M-am uitat pe poze si recunosc ca livingul ala din care va inspirati si voi, arata tare bine :-) Eu am o adevarata pasiune pentru tot ce inseamna amenajari interioare :-) asa ca recunosc ca abia astept sa vad rezultatul final la voi :-)
    Eu sunt la pat de 2 zile, cu niste dureri de coloana incredibile...astept sa treaca :-) si sa ma gust prunele din gradina :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim frumos, Ella, iti multumesc!
      Am retinut pasiunea ta catre amenajarile interioare, poate o si fructifici, iti tin pumnii sa gasesti ceva in domeniu!
      Rezultatul final se va mai lasa asteptat, am trecut prin niste cheltuieli majore, sunt bucuroasa ca am reusit si am ajuns unde suntem. Nu e putin lucru.

      Imi pare rau sa aud ca iti este rau, trebuie sa treaca! Multa sanatate si tie, draga mea, iar daca te pot ajuta in aceasta problema te rog sa-mi scrii oriunde doresti.
      te pup!

      Ștergere
  2. Te compatimesc, stiu si eu cum e cu renovarile, am crezut ca innebunesc pana am terminat. Nici curatenia de dupa nu a fost mai usoara, desi abia asteptam momentul:) Imi plac tare mult pozele tale modificate:) Sper sa va iasa casuta asa cum va doriti:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ai terminat, spor la pregatirile de nunta si sa va bucurati de toate etapele ei, fara presiunea timpului sau a banului ;)
      Incercam sa schimbam putin cate putin fata apartamentului, am scapat de chestiile prea vechi si "periculoase" pentru sanatate, a mai ramas patul, dar pana vine cel nou odata cu canapeaua si niste masuri de siguranta.. inca merge.
      xo

      Ștergere
  3. Canapeaua verde imi place extrem de mult, ma bucur sa vad ca sunteti pe final! Rochita are o culoare minunata si din poze nu pare sa se aseze rau!
    Noi suntem in cautarea unui apartament, ne-am mutat saptamana trecuta din Timisoara in Bucuresti, asa ca incepe distractia cautarilor...Momentan stam in chirie si desi apartamentul este destul de frumos, nu ma pot simti acasa!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In perioada cand am facut noi creditul, banca oferea un voucher cu care sa se faca cumparaturi in unul din magazinele, putine, partenere: elvila, baumax, mediagalaxy si altex. In afara de pat nu aveam in plan aceste achizitii pentru ca se "umplu" de praf, va da batai de cap cand vom rade toti peretii camerelor si bibilit parchetul, etc.
      E mai usor intro casa goala, nu sa te simti ca pe o table de sah.

      Bretelele rochiei le-am tras spre marginea umerilor ca sa se aseze dragut macar pentru poze, la un dans sau doar daca ridici bratul bretelele ar aluneca spre exterior si aplicatia in forma "v" ar atarna pur si simplu intre sani.

      Ia putin timp pana te acomodezi chiar si in casa pe care o cumperi, nu doar cand stai in chirie, am simtit si acelasi lucru, iti tin pumnii sa gasiti ceva frumos si printesa voastra sa se acomodeze si ea cat mai repede.
      Te pup, Camelia!

      Ștergere
  4. Sper sa iti iasa asa cum iti doresti. Si eu daca nu dunt multumita de ceva 100% mai bine mai astept.
    Imi place canapeaua! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce sentiment placut cand termini de renovat si e totul curat si aranjat! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc:)
      Un optimist incurabil ar fi cu zambetul pe buze chiar si cand in aer se joaca mii de particule de praf de var, ceea ce inseamna ca se construieste, vede in perspectiva.
      Imi mai ies si mie niste ranjete, dar cand imi dau seama ca abia mai respir sau cate ape trebuie sa schimb si frec aceeasi podea ma apuca bâţul! :))

      Ștergere
  6. Stilul minimalist este si favoritul meu, imi doresc enorm o mobila noua pentru living, insa deocamdata nu se pune problema, sunt alte prioritati. Imi pot imagina cat de entuziasmata esti. :) Spor la cumparaturi in continuare. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Nice :) Eu am profitat de voucherul oferit de banca care expira in toamna. Aveam mai multe variante si ne-a fost putin greu sa alegem, mai ales ca doar doua din magazinele partenere se gasesc in Galati.

      Ștergere
  7. Toate ca toate dar casuta arata extraordinar!
    Felicitari!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ti-o poti imagina :P Mai avem, avem, cum se spune! :)
      Multumesc xo

      Ștergere
  8. uuu ce de bunatati in imagini
    multa sanatate sper sa te recuperezi repede si va doresc ca totul sa iasa asa cum v-ati dorit in casa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cat de cat mi-am revenit, dar trebuie sa stau cuminte o perioada. Multumesc :)

      Ștergere
  9. Spun ca mi-ai facut pofta de mancare si nu am niciun chef sa gatesc acum. :((

    RăspundețiȘtergere
  10. So cool pics sweety :)

    New post - Kisses
    http://www.mademoisellemode.com/

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce de bunatati ! Imi place rochita :)
    Multa sanatate !:*

    RăspundețiȘtergere
  12. Imi pare rau sa aud de probleme de samatate...Recuperare rapida iti doresc! Si, dupa cum spui, fii cuminte, nu te-apuca sa ridici, sa rastorni muntii, menajeaza-te!

    Mereu mi se face pofta si foame la astfel de postari, vad toate cele apetisante intinse pe masa si nu rezist!:))

    Ma bucur ca merg treburile bine cu casa; arata biiiine, canapeaua verde! Spor in continuare si aceeasi rabdare acolo unde se impune (te admir pentru asta)!
    Iar pupicii trebuie sa fie 9 x 2!!! 18! Revendica-i pe ceilalti 9!:)

    Kisses, Miha!
    Sa ai grija de tine, te rog!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    Mie imi pare ca rochia se asaza bine; cum spui, culoarea e fenomenala!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt cea mai tanara "batranica", e "crucea" mea.. o trag de cand am 13 ani, sunt perioade si perioade n-am ce face. Uneori mi-o fac cu mana mea, alteori e de la "vreme" sau doar pe sistem nervos. Multumesc ca ai grija de mine :) voi avea grija!
      Mancarurile sunt inspiratie dar ce sa-i faci daca vine si cu pofta la pachet :D
      Culoarea canapelei pe care o vom primi cam intr-o luna va fi pe culoarea acea din bulina, un gri inchis care duce nitel spre verde. Dar vor fi multe perne verzi, un tablou canvas si altele cu noi <3
      Ca bine zici de pupici, abia astept sa vina acasa sa-i revendic :D

      Te pup si te imbratisez cu drag!

      Ștergere
  13. sper ca esti mai bine acuma !!! imi place mult genul asta de mobila !
    te pup

    RăspundețiȘtergere
  14. La cat mai multe aniversari. Ce draguta ideea cu cei 9 pupici :D
    Si din nou mi-ai atras atentia cu mancarea gatita care arata tare bine. Cat despre sanatatea ta, in martie am avut si eu aproape 2 luni de dureri de spate care m-au demoralizat si tinut la pat, la propriu.
    Mie mi-au fost de ajutor si mastile cu namol aplicate pe zona dureroasa. Dar inca sustin ca adevaratul remediu a fost gimnastica medicala.

    RăspundețiȘtergere
  15. Great pictures dear

    http://www.cultureandtrend.com/

    RăspundețiȘtergere
  16. Si culoarea si aspectul canapelei sunt interesante. Pozele de inspiratie m-au cucerit si pe mine. Rochita albastra iti vine minunat si imi place mult cum iti sta parul. Te-ai mai tuns cumva?
    Imi permit sa "fur" o portie din prajiturica cu struguri. Am citit ingredientele si deja imi imaginam gustul ei. :D
    Insanatosire grabnica!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ..daaa, m-am (mai) tuns, acum il am si mai scurt :D
      multumesc xo

      Ștergere
  17. Să de bucuri de noul aspect al locuinței !

    RăspundețiȘtergere
  18. la cat mai multi ani impreuna!


    iar eu trebuie sa-mi repet: am mancat, am mancat, am mancat!!! nu mi-e pofta... :))

    RăspundețiȘtergere
  19. Love these cute pictures!
    Laura. xx

    www.stylishvue.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  20. Un fel de...yummy post! :) Canapeaua aceea arata super! La fel si rochia albastra. Pup!

    RăspundețiȘtergere
  21. Si mie imi place cat mai putina mobila.Ai mei parinti au avut mereu in casa multa multa mobila.Sa fie plina camera

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vremurile, moda se schimba, dar uneori nu si gustul. Asa cum mie imi place stilul retro, vintage.. aerul boem al vremurilor apuse, dar la care s-au adaugat si alte "chestii moderne", asa si ei prefera in continuare mobila masiva din lemn pretios.

      Pentru mine putina mobila inseamna mult spatiu, camere multe sau doar o casa mare in care cu ingenuozitate si multi bani faci sa se vada mai putin fara sa nu arunci din lucrurile care iti trebuie pentru un confort ridicat.

      Nu-mi permit si atunci incerc sa ajung la un consens cu realitatea facand un spatiu placut.

      Ștergere
  22. La multi ani!
    Si eu am poseta ca a ta, este foarte faina!!! Sora-mii i-a placut mult, ei o sa-i iau pe portocaliu cu floare rosie.
    Week-end placut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi place si captuseala, are un imprimeu foarte interesant.
      Multumesc Cristina pentru comentariu si te mai astept pe blog, weekend placut si tie!

      Ștergere
  23. Pai tu bucataresti, nu gluma! La Multi Ani voua!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :D s-ar trebui mai mult ca nu se vede, la kg desigur :)
      Multumesc! :*

      Ștergere
  24. Multi ani fericiti! Parca deja prevad cum o sa arate casa, dupa modelele de inspiratie alese, si pot sa spun ca e super!
    PS: Anunta si tu la inceputul postarii ca e si ceva de mancare, ca stomacul meu deja a inceput sa se planga de foame :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prima poza e cu mancare, daca scriu tot o vezi :D
      Iti multumesc frumos, Claudia :*

      Ștergere
  25. Ma tot holbez la mancare, la dulciuri, am cam comis-o in vacanta, ce e drept.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

Din lumea necuvantatoarelor

     De-a lungul timpului am avut in grija doar pisici si pesti. Pestii mi s-au parut cei mai sensibili, daca mediul in care traiesc nu este unul echilibrat apar boli, devin apatici. Alimentatia este foarte importanta si am mai scris despre asta , este importanta indiferent ca vorbim de oameni sau de animale, iar astazi va invit sa cititi povestea Oanei si animalutelor ei pe care am rugat-o sa ne impartaseasca din experienta sa cu cititorii blogului.  Toto, Oachi Mara si Porto        Ei bine, am animăluțe de când mă știu, mai exact de pe la 4 ani și îmi petreceam timpul î n casa cu curte a bunicilor mei din Galați. Încă de pe atunci (când nu exista mâncarea granule sau umedă specială pentru animale) existau formule sănătoase de hrană gătită pentru câini și pisici, care culmea trăiau sănătoși ani mulți, cățeii chiar până la 20-21 de ani. Un singur lucru mi-a spus atunci bunicul, v ă z â ndu-m ă că dau bomboane cățeilor din curte: Nu dulciuri! Niciodată! Sunt otravă

Thank you Michael Bolton for a great show!

2013 mi-a adus multe lucruri bune, pe cele rele vreau sa le dau uitarii, iar la un sfarsit de an exceptional nici nu mi-am imaginat de asemenea amploare. Vazusem cu cel putin o luna inainte ca va participa la Revelionul din aer liber Michael Bolton in Galati cu sprijinul primariei. Mi-am zis ca e o farsa. Nu stabilisem nimic pentru Revelion, voiam doar sa fiu cu sotul meu, sa dansam, sa am parte de liniste... si am avut! Am fost atat de... incat nu am cuvinte, completati voi! Poate pentru ca sunt racita si am dureri crunte de cap, poate ca acea senzatie nici nu poate fi descrisa in cuvinte. Am dansat, am aplaudat, am ovationat. Sufletul meu a fost hranit! Atat pot spune!

Basca, papion si paiete

In Londra am purtat buline, ieri am scos fusta la pozat, iarna stiti ca nu renunt la culori asa ca iata inca o tinuta in stilul meu caracteristic.  Fusesem anuntata ca vom avea parte de soare, mai cald teoretic, practic puteam raci cu propriile maini o sticla de bere insa nu imi era frig incat sa dau bir cu fugitii. Ne-am si distrat. O helanca gri din lana cu fusta conica verde din paiete insir pe pat, ma gandesc la jacheta neagra din imitatie de piele insa blazerul reiat il gasesc mai potrivit, urmeaza papionul, basca si in final geanta si cizmele. Gavroche style, glamour. Eu m-as prezenta asa la birou. Machiajul ochilor mi-a luat timp cel mai mult.