Treceți la conținutul principal

Epilarea - cum sa transformi chinul intr-o placere

Conceptul de epilare a inceput sa fie utilizat din stravechi timpuri in scopul eliminarii excesului de par de pe corpul femeii pentru a-i conferi o imagine de finete si rafinament.
Cremele, le-am eliminat datorita iritatiilor si firelor de par de sub piele cu care m-am confruntat. Potrivit expertilor, citati de
Live Science, textura si culoarea parului nu sunt afectate de epilatul cu lama cu toate ca multi sustin contrariul.
 
La salon m-am facut cu ceara o singura data ca sa imi dau seama ca a doua oara nu am cum sa mai intru, e pur simplu o bariera psihica de care nu pot trece. Benzile cu ceara rece m-au dezamagit de atatea ori, incat le folosesc rar cand nu am o alternativa.
Epilatorul este baza pentru picioare, iar pe brate cu lama si firul nu si-a schimbat textura si nici nu s-a indesit. Cu exfoliere inainte si hidratare dupa cu un mix de uleiuri si lavanda, in plus in zonele cele mai sensibile sudocrem-ul ma ajuta sa stopez odioasa foliculita. Experienta este dureroasa de cele mai multe ori, vecinii poate nu stiu ca ma apuca cantatul sa uit de durere, dar sotul cu siguranta stie ca atunci trebuie sa vina din cand in cand cu un pahar cu apa: senzatii de frig, de cald, toate ma incearca. Numar, suflu, e un calvar pentru mine mai ales ca indiferent pentru ce optez parul apare, nu tot odata, de la a treia zi astfel ca in fiecare saptamana trebuie sa ma aranjez in sezonul cald. Daca ar fi sa spun ce e mai neplacut pe lumea asta pentru o femeie, clar parul nedorit este numarul unu. Prin urmare pe toate le-am încercat cu exceptia unui aparat de epilare definitiva IPL.

In ciuda faptului ca gasesti pe internet oferte, reduceri si promotii, sunt multe femei care raman la metodele de epilare clasica. Pretul este unul din principalele motive, pentru ca nu este, indiferent de oferte, accesibil oricarei persoane.  Momentan nu-mi permit insa as strange bani sa investesc in mine, in sanatatea si frumusetea pielii mele. Cum utilizeaza tehnologia IPL, astfel incat nu doare, recomandat si de medicii dermatologi, este usor de utilizat, rapid si imi ofera intimitatea de care am nevoie ar fi o afacere foarte buna. Produs de care s-ar folosi si sotul meu.

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2013

Comentarii

  1. Răspunsuri
    1. Thank you so much!! I have just liked your fanpage on Facebook :) I hope, that I did everything good. I have your blog on my Facebook list "Favourites" :)

      Ștergere
  2. Ma tenteaza si pe mine tare, tare. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu, sincer, m-am obisnuit cu epilarea cu ceara, nu ma mai doare asa de tare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu ceara calda, ca sa dezvolt, ma ia cu calduri cand trebuie sa-mi smulg, sotul m-a mai ajutat insa mi(i) se pare tortura. Da se merge mai repede, senzatia de durere e mai scurta, dar ce ma fac si cu spartul capilarelor..

      Ștergere
  4. Si pe mine ma tenteaza epilarea definitiva. Dar la fel cum spui si tu, costul destul de mare al unei astfel de actiuni nu imi este la indemana.

    RăspundețiȘtergere
  5. Atunci când voi dori epilare definitivă , cred că voi opta să mă las pe mâna unor profesioniști. Nu aș risca să mă fac singură acasă , există destul de multe detalii pe care nu avem cum să le știm.
    Eu folosesc aparatul și deja sunt imună la el.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie mi-e teama sa nu ma ard. Suportabil e doar atunci cand trebuie sa-mi iau cateva fire, dar cand e tot piciorul e crima si pedeapsa.

      Ștergere
  6. multumesc draga :*
    ps. interesant postul, nu stiam de IPL.
    pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Sună miraculos, dar citind descrierea din site înţeleg că nu e 100% eficient şi e şi cam scumpişor. L-aş încerca dacă ar costa mai puţin.

    www.zadinblog.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa am zis si eu. La (ne)eficienta intra si acele fire care s-au decolorat si aparatul nu le poate elimina.

      Ștergere
  8. Arrrrrr :D Sper sa transform chinul asta cat mai repede intr-o experienta mai putin traumatizanta :))


    Pupic,

    Nico

    www.nicoleta.me

    RăspundețiȘtergere
  9. great post. Thanks for sharing to us.

    xo
    Sam
    http://fabulouspetite.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  10. Oh that's cool! I really like your blog! I'm glad that I found it! It would be nice if you could stop by my blog sometime too (I'm from England) as I post my outfits, personal style, likes and much more :) :)

    www.raindropsofsapphire.com

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

Din lumea necuvantatoarelor

     De-a lungul timpului am avut in grija doar pisici si pesti. Pestii mi s-au parut cei mai sensibili, daca mediul in care traiesc nu este unul echilibrat apar boli, devin apatici. Alimentatia este foarte importanta si am mai scris despre asta , este importanta indiferent ca vorbim de oameni sau de animale, iar astazi va invit sa cititi povestea Oanei si animalutelor ei pe care am rugat-o sa ne impartaseasca din experienta sa cu cititorii blogului.  Toto, Oachi Mara si Porto        Ei bine, am animăluțe de când mă știu, mai exact de pe la 4 ani și îmi petreceam timpul î n casa cu curte a bunicilor mei din Galați. Încă de pe atunci (când nu exista mâncarea granule sau umedă specială pentru animale) existau formule sănătoase de hrană gătită pentru câini și pisici, care culmea trăiau sănătoși ani mulți, cățeii chiar până la 20-21 de ani. Un singur lucru mi-a spus atunci bunicul, v ă z â ndu-m ă că dau bomboane cățeilor din curte: Nu dulciuri! Niciodată! Sunt otravă

Thank you Michael Bolton for a great show!

2013 mi-a adus multe lucruri bune, pe cele rele vreau sa le dau uitarii, iar la un sfarsit de an exceptional nici nu mi-am imaginat de asemenea amploare. Vazusem cu cel putin o luna inainte ca va participa la Revelionul din aer liber Michael Bolton in Galati cu sprijinul primariei. Mi-am zis ca e o farsa. Nu stabilisem nimic pentru Revelion, voiam doar sa fiu cu sotul meu, sa dansam, sa am parte de liniste... si am avut! Am fost atat de... incat nu am cuvinte, completati voi! Poate pentru ca sunt racita si am dureri crunte de cap, poate ca acea senzatie nici nu poate fi descrisa in cuvinte. Am dansat, am aplaudat, am ovationat. Sufletul meu a fost hranit! Atat pot spune!

Basca, papion si paiete

In Londra am purtat buline, ieri am scos fusta la pozat, iarna stiti ca nu renunt la culori asa ca iata inca o tinuta in stilul meu caracteristic.  Fusesem anuntata ca vom avea parte de soare, mai cald teoretic, practic puteam raci cu propriile maini o sticla de bere insa nu imi era frig incat sa dau bir cu fugitii. Ne-am si distrat. O helanca gri din lana cu fusta conica verde din paiete insir pe pat, ma gandesc la jacheta neagra din imitatie de piele insa blazerul reiat il gasesc mai potrivit, urmeaza papionul, basca si in final geanta si cizmele. Gavroche style, glamour. Eu m-as prezenta asa la birou. Machiajul ochilor mi-a luat timp cel mai mult.