Treceți la conținutul principal

First Facebook Giveaway

[Ro only] Sorry international people!

In numele primaverii si a tot ce doriti voi, dar in primul rand pentru ca va multumesc si apreciez orice Like, am zis sa va ofer un mic premiu in colaborare cu dARC Bijoux. Sper sa va placa!

Asadar va invit sa participati pe pagina de facebook.




Tot ce trebuie sa faci este:
*Like si share/distribuie https://www.facebook.com/pages/dARC-Bijoux/173756186012756
*Share la oricare din produsele sponsorului
*Like About women and not only
*Comenteaza "particip"
Inscrierile pana pe 31 Martie, iar extragerea pe 2 aprilie.

Oricine cu adresa din Romania.


Cu drag,
Mihaela

P.S.:
Pentru intrebari, nelamuriri si alte propuneri va astept mesajele voastre in comentariu la postare, fie pe e-mail sau mesageria facebook.

P.S.:
Azi aveti transport gratuit pe Miniprix pentru orice comanda.

Promotie noua la oja Orly: la cel putin 2 oje achizitionate se ofera un discount de 15% folosind cuponul BSP15ORLY. Promotia este valabila pana pe 15 aprilie 2013 in limita stocului disponibil.

Ecco shoes au bagat LIVRARE SI RETUR GRATUIT la incaltaminte si genti. Campanie valabila din 18martie - 30aprilie.

De la Ligo astazi, miercuri 20.03.2013 intre orele 13.00 si 15.00 toate produsele(chiar si la cele reduse) vor avea discount de -15%.

Comentarii

  1. Sunt absolut superbe coronitele cu flori. M-am inscris deja :)

    RăspundețiȘtergere
  2. It doesn´t matter that this isn´t international, dear miha.ela, because I haven´t an account at facebook!

    xx
    Rena
    www.dressedwithsoul.blogspot.de

    RăspundețiȘtergere
  3. Am executat toate instrucţiunile, deci particip.

    RăspundețiȘtergere
  4. Particip cu mare drag la concursuri, dar cele care imi cer like si share nu imi plac.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te inteleg, mie nu imi plac si nu o sa fac, nici daca imi cere sponsorul, cu strangerea de likeuri. In cazul asta like la pagina organizatorului mi se pare ok si necesar. Te astept la altele, cand se vor ivi ocazii.

      Ștergere
  5. Răspunsuri
    1. Geanina, mesajul trebuie lasat pe pagina de facebook, la anuntul concursului langa ceilalti participanti. Multumesc pentru participare si voua Jane si Andreia :)

      Ștergere
  6. https://www.facebook.com/monika.erzsebet/posts/505072966195297
    https://www.facebook.com/monika.erzsebet/posts/508895352481544
    fb-monika erzsebet
    particip

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Thank you for your visit and sharing your thoughts. xoxo

Orice parere cu bun simt este binevenita!

1001cosmetice

1001cosmetice.ro%20

Postări populare de pe acest blog

Din lumea necuvantatoarelor

     De-a lungul timpului am avut in grija doar pisici si pesti. Pestii mi s-au parut cei mai sensibili, daca mediul in care traiesc nu este unul echilibrat apar boli, devin apatici. Alimentatia este foarte importanta si am mai scris despre asta , este importanta indiferent ca vorbim de oameni sau de animale, iar astazi va invit sa cititi povestea Oanei si animalutelor ei pe care am rugat-o sa ne impartaseasca din experienta sa cu cititorii blogului.  Toto, Oachi Mara si Porto        Ei bine, am animăluțe de când mă știu, mai exact de pe la 4 ani și îmi petreceam timpul î n casa cu curte a bunicilor mei din Galați. Încă de pe atunci (când nu exista mâncarea granule sau umedă specială pentru animale) existau formule sănătoase de hrană gătită pentru câini și pisici, care culmea trăiau sănătoși ani mulți, cățeii chiar până la 20-21 de ani. Un singur lucru mi-a spus atunci bunicul, v ă z â ndu-m ă că dau bomboane cățeilor din curte: Nu dulciuri! Niciodată! Sunt otravă

Thank you Michael Bolton for a great show!

2013 mi-a adus multe lucruri bune, pe cele rele vreau sa le dau uitarii, iar la un sfarsit de an exceptional nici nu mi-am imaginat de asemenea amploare. Vazusem cu cel putin o luna inainte ca va participa la Revelionul din aer liber Michael Bolton in Galati cu sprijinul primariei. Mi-am zis ca e o farsa. Nu stabilisem nimic pentru Revelion, voiam doar sa fiu cu sotul meu, sa dansam, sa am parte de liniste... si am avut! Am fost atat de... incat nu am cuvinte, completati voi! Poate pentru ca sunt racita si am dureri crunte de cap, poate ca acea senzatie nici nu poate fi descrisa in cuvinte. Am dansat, am aplaudat, am ovationat. Sufletul meu a fost hranit! Atat pot spune!

Basca, papion si paiete

In Londra am purtat buline, ieri am scos fusta la pozat, iarna stiti ca nu renunt la culori asa ca iata inca o tinuta in stilul meu caracteristic.  Fusesem anuntata ca vom avea parte de soare, mai cald teoretic, practic puteam raci cu propriile maini o sticla de bere insa nu imi era frig incat sa dau bir cu fugitii. Ne-am si distrat. O helanca gri din lana cu fusta conica verde din paiete insir pe pat, ma gandesc la jacheta neagra din imitatie de piele insa blazerul reiat il gasesc mai potrivit, urmeaza papionul, basca si in final geanta si cizmele. Gavroche style, glamour. Eu m-as prezenta asa la birou. Machiajul ochilor mi-a luat timp cel mai mult.