Treceți la conținutul principal

Testat: Sare de mare si sapun Sensibilul - Harmony Handmade

Anul trecut am castigat trei produse de la Harmony Handmade pe blogul Clarrei si nu am apucat sa va zic parerea despre acestea doua, al treilea un deodorant solid v-am spus deja cateva cuvinte aici.

Sare de baie

Relaxează-te după o zi grea şi obositoare cu o baie fierbinte scăldată în plante miraculoase precum lavanda, valeriana, iasomia, coada şoricelului, muşeţelul şi gălbenelele care-ţi vor mângâia simţurile. Lasă-te purtată în visare de aroma lavandei, un parfum delicat, discret, care transmite o stare de linişte şi seninătate. Parfumul diafan al iasomiei, care e cunoscută pentru înlăturarea migrenelor şi pentru stimularea circulaţiei sângelui, te va duce cu gândul la un tărâm de basm. Valeriana constituie unul dintre cele mai eficiente remedii împotriva insomniei şi anxietăţii, ameliorează crampele menstruale şi relaxează muşchii. Coada şoricelului este cunoscută pentru rezultatele deosebite în cadrul afecţiunilor ginecologice datorită proprietăţilor antiinflamatorii, calmante, astrigente, distruge microorganismele şi favorizează cicatrizarea. Gălbenelele şi muşeţelul calmează spasmele musculare, au proprietăţi antiseptice, bactericide, cicatrizante, antiinflamatoare şi calmează durerile musculare.
Şi pentru pielea ta ne-am gândit la un răsfăţ: sarea de baie este învăluită cu uleiuri de migdale dulci, sâmburi de struguri şi măsline. Relax&Enjoy…
Ingrediente: sare de mare, valeriană, iasomie, coada şoricelului, gălbenele, muşeţel, lavandă, ulei de migdale dulci, ulei de sâmburi de struguri, ulei de măsline, uleiuri esenţiale de portocale şi lavandă.
Recomandări: puneţi o lingură cu sare în cada cu apă caldă,răsfăţaţi-vă cu un pahar de vin roşu şi lăsaţi-vă învăluită în minunata lume a aromaterapiei…
Se prepară la comandă, cu cel mult 24h înainte de expediere și are un termen de valabilitate de 3 luni, păstrat la răcoare, ferit de razele directe ale soarelui.
Greutate: 200 grame  sursa
 
Parerea mea:
 
Eu am consumat sarea intr-un timp foarte scurt, fiind in perioada de iarna, in sfarsit eram si cu sotul dupa o perioada in care el a fost plecat, un prilej bun de a ne relaxa.
La inceput am tinut cont de recomandare, insa pentru mine mi s-a parut prea putin asa ca la urmatoarele bai mai adaugam in plus doua linguri intro cada plina. Asa simteam intens mirosul plantelor, in special al lavandei si galbenelelor, o desfatare a simturilor. Si asa am terminat-o rapid ca pe un vis frumos. Pentru ca tot eram prin Scotia atunci, cu gandul la sarea asta am intrat intr-un magazin Lush sa gasesc produse asemanatoare. Mi-am luat doua produse efervescente care nu au excelat decat prin design.
Harmony Handmade faptul ca prepara produsul imediat ce comanda clientul, pentru a fi cat mai proaspete are toata admiratia mea. O gasiti in linkul de mai sus, vezi sursa, la un pret de 10 lei in urma reducerii de 33%.
 
 
Săpun natural pentru piele foarte sensibilă, predispusă la dermatite
Dermatitele reprezintă inflamaţii ale pielii produse de un factor declanşator, fiind caracterizate prin mai multe semne specifice, dintre care cele mai des întâlnite sunt uscarea pielii şi înroşirea acesteia, mâncărime, apariţia de cruste sau de alte leziuni ce produc exfolierea pielii sau apariţia de leziuni.
În cazul acestor probleme este bine ca pielea să fie foarte bine hidratată şi îngrijită foarte blând, de aceea vă recomand "Sensibilul", un săpun ce face multă spumă cremoasă ce previne uscarea pielii, un săpun cu intense beneficii datorită decoctului foarte concentrat de "trei fraţi pătaţi", plantă binecunoscută pentru tratarea alergiilor şi dermatitelor de orice fel, plantă foarte bogată în saponine ce ajută săpunul să facă aşa multă spumă, fiind îmbogăţit cu unt de cacao ce conţine acizi oleic, stearic,palmitic şi linoleic, antioxidanţi naturali, precum vitamina A şi E ce conferă untului de cacao efect anti-îmbătrânire fiind binecunoscut pentru efectele sale de hidratare, formând un strat protector la suprafaţa pielii ce reţine umiditatea, recomandat pentru pielea uscată sau cu riduri, contribuind la prevenirea cancerului de piele, ulei de macadamia, o sursă bogată de acid oleic şi palmitoleic, ce se aseamănă cu sebuumul având o textură uşoară fiind absorbit extrem de uşor de piele, catifelând pielea uscată, nelăsând nici o senzaţie grasă pe piele, fiind recomandat în tratarea cicatricelor, arsurilor solare şi a altor afecţiuni ale pielii, ulei de cătină și ulei esențial de lemn de guaiac, un ulei non-toxic, non-iritant, dar cu prețioase efecte de vindecare a iritațiilor, erupțiilor, rănilor, dermatitelor, eczemelor și inflamațiilor pielii.
"Sensibilul" este un săpun recomandat atât persoanelor cu pielea extrem de sensibilă, cât şi copiilor, sau pentru igiena intimă.
Ingrediente: uleiuri saponificate de măsline, cocos, ricin, unt de cacao, ulei de nuci de macadamia, decoct de trei fraţi pătaţi, ulei de cătină, ulei esențial de lemn de guaiac. sursa
 
Parerea mea:
 
Sensibilul are un nume potrivit, sunt de parere ca ajuta in cazul dermatitelor, folosind in rutina de ingrijire a pielii produse asemanatoare.
Stiti bine ca folosesc untul de shea si faptul ca m-a ajutat sa scap de descuamarile de pe frunte ii sunt vesnic loiala. De aceea cred ca in astfel de probleme trebuie sa folosesti nu doar o crema care sa hraneasca pielea si sa te scape de nesuferitele cruste dar si un produs de curatare bland si eficient precum acesta. La inceput calmeaza mancarimile, rareste formarea de cruste si intr-un strat din ce in ce mai subtire pana la disparitie. Nu am realizat ziua in care nu mi-a mai aparut fiind concentrata pe consecventa aplicarilor si tratarii zonei, pastrarii unei stari calme si fara sa-mi pun mari sperante pentru ca dezamagirea sa nu fie profunda. Crema x a avut si ea un rol important, atunci cand o folositi cititi cu mare grija recomandarile si respectati perioada de aplicare. Din cauza corti.. poate sa faca si rau.
Luandu-l ca pe un sapun normal curata bine, face multa spuma, este cremos si in acelasi timp un sapun dur. Erau zile cand pielea necesita o hidratare extra ce nu cred ca tinea de calitatile sapunului.
Il gasiti la un pret de 12lei avand 100gr.
 
 
 
In urmatoarele postari va voi prezenta manichiura mai indeaproape facuta de sambata, o tinuta si decoratiunile facute anul asta. Cea cu pene nu a rezistant foarte mult pentru ca am avut de lucru, am stat cu mainile in apa, etc. O idee se vede intr-una din pozele cu ochelarii de la Firmoo in postarea anterioara.
 
Va plac/intereseaza postarile despre sapunuri?

Comentarii

  1. Am avut si eu norocul sa castig un sapun natural pe un blog si nu l-am vazut nici in ziua de azi. Tre sa recunosc ca nuu am incercat nici unul pana acum si postarile tale ma fac tot mai curiosa.Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pacat ca nu l-ai primit, i-ai scris sponsorului sau organizatorului?
      Te pup si eu!

      Ștergere
  2. Foarte tentante produsele prezentate de tine. :)
    Mie imi plac postarile despre sapunuri. De cand le citesc pe blogul tau ma simt tot mai atrasa de produsele home/hand made. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh Dee nici nu stii cat de mult apreciez si comentariul tau, precum al Dianei. Simt ca nu scriu in van.
      Stii de ce intrebam tocmai pentru ca postarile acestea despre sapunuri si creme, etc handmade sunt printre cele mai putin citite, vizualizate si cu atat mai putin comentate.

      Cu toate astea eu nu ma dau batuta sa nu scriu despre produsele romanesti care merita promovate, mai ales ca sapunul este primul produs si cel mai folosit in ingrijirea corporala.
      Te puup!

      Ștergere
  3. folosesc sarurile de baie , iubesc baile lungi dar ma cam feresc , imi usuca pielea si apelez la dusuri din acest motiv !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. te inteleg, nici eu nu folosesc mai des de o data sau doua ori pe saptamana :)

      Ștergere
  4. Buna!
    Azi, intamplator, am gasit acest frumos articol despre produsele mele!
    Multumesc din suflet si ma bucur ca sunt apreciate!

    Sarbatori Fericite si multa lumina in suflet!

    Cu drag,
    Delia ( Harmony Handmade)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Delia,
      Prezenta ta pe blogul meu este o surpriza foarte placuta si iti multumesc pentru comentariul lasat.

      Sarbatori fericite si tie!

      Ștergere
  5. Sincer...nu prea ma intereseaza postarile despre sapunuri.
    Sa nu ma intelegi gresit- imi place sa le vad, sa le miros, sunt convinsa ca sapunurile sunt perfecte pentru unele persoane.
    Dar eu nu folosesc sapunuri ci gel de dus si alte produse de curatare.
    Sare de baie folosesc din cand in cand
    Mai nou, pentru ca apa de aici e atat de dura torn un anumit ulei in cada, de doua ori pe saptamana.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E ok Hapi, ma bucur ca ti-ai expus punctul de vedere. Indiferent ca esti sau nu de acord cu mine, apreciez mult parerile sincere si civilizate.
      Ulei, imi aduce aminte ca eu turnam lapte praf pe furis in cada la ai mei :))

      Ștergere
    2. Laptele praf e ok , rau nu poate sa faca:))) Poate chiar catifeleaza pielea.

      Ștergere
  6. Mi-ar placea si mie sa incerc sarea de baie.:) Sa o folosesti sanatoasa in continuare :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. As folosi o dar s-a terminat de muulta vreme, cam pe la inceputul acestui an.

      Ștergere
  7. Thanks ♥ Followed back! :)

    http://fantasyfashioned.blogspot.de/

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu de 2 ani folosesc şampon solid de la Harmony Handmade şi sunt foarte mulţumită.
    În toamna asta mi-am luat şi demachiant şi cremă de faţă de la ea. Şi de acestea sunt mulţumită, cu mica menţiune că demachiantul nu e destul de puternic pt rimel, doar pentru fardurile de pe piele.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

Nude dress... leave the stress, start the party, be the best!

[Aboutwomenandnotonly] Chicnova Giveaway

Thanks to the Chicnova store today I am announcing a new giveaway for all my readers and followers. One winner will get 30$ to spend his fav items. You can see two up to 30$ selections . 

[Outfits] Before snowing

Multi se fereau, altii o incantau... si a venit asa zapada. Ieri seara ningea ca in povesti, sarbatorile au trecut, am zambit cu ochii de copil de altadata si am fugit ca ursul in barlog sub paturica. Am lasat pe alta data sa fac poze straielor iernii si am zis ca mai bine ma ocup de editat pe ale mele.