Treceți la conținutul principal

[Outfits] Polka dots dress

 - open in new tab for zoom in -
Sunt fericita sa pasesc in lumea rochiilor, sa fiu femeie! Rochia "Grey Dotted" cu date de identificare: bust/sold 80-100cm, lungime 82cm si talie 70cm, din bumbac, m-a cucerit de la prima atingere. 
O rochie casual-chic!
Aveam emotii in ceea ce priveste elasticitatea sa, calitatea si cum se va aseza pe mine. Fara sutienul cu (mult) burete invartindu-ma in fata oglinzii imi spuneam ca va fi mai bine cu cateva kg in plus, cu el s-a schimbat situatia si rochia nu a mai trebuit lasata pe lista de asteptare.
Am facut plecaciuni.. sa fiu sigura ca in nici o circumstanta voi arata vreo ceva din ceea ce nu doresc a fi expus. Are un mic slit, nu se ridica in timpul mersului, dar trebuie sa recunosc ca ideea de mini nu e ceva des intalnit la mine. Husband multumit, fiecare rochie se cere atinsa dupa ce trece de testul visual, transparenta 0! 
 
V-am spus despre site, vad ca au aparut si alte categorii pe langa cele existente cu colectia noua de haine. Cu siguranta rochii, costume de baie, topuri, pantaloni scurti, salopete, jeansi si pantaloni, genti sunt printre cele mai vizionate categorii de articole. La reduceri haine de dama veti gasi in fiecare saptamana alte si alte produse cu pret redus! Cum v-am vorbit despre rochiile lor, despre rochii in general si imi stiti slabiciunea pentru ele nu puteam sa-mi comand altceva de pe Dy Fashion. Cu greu m-am decis care sa fie aleasa, chiar mai era inca una cu buline pe fond alb, insa aceasta cu partile negre din laterale m-a cucerit, am gasit-o aparte si mi-a placut!
Rochia aceasta din pacate nu este pe stoc, insa cu siguranta puteti gasi ceva care sa vi se potriveasca.
 
Cateva idei:
 "Dreamy White" o vad potrivita pentru petreceri, iesiri in club. Este simpla, dar sofisticata prin croiala, textura si nu in ultimul rand prin culoare.
Rochia "Cream Casual" este in schimb mult mai versatila, o rochie de zi perfecta in tinute relaxate dar care nu uita de feminitate prin gulerasul "peter pan".
 
 
Love ya!

Comentarii

  1. Tare simpatica si fumoasa rochita! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Lolvely dress really :)

    New post - Kisses
    http://www.mademoisellemode.com/

    RăspundețiȘtergere
  3. Tare frumusica rochita ta! Te prind bulinutele :D

    RăspundețiȘtergere
  4. E frumoasa rochita aleasa de tine, sa o porti cu placere! :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Tare draguta rochia, iti vine foarte bine! :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Superba rochita, imi place foarte mult, am o pasiune pentru buline!

    RăspundețiȘtergere
  7. This look is stunning Mihaela! Beautiful, cool, stylish!
    Miss Margaret Cruzemark
    http://margaretcruzemark.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce frumoasa esti in aceasta rochita! :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Iti sta foarte bine cu aceasta rochita!:)

    RăspundețiȘtergere
  10. Dearest Mihaela, I´m in love with polka dots, too, and you look so beautiful in your dress! It´s just perfect for you and your slim body <3

    Hope you are well and your renovation goes on as you have planned it!

    Thank you so much for your comments, which made me always so happy :)

    Wish you a wonderful and happy weekend!

    xx from Bavaria/Germany, Rena

    www.dressedwithsoul.blogspot.de

    RăspundețiȘtergere
  11. Am o adevarata manie pentru buline, a inceput din acest an!:))
    E o rochita minunata si se potriveste personalitatii tale, va completati! Funny fotografiile din colaj, imi plac mult!

    Dintre cele doua propuneri, Cream Casual as alege eu!

    Pupici, Mihule!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  12. Si eu am dezvoltat o pasiune pentru buline de ceva timp, iar rochita ta e deosebit e frumoasa si iti vine foarte bine. Sa o porti cu placere! :)

    RăspundețiȘtergere
  13. I love polka dots too!
    Laura. xx

    www.stylishvue.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  14. totally in love with that polka dots dress, it's so pretty!

    RăspundețiȘtergere
  15. Este superba rochita ta!
    Prima poza imi place la nebunie.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  16. E super frumusica si te prinde de minune! Singurul lucru care nu imi place este ca au marimi micute pe site si uneori descrierea nu se potriveste cu realitatea.

    RăspundețiȘtergere
  17. E foarte frumoasa rochia, sa o porti cu placere.
    Eu toata vara asta am purtat numai rochii. :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Imi plac bulinele!
    Te prinde bine rochita!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

Din lumea necuvantatoarelor

     De-a lungul timpului am avut in grija doar pisici si pesti. Pestii mi s-au parut cei mai sensibili, daca mediul in care traiesc nu este unul echilibrat apar boli, devin apatici. Alimentatia este foarte importanta si am mai scris despre asta , este importanta indiferent ca vorbim de oameni sau de animale, iar astazi va invit sa cititi povestea Oanei si animalutelor ei pe care am rugat-o sa ne impartaseasca din experienta sa cu cititorii blogului.  Toto, Oachi Mara si Porto        Ei bine, am animăluțe de când mă știu, mai exact de pe la 4 ani și îmi petreceam timpul î n casa cu curte a bunicilor mei din Galați. Încă de pe atunci (când nu exista mâncarea granule sau umedă specială pentru animale) existau formule sănătoase de hrană gătită pentru câini și pisici, care culmea trăiau sănătoși ani mulți, cățeii chiar până la 20-21 de ani. Un singur lucru mi-a spus atunci bunicul, v ă z â ndu-m ă că dau bomboane cățeilor din curte: Nu dulciuri! Niciodată! Sunt otravă

Thank you Michael Bolton for a great show!

2013 mi-a adus multe lucruri bune, pe cele rele vreau sa le dau uitarii, iar la un sfarsit de an exceptional nici nu mi-am imaginat de asemenea amploare. Vazusem cu cel putin o luna inainte ca va participa la Revelionul din aer liber Michael Bolton in Galati cu sprijinul primariei. Mi-am zis ca e o farsa. Nu stabilisem nimic pentru Revelion, voiam doar sa fiu cu sotul meu, sa dansam, sa am parte de liniste... si am avut! Am fost atat de... incat nu am cuvinte, completati voi! Poate pentru ca sunt racita si am dureri crunte de cap, poate ca acea senzatie nici nu poate fi descrisa in cuvinte. Am dansat, am aplaudat, am ovationat. Sufletul meu a fost hranit! Atat pot spune!

Basca, papion si paiete

In Londra am purtat buline, ieri am scos fusta la pozat, iarna stiti ca nu renunt la culori asa ca iata inca o tinuta in stilul meu caracteristic.  Fusesem anuntata ca vom avea parte de soare, mai cald teoretic, practic puteam raci cu propriile maini o sticla de bere insa nu imi era frig incat sa dau bir cu fugitii. Ne-am si distrat. O helanca gri din lana cu fusta conica verde din paiete insir pe pat, ma gandesc la jacheta neagra din imitatie de piele insa blazerul reiat il gasesc mai potrivit, urmeaza papionul, basca si in final geanta si cizmele. Gavroche style, glamour. Eu m-as prezenta asa la birou. Machiajul ochilor mi-a luat timp cel mai mult.