Inainte de a ne gandi ce vitamine contine si cat de bine sau rau ne fac alimentele pe care le punem in farfurie, mancam cu ochii, cu nasul, din pofta ce ne-o genereaza cele auzite. Stim in mare ce e bine, de ce trebuie sa ne ferim, care alimente putem sa le consumam cu moderatie, insa nu stiu cati dintre noi se gandesc atunci cand gatesc pentru cateva zile sau doar pentru masa pe care urmeaza sa o manance la "aportul de sanatate". Teoria ca teoria, dar practica ne omoara, se aplica si in acest segment al vietii.
si eu sunt pasionata de gatit si acum mi-ai facut un chef enorm , vreau si eu tort :X
RăspundețiȘtergerearata ft bine toate
multumesc Anamaria ! :)
RăspundețiȘtergereEH eu am tot respectul pentru cei care stiu sa gateasca...eu sunt cam varza:))vad ca tu esti o bucatareasa desavarsita:)
RăspundețiȘtergerePentru unele persoane sunt prea lenta. Sotului de ex i-ar placea sa nu mai vada ca imi cad din legumele de pe tocator.. pe care eu le adun dupa ce pun mancarea pe foc, iar el imediat cum le vede :)) Eu sunt multumita ca gatesc pe gustul lui, sunt foarte suparata cand mai dau cate un rateu culinar, dar intotdeauna am curaj sa o iau de la capat.
RăspundețiȘtergereDaca iti place te vei descurca si mai bine. Eu gatesc de mica, la 16 ani am facut primii mei cozonaci :D
Ce bunatati Mihaelaaaa =p~
RăspundețiȘtergere