Treceți la conținutul principal

Testat: apa micelara Bioderma Sensibio

 
Solutiile micelare reprezinta o tehnologie mai noua in curatarea si demachierea tenului. Micelele, niste structuri moleculare de forma sferica in contact cu particulele de sebum si murdarie, machiaj, actioneaza ca niste asimilatori si le aduna in interiorul lor lasand pielea curata fara a o usca.

Ingrediente:
AQUA/WATER, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, PROPYLENE GLYCOL, DISODIUM EDTA, CETRIMONIUM BROMIDE.
 
Proprietati:
Formula fara parfum.
Fara alcool. Fara phenoxyethanol.
Sticla de 250 ml.

Mod de folosire:
Aparent ca o simpla apa, imbiband o discheta demachianta cu Sensibio H2O si curatati sau demachiati fata si conturul ochilor. Repetati pana cand discheta ramane curata. Imi place foarte mult sa o folosesc, lasa senzatia de curat si proaspat.
Un capac roz, culoare specifica gamei Sensibio, recipientul e ca un bidonas din plastic transparent, cu o eticheta simpla alba cu scris roz si negru. Pe eticheta din spate avem ingredientele si o eticheta in limba romana cu indicatii si specificatii. Desi e plastic, ambalajul pare rezistent. Capacul din pacate pe cand mai avea sticla jumatate s-a rupt. Il tineam pus provizoriu impotriva prafului pana s-a terminat.
• Sensibio H2O chiar daca nu necesita clatire, uneori am simtit nevoia;
• Sensibio H2O poate fi folosit zilnic, dimineata si seara;
• imi place ca imi curata in profunzime tenul si are un efect oarecum calmant
• cand saream peste pasul hidratarii (seara si dimineata), imi strangea fata/deshidratare, uneori m-au usturat si ochii;
• indeparteaza machiajul destul de rapid, fata de celelalte ape micelara, e scumpa, dar la reducere merita.
 
 
Lotiunea micelara imi place si este cea mai buna din ce am incercat pana acum (Ivatherm, Yves Rocher). Pe viitor o voi cumpara. Despre Ivatherm pot sa spun ca este lipicioasa, ma clatesc dupa aproape de fiecare data, curata mai "lent". Mirosul ei ma duce cu gandul la zarzare, parca sunt in livada si-mi vine sa ma infrupt.

Comentarii

  1. It seems a like an amazing product!!!


    www.plogstyle.com

    RăspundețiȘtergere
  2. eu nu o agreez. imi place lóreal si mai sunt genul asta de produse foarte bune si mult mai ieftine. te pupp

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie imi place mult! Am avut-o ultima oara pe cea L'oreal dar cred ca o voi cumpara din nou pe asta.

    RăspundețiȘtergere
  4. I use the green version, for oily skins, and it works fantastic on me!

    Arianna, Nymphashion ♡

    RăspundețiȘtergere
  5. De tinut minte si de incercat!:) Merci.

    RăspundețiȘtergere
  6. Este produsul pe care mi-l doresc cel mai tare si mai tare. :D
    Intr-o zi va fi a mea. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. Am avut si eu, dar nu vad nici o deosebire intre ea si cea de la L'Oreal. Am mai avut inca una no-name (super cheap), si aceea a fost ok, asa ca nu stiu daca o sa ma mai agit sa o cumpar neaparat pe asta pe viitor. Oricum la noi nu se gaseste, dar acum ca ajung in Romania am posibilitatea sa o iau, daca mi se "pune pata".

    RăspundețiȘtergere
  8. Am avut si eu si e inevitabil sa nu o compari cu oricare alte lotiuni micelare folosite, ea iesind intotdeauna invingatoare:)

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu sunt fana a lotiunii micelare de la Bioderma dar am optat pentru varianta Sebium,
    La mine inttodeauna necesita clatire. In fapt dupa ce folosesc lotiunea micelara, folosesc si gelul spumant si abia apoi pot spune ca am terminat cu procesul demachierii.

    RăspundețiȘtergere
  10. love love love and previous set is inspirated!
    http://afinaskaterblogspotcom.blogspot.ru/

    RăspundețiȘtergere
  11. Momentan o folosesc pe cea de la L'oreal pentru ca mi-a fost mai usor sa o gasesc,insa pe aceasta o am de luni bune pe wishlist.Cand o sa mai apara vreo oferta de 2x1,poate reusesc sa pun si eu mana pe ea.

    RăspundețiȘtergere
  12. I tried this product few times ago and it was perfect for me, I liked it very much!
    Xxx

    Carolina

    www.the-world-c.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  13. this is a very good product i know! nice review sweety! ;)

    if you have pleasure please come to see my new post...it's VERY important for me this one....i hope u will like it..here it is :
    NEW POST:http://honeyandcotton.org/2013/10/28/pronti-per-halloween-im-a-vampire-and-im-back/
    FACEBOOKk: https://www.facebook.com/pages/Honeyandcotton-Fashion-Blogger/422547954496955?fref=ts
    BLOGLOVIN: http://www.bloglovin.com/en/blog/6757331te
    G+:https://plus.google.com/108626334220279846676/

    RăspundețiȘtergere
  14. Este unul dintre produsele mele preferate, ma bucur ca ti-a placut :*

    RăspundețiȘtergere
  15. I love this product ^^

    Kisses
    http://www.mademoisellemode.com/

    RăspundețiȘtergere
  16. Şi pentru mine este cea mai bună apă micelară pe care am avut ocazia s-o încerc. Întotdeauna o iau în varianta de 500 ml :-)

    RăspundețiȘtergere
  17. I really want to try this range, it sounds really interesting and helpful. Have an awesome week ahead!

    RăspundețiȘtergere
  18. I always hear about this stuff! It sounds like a great product that works really well!
    www.amemoryofus.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  19. De cand spun ca o cumpar si uite ca tot nu o am, trebuie sa ma mobilizez si eu ca sa o cumpar odata :))

    RăspundețiȘtergere
  20. Am si eu un flacon castigat la un concurs, dar inca nu l-am folosit, mai am cate ceva mai vechi care trebuie consumat inainte.Recunosc ca am mai folosit de la Vichy in varianta travel size o lotiune micelara care mie mi se pare foarte buna si nu ustura ochii si cam atat.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  21. Eu nu am auzit de apa micelara pana acum!
    Eu folosesc tot variante mai vechi de la Clinique si sunt multumita. Mi-ar placea sa testez prima data, am un ten foarte uscat si foarte putin produse imi plac ...

    RăspundețiȘtergere
  22. De mult tot vreau sa o incerc. Sper sa o gasesc la oferta la Sensiblu, daca o voi lua cand va fi :)

    RăspundețiȘtergere
  23. sper sa o gasesc in varianta mica, vreau sa o testez :D

    RăspundețiȘtergere
  24. Hm, foarte inovativ, nu am mai folosit apa micelara, dar produsele de la Bioderma imi plac, asa ca am trecut-o pe lista. Ma tenteaza. ;)

    RăspundețiȘtergere
  25. Bioderma nu am folosit, dar ieri am cumparat al doilea flacon de L`Oreal, sunt multumita de ea. Ivatherm si mie imi lasa fata lipicioasa, Eucerin am mai folosit si nu m-a dat pe spate.

    RăspundețiȘtergere
  26. Buna! Si eu am incercat cea cu capac verde dar mi.a uscat putin tenul. Sunt foarte curioasa cum isi face treaba aceasta,mai ales ca se poate folosi si pentru ochi,cu cealalta nu se putea.
    Insa,am o intrebare .. ar putea inlocui aceasta lotiune micelara laptele demachiant?

    RăspundețiȘtergere
  27. Buna :)
    Eu doar pe aceasta si cred ca poate inlocui laptele demachiant. Pentru demachiere nu am folosit alt produs deci face fata, la machiajul ochilor trebuie sa acorzi mai mult timp ca sa nu freci ochii si sa se topeasca machiajul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru raspuns! :*
      Am intrebat deoarece e mai usor sa fie un singur produs pe care il pot folosi pe ten si ochi,sa nu trebuiasca sa cumpar pentru fiecare in parte!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

Din lumea necuvantatoarelor

     De-a lungul timpului am avut in grija doar pisici si pesti. Pestii mi s-au parut cei mai sensibili, daca mediul in care traiesc nu este unul echilibrat apar boli, devin apatici. Alimentatia este foarte importanta si am mai scris despre asta , este importanta indiferent ca vorbim de oameni sau de animale, iar astazi va invit sa cititi povestea Oanei si animalutelor ei pe care am rugat-o sa ne impartaseasca din experienta sa cu cititorii blogului.  Toto, Oachi Mara si Porto        Ei bine, am animăluțe de când mă știu, mai exact de pe la 4 ani și îmi petreceam timpul î n casa cu curte a bunicilor mei din Galați. Încă de pe atunci (când nu exista mâncarea granule sau umedă specială pentru animale) existau formule sănătoase de hrană gătită pentru câini și pisici, care culmea trăiau sănătoși ani mulți, cățeii chiar până la 20-21 de ani. Un singur lucru mi-a spus atunci bunicul, v ă z â ndu-m ă că dau bomboane cățeilor din curte: Nu dulciuri! Niciodată! Sunt otravă

Thank you Michael Bolton for a great show!

2013 mi-a adus multe lucruri bune, pe cele rele vreau sa le dau uitarii, iar la un sfarsit de an exceptional nici nu mi-am imaginat de asemenea amploare. Vazusem cu cel putin o luna inainte ca va participa la Revelionul din aer liber Michael Bolton in Galati cu sprijinul primariei. Mi-am zis ca e o farsa. Nu stabilisem nimic pentru Revelion, voiam doar sa fiu cu sotul meu, sa dansam, sa am parte de liniste... si am avut! Am fost atat de... incat nu am cuvinte, completati voi! Poate pentru ca sunt racita si am dureri crunte de cap, poate ca acea senzatie nici nu poate fi descrisa in cuvinte. Am dansat, am aplaudat, am ovationat. Sufletul meu a fost hranit! Atat pot spune!

Basca, papion si paiete

In Londra am purtat buline, ieri am scos fusta la pozat, iarna stiti ca nu renunt la culori asa ca iata inca o tinuta in stilul meu caracteristic.  Fusesem anuntata ca vom avea parte de soare, mai cald teoretic, practic puteam raci cu propriile maini o sticla de bere insa nu imi era frig incat sa dau bir cu fugitii. Ne-am si distrat. O helanca gri din lana cu fusta conica verde din paiete insir pe pat, ma gandesc la jacheta neagra din imitatie de piele insa blazerul reiat il gasesc mai potrivit, urmeaza papionul, basca si in final geanta si cizmele. Gavroche style, glamour. Eu m-as prezenta asa la birou. Machiajul ochilor mi-a luat timp cel mai mult.