Treceți la conținutul principal

Noutati de toamna

  
A aparut in exclusivitate la Sensiblu, un nou brand de produse pentru ingrijire orala, printre care prima pasta de dinti NEAGRA pentru ALBIRE: BLACKWOOD.
Carbunele de mesteacan Karelian albeste si absoarbe mirosurile neplacute si, totodata, confera culoarea neagra unica a acestei paste. Pasta de dinti albeste sanatos si eficient, blocheaza dezvoltarea bacteriilor, mentine respiratia proaspata, asigura protectia impotriva formarii tratrului si echilibreaza pH-ul salivei. Pasta are o aroma puternica de ienupar. Nu contine fluor.
Un smalt sanatos este translucid, iar culoarea lui seamana cu fildesul. De foarte multe ori, suprafata dintilor isi si pierde stralucirea. Acest lucru este cauzat de aparitia placii dentare pigmentate, al efectelor mecanice si a demineralizarii smaltului. O astfel de dantura are nevoie de tratament profesional.
EFECTE
DEMONSTRATE CLINIC
ALBIRE--- 2 tonuri in 4 saptamani, conform scalei VITAPAN
ANTIINFLAMARE --- 93,8%
HEMOSTATIC --- 70,6% CURATARE --- 97,3%
Toate produsele SPLAT sunt sigure si optime pentru utilizare zilnica. Nici un produs nu contine agenti antiseptici sintetici. Continutul de triclosan, clorohexidina si agenti de formare a spumei este minim. Toate produsele pentru copii NU contin SLS sau zaharide. Productia se realizeaza in loturi mici folosind ingrediente ce provin de la producatori de top din toata lumea si sunt livrate direct la fabrica ecologica din regiunea Valday, Rusia.





Oriflame lanseaza un nou parfum, Demi Moore nu este la prima colaborare si de aceasta data impreuna cu parfumierul renumit Vincent Schaller a luat nastere My Red by Demi Moore! Parfumul My Red promite a fi un parfum seducator, intens si modern, de-a dreptul magnetic.
Notele sale esentiale sunt de iasomie rosie, pentru o mireasma senzuala. Odata cu el s-a creat o linie speciala de accesorii si cosmetice.




Si pentru fanii L'Occitane am vesti bune. Reduceri la produsele de ingrijire a parului si cadouri la comenzile mai substantiale.

 
L'Occitane de asemenea lanseaza SHEA - Flowers of Love, in editie limitata.





Se deschide Centrul de Frumusete Farmec pe 11 octombrie, pe 11-13 veti beneficia de produse cadou. Centrul este amplasat la cativa metri de fabrica Farmec, cuprinde o zona de dialog direct cu consumatorii, muzeul Farmec in care se prezinta istoria de peste 120 de ani a companiei. Incepand cu data de 21 octombrie se vor oferi in cadrul magazinului sedinte gratuite de dermoanaliza.



Ati auzit de untul de shea Nilotica ? El provine dintr-o subspecie a arborelui de shea care creste numai in anumite zone ale Africii, un produs mai rar si mai pretios cu o textura mult mai moale si foarte cremoasa ceea ce-l face mai usor de aplicat. Se absoarbe repede in piele lasand o finete deosebita si are un miros discret, placut.



Orchideablu.ro lanseaza un nou proiect: cutiile Bio Box Orchidea Blu. Este vorba despre 2 cutii (Bio Box si Deluxe Bio Box) cu cosmetice bio si naturale care vor fi livrate lunar acasa.

Obiectivul acestor cutii este acela de a oferi cat mai multor persoane posibilitatea de a folosi  in mod constant cosmetice bio, sanatoase, fara parabeni si alte chimicale nocive. Alte obiective: educarea consumatorilor in materie de cosmetice bio si naturale, incurajarea consumului de cosmetice bio si naturale, cresterea notorietatii brandurilor distribuite de Orchidea Blu.

Mai multe detalii despre acest proiect AICI. Ii puteti urmari pe pagina de Facebook a proiectului (o gasiti AICI).


 xoxo

Comentarii

  1. L'occitane !
    one of my fav brand <3

    Kisses
    http://www.mademoisellemode.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. chiar vreau sa incerc pasta de dinti neagra! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. L'occitane este unul din preferatele mele ca brend

    RăspundețiȘtergere
  4. Interesante noutati :) mai ales pasta de dinti neagra :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Great post Mihaela. I love L Occitane products.
    Miss Margaret Cruzemark
    http://margaretcruzemark.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca pasta de dinti neagra mi se va parea extrem de ciudata la prima utilizare. E fantastic ca au inventat asa ceva, curiozitatea mea e imensa. :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Cât de bine arată parfumul My Red by Demi Moore! :-)
    Îţi mulţumim! :-)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

Nude dress... leave the stress, start the party, be the best!

[Aboutwomenandnotonly] Chicnova Giveaway

Thanks to the Chicnova store today I am announcing a new giveaway for all my readers and followers. One winner will get 30$ to spend his fav items. You can see two up to 30$ selections . 

[Outfits] Before snowing

Multi se fereau, altii o incantau... si a venit asa zapada. Ieri seara ningea ca in povesti, sarbatorile au trecut, am zambit cu ochii de copil de altadata si am fugit ca ursul in barlog sub paturica. Am lasat pe alta data sa fac poze straielor iernii si am zis ca mai bine ma ocup de editat pe ale mele.