Treceți la conținutul principal

Inspiratie de primavara cu Style 24/7

Visam, admiram, tinute in dreapta sau stanga, dar uitam ca poate stilul de viata nu ne permite sa purtam 90% din ceea ce ne place. Una este inspiratie si alta e sa cumperi lucruri care nu ti se potrivesc. Revenind cu picioarele pe pamant, garderoba porneste de la piesele de baza si in acest sens Stilistele ne prezinta un articol excelent pe care vi-l recomand sa cititi. Nimic nou, dar esential, cu fotografii si sfaturi pretioase. Personal mai am multe de bifat.

Din comoditate in ultima vreme m-am axat pe shoppingul online, astfel o sa va vorbesc despre un magazin cu haine de dama online: Style 24/7. Aici gasesti o gama larga de articole vestimentare, potrivite pentru orice ocazie, la preturi accesibile: rochii si fuste, pantaloni, bluze, jachete, incaltaminte, si alte accesorii. Daca nu va place shoppingul online si sunteti din Bucuresti, puteti vedea pe viu produsele in magazinul fizic din strada Lipscani 77.

Si pentru ca ma gandesc la primavara, am creat cateva tinute cu articole Style 24/7:


Pornind de la pantalonii si topul in culori vibrante, care mai degraba iti inspira vara, cu accesoriile din stanga si din dreapta transformam tinuta. Cu atat mai mult daca adaugam un trech, un cardigan sau o jacheta de piele. Cu tenesi, sandale si ciorapei dantelati, pantofi sau bocanci, o sapca, un par strans in coada sau bucle lejere, sunt idei care pornind de la doua piese sa creezi o multitudine de tinute si stiluri.

Gulerul tunica, galbenul mustar si verdele forest sunt motivele pentru care m-am indragostit de aceasta tinuta simpla dar de impact. Accesoriul de la gat merge foarte bine si tinutei a doua, mai inflorata, ceva sobra dar foarte feminina, gentuta indulceste la perfectie tinuta.

Pentru petreceri intr-un cadru lejer aceste rochii sunt recomandarile mele, punctul comun il fac pantofii, chiar daca ar merge si unii nude, acestia bleumarin din catifea mi se par sublimi, regali chiar. De regula ma feresc de catifea, piele intoarsa sau alt material textil pretentios si greu de intretinut. Stiti cum se zice cand te indragostesti si uratul iti pare frumos!

Comentarii

  1. So only the snow must melt that we can wear such great kind of outfits :) But today in Germany, Bavaria it´s snowing again ...

    Wish you happy Easter, dear miha.ela!

    xx Rena

    www.dressedwithsoul.blogspot.de

    RăspundețiȘtergere
  2. Toate combinatiile realizate de tine, arata foarte bine. Si cu ocazia acestei postari, am aflat si de inca un magazin online. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Prima tinuta este cea mai pe gustul meu, parca ma si vad imbracata asa...

    RăspundețiȘtergere
  4. Camasa ga;ben e my fav. Nici accesoriile nu arata rau deloc. Eu sunt cam dezamagita de achizitiile mele de haine online ca numai nu nimeresc cu marimile:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da necesita ceva mai multa atentie, vazut cum sta treaba cu returul, pana atunci un tabel si o descriere ne poate salva de neplaceri.

      Ștergere
  5. Foarte dragute colajele tale, imi plac mult gentile acelea ivorii din prima fotografie... :)
    Dragute produse pe site-ul acesta!

    RăspundețiȘtergere
  6. Hello!! I like your blog and your fashion style! if you want, we can follow each other. I'm waiting for you in my blog!
    kisses :D

    RăspundețiȘtergere
  7. I also like your blog. I follow you on GFC, we follow each other? Kiss!

    Francesca
    The Glossy Mag

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce colaje frumoase!Deja te si vad purtand cateva dintre ele :D
    Chiar ieri ma gandeam la tine si ce ai mai purtat in ultimul timp :))

    RăspundețiȘtergere
  9. A 2-a tinuta e preferata mea. Imi place foarte mult. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  10. ce dragute sunt! eu astept cu nerabdare sa se incalzeasca sa putem purta rochite :D

    RăspundețiȘtergere
  11. Wow, greta post and great blog
    follow each other?
    i wait for you in my blog
    thanks and kisses from spain

    RăspundețiȘtergere
  12. Welcome Natalia, I just followed you :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Imi place mult prima bluzita. Cunosc site-ul, au multe lucrusoare frumoase pe acolo si nu sunt scumpe.

    RăspundețiȘtergere
  14. Great outfits! Υou are always presenting only the best there is! Bravo!
    Best Regards
    Miss Margaret Cruzemark
    http://margaretcruzemark.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

Nude dress... leave the stress, start the party, be the best!

[Aboutwomenandnotonly] Chicnova Giveaway

Thanks to the Chicnova store today I am announcing a new giveaway for all my readers and followers. One winner will get 30$ to spend his fav items. You can see two up to 30$ selections . 

[Outfits] Before snowing

Multi se fereau, altii o incantau... si a venit asa zapada. Ieri seara ningea ca in povesti, sarbatorile au trecut, am zambit cu ochii de copil de altadata si am fugit ca ursul in barlog sub paturica. Am lasat pe alta data sa fac poze straielor iernii si am zis ca mai bine ma ocup de editat pe ale mele.