Treceți la conținutul principal

Empties


Eu nu o sa va scriu in fiecare luna cand voi termina un produs pentru ca nu reusesc sa le tin pe toate la un loc si ajung direct la gunoi. In timp ce supravegheam sarmalele ce fierbeau molcom in cuptor si faceam ordine pentru weekend am adunat recipientele ce s-au golit in ultima perioada, unele sunt si mai vechi, si am zis ca e momentul sa le fotografiez.

De la stanga la dreapta...

Creme allegee shaping delight L'Occitane, pentru corp tip mostra - 6ml - am folosit una cand am fost la mare si una recent. Miros subtil, textura usoara, absorbire rapida fara a lasa pelicula, cam asta as spune despre ea pe scurt. Mi-a placut foarte mult cum se simtea pe piele dupa expunerea la soare si o gasesc potrivita pentru vara. Nici acum toamna nu e de ocolit, ofera hidratare suficienta pentru o zi. Nu am cautat pretul produsului full size.
Ingrediente:
  



Crema L’Occitane Bonne Mère pentru fata, corp si maini pe baza de lapte, in cazul meu am folosit-o doar pentru maini. I-am facut deja review. Am castigat-o, am folosit-o cu drag, as cumpara-o daca nu as gasi inlocuitor mai ieftin.

Crema pentru curatarea fetei Aslavital Mineralactiv am folosit-o pana la ultima picatura, sunt la al doilea tub si pe viitor as cumpara-o cu acelasi drag. Momentan folosesc si alte produse. Review aici.

Listerine Total Care, cea mai intensa apa de gura incercata, am folosit-o o perioada, ramanand in custodia sotului si eu mai mult pe cea de la Aslamed careia i-am scris deja review. Am citit ca cele colorate pateaza dintii si cele mai indicate sunt solutiile transparente. Periajul si ata dentara sunt sfinte, iar apa de gura optionala.
Acum folosim Envelin.



Untul de shea de la eBio.eu este de aceeasi calitate precum cel folosit de la Jovis, nerafinat. Review gasiti aici. In timp si sotul meu s-a obisnuit cu mirosul lui si masajul cu el e momentul lui de rasfat.
Untul de shea este un hidratant excelent pentru toate tipurile de ten, cu remarcabile efecte asupra eczemelor, dermatitelor, psoriazisului, acneei, cicatricilor, petelor rosii, decolorarilor pielii, iritatiilor, pielii uscate, ridurilor sau vergeturilor.

Despre Lavanda body scrub de la A.M cosmetics am mai scris aici, dupa ce am trecut de jumatatea cutiutei, cantitatea de ulei nu mai era in exces si exfolierea a devenit mai placuta si uleiul care imi dadea batai de cap mai repede de indepartat. A fost ceva... love-hate.

Supliform de la Hofigal, momentan sunt la al doilea tub si mi-am impus sa-l aplic cu o mai mare consecventa. La inceput daca simti putin rece, senzatia de racoare dispare in timpul masajului - prea scurt dupa parerea, intra foarte repede in piele -. Ieftin si bun.

Despre produsele Sophyto v-am scris deja, serumul si tratamentul de albire inca mai au putin, spuma de curatare si crema de zi s-au terminat mai repede si ma bucur ca am avut sansa sa le testez. Serumul e pure love, e tare spornic si benefic!

Samponul Matrix moisture a fost un sampon nepotrivit mie, nu mi-a provocat matreata in exces, dar nici nu-mi simteam scalpul ok si chiar daca ma spalam de doua ori la clatire tot imi simteam parul usor imbacsit. Parul dupa uscare nu era pleostit insa se ingrasa mult mai rapid si nici de aspectul parului nu eram multumita in totalitate.
Ingrediente:



" BIODERMA este inventatorul soluţiei micelare.
Special formulată pentru pielea sensibilă, normală sau uscată, soluţia micelară  Sensibio H2O curăţă delicat faţa şi conturul ochilor îndepărtând machiajul rezistent la apă.
Micelele din formula sa atrag şi captează impurităţile, menţinând în acelaşi timp echilibrul cutanat (fără detergent, pH fiziologic)."


Ingrediente
APA, GLICERIDE CAPRILICE/CAPRICE PEG-6, PROPILENGLICOL, CUCUMIS SATIVUS (CASTRAVETE), EXTRACT DE FRUCTE, MANITOL, XYLITOL, RHAMNOZA, FRUCTO-OLIGO-ZAHARIDE, DISODIU EDTA, BROMURA DE CETRIMONIU.

Daca cu samponul a fost o experienta de "ce bine ca ai plecat", apa micelara Sensibio Bioderma a fost o alta dragoste ce imi pare rau ca s-a consumat. Machiaj sters, usturimi spre deloc -imbibam discheta si ajungea si in ochi- uneori ma clateam, dar mi-a placut mult cum imi lasa tenul curat. O voi cauta :)

Crema exfolianta Bioten pentru ten normal si mixt, o dragoste mai veche, pentru multe dintre voi nici nu mai are nevoie de prezentare, daca nu ati folosit-o cu siguranta v-ati impiedicat de ea prin magazine. E ieftina si satisfacatoare, un raport pret/calitate excelent! Review-ul il gasiti aici.
Cam acestea sunt produsele terminate. Sa aveti o zi buna si impresiile mele sper sa va ajute.

P.S:
Romwe Pre-winter Must-Haves
Up to 40% off 
Date: 10/15/2013--10/18/2013
Go: http://www.romwe.com/Pre-winter-Must-Haves-c-325.html?mihaela.pojogu

And the flash sale:
http://www.romwe.com/manage_activity/Best-Sellers-Flash-Sale/?mihaela.pojogu




xoxo

Comentarii

  1. Ai fost harnica. :)
    Crema aslavital si micelara sunt pewishlist.
    Sper sa reusesc sa le achizitionez. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Mmm, am simtit mios de sarmale in foi de varza! Asa au fost???:)

    Harnicuta-n toate cele, Miha!
    Crema de curatare a fetei Aslavital nu stiu de ce nu mi-a intrat la inima; cred ca din cauza aspectului (culoare, textura).
    Cred ca-s singura lenesa din lume care nu aplica anticelulititice (ca nevoie este doar!); am un tub se Supliform ce asteeeaaapta, bietul de ele!

    Bravo, Miha! Tine-o tot asa!:)
    Kisses!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cateva foi de varza au fost puse pe fundul oalei, dar ele au fost facute in foi de vita cu carnita de pui toccata in casa. Supliformul l-am terminat in mult prea multe luni, merit si eu o "diploma".
      Multumesc frumos. xo

      Ștergere
  3. Crema aslavital si de la bioten pentru scrub sunt și preferatele mele:D
    ai avut numai produse bune!

    http://lessismorebysimina.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. I was passing by to greet you and wish happy week darling ... this post has encouraged me to take care of my skin a little more ...

    RăspundețiȘtergere
  5. Super creme :) Hidratarea este foarte importanta, mai ales ca vremea rece isi face simtita prezenta!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multe, multe produse. Bravo! Am folosit si iubit doar micelara, dar o sa tin minte si lucrurile bune despre celelalte.

    RăspundețiȘtergere
  7. Wow so many products ! :)

    Hayfa
    londonloafers.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  8. Pff, ce ai aici, Mihaela, draga mea, o gramada de recipiente, sunt mandra de tine si ma simt ingrozitor de vinovata pentru rutina mea dezorganizata care nu ma lasa sa adun si eu atat de multe recipiente, macar pentru placerea postarii.. :(
    Felicitari, tine-o tot asa, ai un ritm excelent din punctul meu de vedere!

    RăspundețiȘtergere
  9. Am ceva timp de când mă uit după Supliform, sper să-l încerc şi eu în curând :-)
    O seară liniştită, pupici! :-*

    RăspundețiȘtergere
  10. You rememered me that I had emptied some of my cosmetics, too, and that I have to buy new ones! I can´t understands why it so often happens that many cosmetics are empty at the same time ...

    Kisses from Bavaria/Germany, Rena

    www.dressedwithsoul.blogspot.de

    RăspundețiȘtergere
  11. Harnicuta :D m-ai facut curioasa in legatura cu unele produse pe care trebuie sa le incerc :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Supliformul il folosesc si eu. Crema Aslavital suna bine. :):X

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  13. ai terminat ceva produse :)


    http://frombeautywithlove.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  14. Love love love, dear!
    http://afinaskaterblogspotcom.blogspot.ru/

    RăspundețiȘtergere
  15. wow, u finished a lot of products!
    New post on my blog…let me know what u think about it!
    Nameless Fashion Blog
    Nameless Fashion Blog Facebook page

    RăspundețiȘtergere
  16. Thanks for these recommendations! I haven't tried any of these products before.

    RăspundețiȘtergere
  17. Cate produse ai teminiat, eu nu reusesc niciodata sa strang mai multe :))

    RăspundețiȘtergere
  18. Supliformul nu mi-a placut,in schimb am adorat crema exfolianta de la Bioten.In rest nu am incercat altceva din produsele terminate de tine.Ma tenteaza de ceva timp lotiunea micelara Bioderma,in viitor o sa mi-o cumpar si eu.

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu am folosit creme L'Occitane. Doar shampo si nu m-a convins. Cred tre sa mai incerc cremele ca tot am vazut recensiuni pozitive despre brand.

    Multumesc mult de urari si comentarii, Mihaela. Esti o dulce!!!

    Pupic,

    Nico

    www.nicoleta.me

    RăspundețiȘtergere
  20. Va multumesc frumos dragilor! Thank you very much! xo

    RăspundețiȘtergere
  21. Dintre produsele mentionate doar cu cele Bioderma si Bioten sunt familiarizata. Crema exfolianta este inca in baie, cu putin continut ramas in tub. Insa am nevoie de un exfoliant mai puternic si am cumparat unul produs de Auchan(ieftin) cu care ma impac bine. Bine de tot. Si nici parabeni nu are.

    RăspundețiȘtergere
  22. Nice review!!!
    Have a wonderful weekend! and my g+ for you!!!:)))

    Besos, desde España, Marcela♥

    RăspundețiȘtergere
  23. This is a good idea to photograph the empty ones .I can try this too.
    New post on my blog :)
    ✿thefashionflite
    ✿twitter
    ✿Bloglovin
    ✿FaceBook

    RăspundețiȘtergere
  24. Ai fost harnicuta :) Se vede ca ai grija de tine

    RăspundețiȘtergere
  25. Great product and good review darling!!!!
    Kissssssss

    RăspundețiȘtergere
  26. Ce muklte ai terminat! Cred ca o sa incerc si ewu supliform la un moment dat cand mai termin din cele adunate! Pupici draga mea!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

Nude dress... leave the stress, start the party, be the best!

[Aboutwomenandnotonly] Chicnova Giveaway

Thanks to the Chicnova store today I am announcing a new giveaway for all my readers and followers. One winner will get 30$ to spend his fav items. You can see two up to 30$ selections . 

[Outfits] Before snowing

Multi se fereau, altii o incantau... si a venit asa zapada. Ieri seara ningea ca in povesti, sarbatorile au trecut, am zambit cu ochii de copil de altadata si am fugit ca ursul in barlog sub paturica. Am lasat pe alta data sa fac poze straielor iernii si am zis ca mai bine ma ocup de editat pe ale mele.