Treceți la conținutul principal

You gotta be you



"Am iertat greșeli care erau într-adevăr aproape de neiertat. Am încercat să înlocuiesc oameni care erau de neînlocuit și am încercat să-i uit pe cei care erau de neuitat. Am acționat la impuls, am fost dezamăgit de oameni atunci când am crezut că acest lucru ar fi imposibil. Dar am dezamăgit și eu oameni pe care îi iubeam. Am râs în situații nepotrivite. Mi-am făcut prieteni care au rămas prieteni pe viață. Am strigat și sărit de bucurie. Am iubit și am fost iubit. Dar am fost, de asemenea, respins și am fost iubit, fără a iubi acea persoană înapoi. Am trăit numai pentru dragoste și am făcut jurăminte de dragoste eternă. Am avut in...ima frântă de multe, multe ori! Am plâns în timp ce ascultam muzică și mă uitam peste poze mai vechi. Am sunat pe cineva doar pentru a-i auzi glasul. M-am îndrăgostit de un zâmbet. Uneori, am crezut că mor de dorul cuiva. Alteori, mi-a fost foarte teamă că aș putea pierde pe cineva foarte special (lucru care s-a și întâmplat până la urmă.) Dar am trăit! Și încă mai continui să trăiesc, zi de zi. Eu nu sunt doar în trecere prin viață ... și nici tu nu ar trebui să fii. Trăiește! Cel mai bun lucru în viață este de a merge mai departe cu toate planurile și visele voastre, să îmbrățișez viața și să trăiesc zi de zi cu pasiune, să pierd, dar să nu-mi pierd credința și să câșting prin recunoștință. Și asta pentru că lumea aparține celor care îndrăznesc să-și urmărească visul. Și pentru că e viața prea scurtă pentru a fi neînsemnată” - Charlie Chaplin

Aproape toate aceste lucruri mi s-au potrivit la un moment dat.



 

DRAINED - nsfw from Nick Peterson on Vimeo.

Un scurt metraj despre cum viciile unui barbat pot distruge femeia pe care o iubeste.
Pelicula a fost realizata in still frames (8 poze pe secunda) cu ajutorul unui Canon 7D, filmuletul l-am descoperit aici si cred ca merita share-uit. Viciile trebuie eliminate, indiferent ca esti barbat sau femeie.

Aceasta postare participa la "Meloman pentru o zi".
SoriN este initiatorul acestui tip de postare.

Cu ce sentimente ati ramas in urma acestei postari?

xoxo

Comentarii

  1. This was really interesting and unique.

    RăspundețiȘtergere
  2. M-a bucurat foarte mult sa reascult melodia aceasta a lui Desiree! Multumesc, Miha!:)


    Filmuletul e cutremurator! Mai mult nu e de comentat...

    O zi frumoasa, draga mea!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  3. so informative!
    Laura. xx

    www.stylishvue.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  4. super ce spune Chaplin :)
    te pup!

    http://thatswhywesmile.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  5. Melodia e la del de frumoasa ca atunci cand am auzit-o prima data. Al doilea clip are ceva macabru, probabil asta a fost intentia. E plin de semnificatii si te poate tara intr-o depresie.

    RăspundețiȘtergere
  6. din scrisoarea lui către Geraldine... genialul Chaplin!
    frumoasă piesă!

    RăspundețiȘtergere
  7. Melodia o stiam, dar scurt metrajul nu. Este foarte interesant si bine gandit:-? Finalul mi s'a parut genial!

    RăspundețiȘtergere
  8. Videoclipul e foarte profund. Chiar e de vazut. Din pacate, e si foarte real. Melodia se numara printre favoritele mele de multa vreme. :) :*

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  9. Interesting post! Thanks for visiting my blog and following me. I am following you back :)

    http://dixielu302.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  10. Great choice, I love this Des'ree song!
    Miss Margaret Cruzemark
    http://margaretcruzemark.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  11. Love this song by Des'ree. Haven't heard it for ages.

    RăspundețiȘtergere
  12. Filmuleţul este impresionant deşi nu mă pot lăuda că-l înţeleg pe deplin sau că sunt de acord cu el. Mă bucur însă că l-ai sharuit şi că am avut şansa să îl văd. Cu siguranţă a avut un aport cognitiv.

    RăspundețiȘtergere
  13. Fortunately the translator works, dearest Mihaela, and so I´m able to write that I feel the same like Charlie Chaplin, although I´m not able to express this in an each great way.

    Thanks for sharing this <3

    xoxo

    www.dressedwithsoul.blogspot.de

    RăspundețiȘtergere
  14. Amazing post :)
    Check out this new giveaway, summer clothes and $100 gift card!
    Wanna follow each other on GFC and FB?

    Your Princess is in Another Castle


    xx Sofie

    RăspundețiȘtergere
  15. Unfortunately google translator doesn't work actually on my mac - so I don't understand your lines :-/ ... But I love this song and it's message! - What do you think about my yellow wedding dress in my current post? Kisses from Vienna,

    Katja

    www.collectedbykatja.com

    RăspundețiȘtergere
  16. Extraodinar cat de bine ma regasesc in gandurile lui Charlie Chaplin. E placut sa constati ca si altii simt ca tine. La fel de intens...
    Ascultam melodia asta pana la saturatie intr-o vreme. Atunci cand a aparut, una din favorite. :) Ma mobilizeaza, imi reda increderea in mine.

    RăspundețiȘtergere
  17. i'll listen :D

    Luch Luch Craft Giveaway HERE

    visit my blog ^^
    www.luchluchcraft.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  18. I really love Des'ree

    New post - Kisses
    http://www.mademoisellemode.com/

    RăspundețiȘtergere
  19. Cred ca nu sunt in masura sa identific ce simt in acest moment. In afara de foame....Sorry
    Dar mi/a placut citatul din Chaplin

    RăspundețiȘtergere
  20. very interesting video :)

    NEW POST: www.chriissydollxo.com
    Let's connect at GFC and BLOGLOVIN'

    RăspundețiȘtergere
  21. Si eu m-am uitat pe poze vechi acum in Romania, chiar am facut poze dupa pozele vechi.. am gasit si carnetele vechi.. o groaza de amintiri m-au napadit..

    RăspundețiȘtergere
  22. Hey doll, thanks for your comment on my blog. Following you too on G+, Bloglovin and FB! Do follow me on Pinterest, Twitter etc too! :)
    FASHION PANACHE BLOG
    Google Plus | Bloglovin | Networked Blogs | Facebook | Twitter | Pinterest

    RăspundețiȘtergere
  23. Si mie...

    O postare de suflet, poate cea mai frumoasa ^_^

    Nicole

    www.nicoleta.me

    RăspundețiȘtergere
  24. Am vazut si eu filmuletul cu catva timp in urma... Da, e trist ca atatia oameni pierd in viata din cauza viciilor... Cat despre vorbele lui Charlie Chaplin, probabil toti vom trai toate cele descrise de-a lungul vietii, important este sa depasim momentele de cumpana si sa invatam din greseli.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

Din lumea necuvantatoarelor

     De-a lungul timpului am avut in grija doar pisici si pesti. Pestii mi s-au parut cei mai sensibili, daca mediul in care traiesc nu este unul echilibrat apar boli, devin apatici. Alimentatia este foarte importanta si am mai scris despre asta , este importanta indiferent ca vorbim de oameni sau de animale, iar astazi va invit sa cititi povestea Oanei si animalutelor ei pe care am rugat-o sa ne impartaseasca din experienta sa cu cititorii blogului.  Toto, Oachi Mara si Porto        Ei bine, am animăluțe de când mă știu, mai exact de pe la 4 ani și îmi petreceam timpul î n casa cu curte a bunicilor mei din Galați. Încă de pe atunci (când nu exista mâncarea granule sau umedă specială pentru animale) existau formule sănătoase de hrană gătită pentru câini și pisici, care culmea trăiau sănătoși ani mulți, cățeii chiar până la 20-21 de ani. Un singur lucru mi-a spus atunci bunicul, v ă z â ndu-m ă că dau bomboane cățeilor din curte: Nu dulciuri! Niciodată! Sunt otravă

Thank you Michael Bolton for a great show!

2013 mi-a adus multe lucruri bune, pe cele rele vreau sa le dau uitarii, iar la un sfarsit de an exceptional nici nu mi-am imaginat de asemenea amploare. Vazusem cu cel putin o luna inainte ca va participa la Revelionul din aer liber Michael Bolton in Galati cu sprijinul primariei. Mi-am zis ca e o farsa. Nu stabilisem nimic pentru Revelion, voiam doar sa fiu cu sotul meu, sa dansam, sa am parte de liniste... si am avut! Am fost atat de... incat nu am cuvinte, completati voi! Poate pentru ca sunt racita si am dureri crunte de cap, poate ca acea senzatie nici nu poate fi descrisa in cuvinte. Am dansat, am aplaudat, am ovationat. Sufletul meu a fost hranit! Atat pot spune!

Basca, papion si paiete

In Londra am purtat buline, ieri am scos fusta la pozat, iarna stiti ca nu renunt la culori asa ca iata inca o tinuta in stilul meu caracteristic.  Fusesem anuntata ca vom avea parte de soare, mai cald teoretic, practic puteam raci cu propriile maini o sticla de bere insa nu imi era frig incat sa dau bir cu fugitii. Ne-am si distrat. O helanca gri din lana cu fusta conica verde din paiete insir pe pat, ma gandesc la jacheta neagra din imitatie de piele insa blazerul reiat il gasesc mai potrivit, urmeaza papionul, basca si in final geanta si cizmele. Gavroche style, glamour. Eu m-as prezenta asa la birou. Machiajul ochilor mi-a luat timp cel mai mult.